Horoskop Květen 2024 Beran

Horoskop Beran - Květen 2024

Během tohoto měsíce si najděte každý den na vlastní potěšení. Může jít pouze o chvilku, kdy si odpočinete a načerpáte novou energii a pozitivní náladu. Bude na vás působit mocná venuše, která znásobí vaše potěšení ze světa a z každodenních věcí, které provádíte. Nezapomínejte se denně těšit věcmi, které znásobují vaši radost. Zaměřte se na teplé sluneční paprsky, na oblíbený kousek čokolády, na oblíbený nápoj, či vůni, kterou se obklopíte. V tomto měsíci zjistíte, že bariéry v cestě za úspěchem jsou jen ve vaší hlavě a pochpíte více to, co máte dělat, aby jste tyto bariéry překonali. Budete si dobře počínat i v mezilidské oblasti. Získáte nové spojence v rodině, a posílíte přátelské pouta. Nezapomínejte dávat lidem okolo najevo své city a emoce. Neuzavírejte se během tohoto měsíce do svého nitra.

Horoskop Květen 2024 Beran - Láska a Vztahy: V tomto měsíci vám partner bude vyčítat, že mu nedůvěřujete tak, jak on vám. Přestaňte ho zbytečně podezřívat z věcí, které existují jen ve vaší hlavě. Zaměřte se spíše na své nitro a na to, zda nejsou vaše podezření jen výtvorem vaší slabé sebedůvěry. Důvěřujte více vaší společné lásce. Pokud nemáte o něčem důkazy, je zbytečné o tom přemýšlet a zatěžovat se. Pro nezadané nastane období, kdy budou moci zabojovat o své štěstí. Energické astrologické působení na vaše znamení zvěrokruhu poukazuje na potřebu pozitivního postoje ve vašem životě. Musíte otevřít oči a čerpat energii z takových věcí, které vás dělají šťastným. Je nutné, aby jste se v tomto měsíci zaměřili na sebe a také na někoho, kdo vás k sobě už déle přitahuje svou energií. Ukliďte si v rodinných vztazích a odstraňte vše vztahové napětí. Momentální astrologický pohyb ve vašem znamení naznačuje možnosti na uklidnění rodinných vztahů, které vás v minulosti trápily. Využijte vaše možnosti a vneste harmonii do vašich emocí. V tomto mesiaci si dávajte pozor na to, čo hovoríte o svojích priateľoch za ich chrbtom. Nemyslíte si, že sa to nedozvedia.

Měsíční Horoskop Květen Beran - Zdraví: V tomto měsíci budete potřebovat hodně sil na to, aby jste překonali všechny činnosti a povinnosti, které na vás čekají. Nejen vy, ale i vaše rodina se bude spoléhat hlavně na vaši sílu a energii. Horoskop na tento měsíc vám tak radí, aby jste se během tohoto měsíce dobře postarali o to, jakou stravu dodáváte svému tělu, aby jste si dali záležet na čerstvosti a vyváženosti. Uvědomte si, že k tomu aby vaše tělo mělo dostatek energie bude potřebovat i kvalitní stravu. Tento měsíc by měl patřit hlavně odpočinku při činnosti které milujete se šálkem dobrého horkého bylinného čaje, který vám pomůže uvolnit se a lépe usnout. Pokud trpíte nějakými závislostmi, které se s vámi už déle táhnou, v tomto měsíci je nejvhodnější doba na to, aby jste je omezili. Horoskop na tento měsíc vám také důrazně doporučuje mýt si ruce po každé návštěvě veřejných prostranství.

Horoskop Květen Beran - Kariéra a finance: Pokud se vám v předchozích měsících nahromadilo více práce než by bylo vhodné, je čas na třídění dokumentů a úklid. I když nejste zrovna nadšenec pořádku, vaše maily za vás nevybaví nikdo jiný. Pokud jste již dlouho odkládali nějakou nevybavenou elektronickou či klasickou poštu je nejvyšší čas odpovídat na tyto zprávy. Už to nadále nesmí čekat. Pokud vás kolegové v tomto měsíci někam pozvou, neodmítejte jejich pozvání. Utužíte tak společné vztahy a možná se dozvíte o nových pracovních možnostech.


Měsíční horoskop Květen pro všechna Znamení Zvěrokruhu:

Váš aktuální Měsícní Horoskop Květen 2024 Beran od věštkyně vám připomíná důležitost lásky, vztahů a přátelství pro znamení zvěrokruhu Beran. Přečtěte si nejen Horoskop Květen, ale také Svůj Dnešní Horoskop Beran , nebo si otočte svou Tarotovou Kartu Dne Beran - pro online věštbu Tarotem. Všechny Horoskopy připravila věštkyně a tak můžete spoznat budoucnost i v tomto měsíci. Přejeme vám úspěšný Květen 2024!


Vyskoušejte Také Horoskopy:


Beran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Štír Střelec Kozoroh Vodnář Ryby


Horoskop & Tarot přes Sociální Sítě:

Všechny horoskopy, tarot a věštění byly pro vás láskyplně připravila věštkyně Sibyla. Vydavatel článků - Tým Horoskop & Tarot. Nejlepší horoskopy najdete na https://horoskop-tarot.cz

Poznejte také věštby a horoskop v Slovenčine. www.horoskop-tarot.sk

Navštivte naši spřátelenou stránky v Anglickém Jazyce. www.horoscope-divination.com

Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránce souhlasíte, že je můžeme používat.

Autorská práva jsou vyhrazena. Jakékoliv rozmnožování části nebo celku textů, fotografií, jakýmkoliv způsobem, v českém, ale i v jiném jazyce bez písemného souhlasu majitele je zakázáno.