Vodnář: Týdenní Horoskop

Týdenní Horoskop Vodnář: 25.03.2024 - 31.03.2024

Začněte s prací na projektu, který vám přinese radost a uspokojení. Malým projektem může být také psaní deníku, nebo něco kreativnějšího - šití, výroba dekoračních předmětů a podobně. V polovině tohoto období způsobí Měsíc, že pocítíte jistou změnu. Budete důvěrnější. Dopřejte si spoustu prostoru pro to, aby ste byli sami, zejména večer, kdy bude Měsíc inspirativnější, což by mohlo způsobit mnoho plánů do budoucna.

Týdenní Horoskop Lásky a Vztahů: Buďte připraveni na dotek romantiky. Ve vašem partnerském životě můžete zažít silný pocit lásky vlivem působení planety Jupiter na váš astrologický dóm touhy a seberealizace. Motivujte milovaného na romantické chvíle, které osvěží vaši energii. Pokud jste nezadaný, drink s kamarádkami vás potěší a přilákáte tak k sobě i někoho zajímavého.

Kariéra a finance Vodnář: Z předchozích zkušenosti jste se jistě poučili o tom, jak spravovat vaše finance a choutky utrácet. Držte se svých priorit. Svůj šarm a inteligenci budete moci využít k prosazení toho, co v práci chcete posunout na novou úroveň.

Týdenní Horoskop Zdraví: Vaše tělo se cítí vyčerpaně. Dopřejte si potřebný odpočinek a navštivte své přátelé.

Toto vykládá duchovní týdenní Horoskop na 13. Týden 2024

Týdenní horoskop se ve 13. týdnu roku 2024 právem odvolává na dobu, kdy je ticho před bouří, bezvětří před tornádem. Týdenní výklad od věštkyně hovoří jasně - užívejme si tento týden jako období radosti abychom se připravili na komplikovanější chvíle. Tento týden je souborem velmi specifických událostí. Týdenní úvod je spojen s očekávaným Splnem Měsíce, který stimuluje duchovní a fyzickou očistu. Už Pondělí nastupuje s velkou energií. Týdenní efekt astrálních vlivů má za cíl nás v tomto týdnu ochránit před bouřlivými energiemi, které přinese Duben 2024. Týdenní úvodní okamžik vyvrcholení Měsíce nás spojí s naplněním tužeb. Zintenzivní se vztahy a povzbudí romantiku. Tento týden je časem aury porozumění a rovnováhy. Diplomatický úvod týdne vyžaduje upřímnost. Tento týden je obdobím emocionálního vyjádření, které nás připravuje na energie před námi a umožňuje nám vážit si naše místo v kolektivní tapiserii existence. Celý týdenní horoskop energií od 25. do 31. Března 2024 čtěte zde.


Týdenní horoskop pro všechna Znamení Zvěrokruhu:

Už znáte váš aktuální Horoskop Vodnář od věštkyně pro tento týden. Přečtěte si také Astrologický Horoskop na Dnes Vodnář - láska, zdraví, práce, finance. Také využijte možnost Online Ano/Ne věštění Vodnář - zdarma. Tarotová Karta Dne vám pomůže poznat svůj osud ješte lépe - Tarotová Karta Dne pro znamení Vodnář. Přejeme vám úspěšný týden - 25.03.2024 - 31.03.2024!



Beran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Štír Střelec Kozoroh Vodnář Ryby


Horoskop & Tarot přes Sociální Sítě:

Všechny horoskopy, tarot a věštění byly pro vás láskyplně připravila věštkyně Sibyla. Vydavatel článků - Tým Horoskop & Tarot. Nejlepší horoskopy najdete na https://horoskop-tarot.cz

Poznejte také věštby a horoskop v Slovenčine. www.horoskop-tarot.sk

Navštivte naši spřátelenou stránky v Anglickém Jazyce. www.horoscope-divination.com

Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránce souhlasíte, že je můžeme používat.

Autorská práva jsou vyhrazena. Jakékoliv rozmnožování části nebo celku textů, fotografií, jakýmkoliv způsobem, v českém, ale i v jiném jazyce bez písemného souhlasu majitele je zakázáno.