Horoskop Březen 2024 Lev

Horoskop Lev - Březen 2024

Dávejte si během tohoto měsíce pozor na vliv Venuše. Vaše agresivita by vám mohla během měsíce způsobit řadu problémů. Ostatní se na vaše výkyvy nálad a podrážděné chování dívají jako na vaši slabost. V tomto měsíci jim máte možnost ukázat, že dokážete pracovat se svými emocemi, které víte udržet pod kontrolou. Respektujte osobitost každého člověka ve vaší domácnosti. Pokud se v tomto měsíci vynasnažíte soustředit na vaše zvládání emocí můžete očekávat, že to z vás udělá ještě šťastnějšího člověka. Je velmi důležité, aby jste posílily respekt, který by k vám vaše okolí mělo projevovat. Pokud se nebudete v tomto měsíci vědět rozhodnout, máte možnost požádat o radu vašeho přítele.

Horoskop Březen 2024 Lev - Láska a Vztahy: Pokud jste chtěli něco z minulosti napravit, ten čas už prošel a nyní vám už nezbývá, jen se věnovat své budoucnosti. Minulost musí v tomto měsíci zůstat za vámi. Bude to však pro vás to nejlepší. Minulost už nezměníte, ale vaše budoucnost může být přesně podle vašich představ. Pokud se o to budete dostatečně snažit. Pokud jste bez partnera, nepouštějte se do románků se zadanými lidmi. Nesluší vám to a přidalo by vám to jen vrásky do vašeho života. Jistě si uvědomujete, že vztah se zadanými je více na škodu. Nenaplní vás štěstím a dokonce vám způsobí nejednu vrásku na čele. Buďte šťastný svým vlastním způsobem, ale neovplyvňujte životy jiných. Pokud během měsíce nastanou problémy v rodině, neváhejte a podejte pomocnou ruku těm, kteří jsou vám vždy nablízku. Mentální uklidnění vašich milovaných přinese štěstí nejen jiným, ale i vám. Počas tohto mesiaca spoznáte nového človeka, ktorý sa stane vaším priateľom a pozitívne zmení váš život. Vďaka nemu sa dozviete veci potrebné pre vašu budúcnosť.

Měsíční Horoskop Březen Lev - Zdraví: Je čas věnovat se problémům, které vás dlouhodobě trápí. Máte kožní problémy? V případě, že chcete zlepšit kvalitu své pleti, zařaďte do stravy více kyseliny listové a nezapomínejte na zinek a železo. Pokud vás trápí akné zkuste jíst méně masa a sladkostí. Právě cukr a zvýšený obsah vitamínu B12 ve vaší stravě může za vaše kožní defekty. Dbejte tento měsíc více o svou krásu, pohodu a věnujte se svému zevnějšku se stejnou důležitostí jako svému nitru. Nezapomínejte také na pravidelný pohyb a dostatečný pitný režim. Zamilujte si procházky. Je také nejvyšší čas pořídit si veselého domácího mazlíčka v podobě psa, či kočky, který vás vytáhnou do přírody a zlepší vaše duševní zdraví.

Horoskop Březen Lev - Kariéra a finance: V tomto měsíci vás může po pracovní stránce zastihnout větší tlak. Dodržujte v práci všechny napsané pravidla tak, aby jste zbytečně nepřišli k úrazu, nebo aby jste neudělali něco, co by vám mohlo zničit reputaci. Dbejte na kvalitu ve vaší práci. Od kolegy se dozvíte zajímavou zprávu. Dobře si zvažte, jak s touto informací naložíte.


Měsíční horoskop Březen pro všechna Znamení Zvěrokruhu:

Váš aktuální Měsícní Horoskop Březen 2024 Lev od věštkyně vám připomíná důležitost lásky, vztahů a přátelství pro znamení zvěrokruhu Lev. Přečtěte si nejen Horoskop Březen, ale také Svůj Dnešní Horoskop Lev , nebo si otočte svou Tarotovou Kartu Dne Lev - pro online věštbu Tarotem. Všechny Horoskopy připravila věštkyně a tak můžete spoznat budoucnost i v tomto měsíci. Přejeme vám úspěšný Březen 2024!


Vyskoušejte Také Horoskopy:


Beran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Štír Střelec Kozoroh Vodnář Ryby


Horoskop & Tarot přes Sociální Sítě:

Všechny horoskopy, tarot a věštění byly pro vás láskyplně připravila věštkyně Sibyla. Vydavatel článků - Tým Horoskop & Tarot. Nejlepší horoskopy najdete na https://horoskop-tarot.cz

Poznejte také věštby a horoskop v Slovenčine. www.horoskop-tarot.sk

Navštivte naši spřátelenou stránky v Anglickém Jazyce. www.horoscope-divination.com

Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránce souhlasíte, že je můžeme používat.

Autorská práva jsou vyhrazena. Jakékoliv rozmnožování části nebo celku textů, fotografií, jakýmkoliv způsobem, v českém, ale i v jiném jazyce bez písemného souhlasu majitele je zakázáno.