Horoskop 2023 Lev

Slunce, které se považuje za vládnoucí planetu znamení lev, se v úvodu roku 2023 pohybuje z 6. do 7. astrologického domu lva. Ze znamení kozoroh se tedy přesouvá do vodnáře, kde zasáhne astrologický dům zodpovědný za vztahy, manželství, ale i za úspěšné popsání důležitých dokumentů. Hned v úvodu ledna cítí každý lev ještě dobíhající retrográdní merkur v 6. astrologickém domě. Tento merkur ovlivňuje nejen páté znamení v pořadí, ale i celý zvěrokruh.


Horoskop představuje Lva na rok 2023 - 2024

Nejen vládnoucí planeta lva bude zodpovědná za změny, které rok 2023 předpovídá. Horoskop 2023 lev pracuje is planetami v přímém pohybu nebo v retrográdním postupu. Měsíční úplněk, měsíční nov, pohyb merkuru, venuše, ale i marsu, a v neposlední řadě i planety saturn a ostatních důležitých planet astrologie, zasahují v roce 2023 lvovou energii. Ovlivňují i Lvové duševní nastavení a také to, jak se lev o různých věcech během roku 2023 rozhodne.

Horoskop lev na rok 2023 bude rozdělen do více kategorií, a vy se dozvíte předpověď ohledně všeho, co vás zajímá. Kreativní a vášnivý lev tak poznává osobní předpověď na celý rok, díky které se můžete orientovat, která vás bude během celého roku navigovat. Horoskop na rok 2023 pro páté znamení lev se v úvodu soustředí na krátký přehled toho, kdo je lev, i toho, jak základní astrologické aspekty nejdůležitějších planet zasahují lva během celého roku. V tomto přehledu si probereme astrologické tranzity měsíc po měsíci, vnímáme, jak lva ovlivňují.

Prvních 18 dní roku 2023 jsou specifické energií retrográdního merkuru, která ke lvu přichází ještě z roku 2022. domě astrologie, a kombinuje merkurovou flexibilitu s charakteristickými vlastnostmi lva. Lev má během prvních osmnácti dnů roku 2023 sklon k tomu, aby vnutil své myšlenky ostatním lidem. Více analyzujete a zkoumáte, popisuje Horoskop Rak pro rok 2023.

Na jedné straně může být tento tranzit negativní, protože velmi zahlcujete ostatní svými povinnostmi. Na straně druhé však dokážete dokončit takové úkoly, které vám v předchozím roce způsobovaly starosti. Do popředí života lva se dostává karma související s minulými povinnostmi, které byly nesplněny, popisuje roční Horoskop 2023 Lev. Chcete-li tuto negativní karmu uchlácholit, je načase dokončit věci tak, abyste se k nim nemuseli vracet. 8. a později i 9. astrologický dům lva. Sedmý dům je například zodpovědný za dobré vztahy lva, a horoskop lásky pro rok 2023 lev pracuje hlavně s tímto domem a s energiemi souvisejícími s láskou a vztahy.

Slunce ovlivňuje Horoskop Lev 2023

Poloha slunce v sedmém domě od 20. ledna do 18. února je klíčová pro vztahy každého lva. Obecně se dívá na vztahy, posuzuje ty partnerské, ale i vztahy v širším významu. Lev objevuje nejen duši svého partnera, a láska se v jeho domácnosti prohlubuje, ale soustředí se také na budování lásky k sobě samému. Nezadaný lev může mít nyní problémy s hledáním své vlastní duchovní integrity.

V tomto okamžiku se lev ve velké míře spoléhá na názory svého partnera, soustředí se na to, co partner chce a potřebuje. Lvův zájem se tedy orientuje hlavně na milované lidi, méně na sebe sama. Tento postoj vůči sobě samému narušuje snad jen měsíční úplněk kolem pátého února, kdy se každý lev hlouběji ztotožňuje s vlastní identitou, dodává velký Horoskop 2023 Lev.

V měsíci březen se planeta venuše jako jedna z nejdůležitějších astrologických planet přesouvá z 9. do 10. domu. Může se stát, že lev bude v tomto období přitahován cestováním, poznáváním cizích životů, cizích kultur. Pokud neplánujete cestovat nebo neplánujete-li během třetího měsíce 2023 dovolenou, je vhodné odpočívat u dobrého dokumentu nebo prostřednictvím cestopisné knihy. Více se totiž dozvídáte o světě kolem. Nyní kladete důraz i na filozofii a víru.

Jakákoli víra u lva je nyní silně spojena s jeho životem, vypráví roční přehled Lva. Studentům narozeným ve znamení lev se nyní daří. Dokáží se na věci podívat jiným pohledem. Lev opět zakládá na budování sebedůvěry, a na prohlubování své víry a názorů. To má dobrý efekt na duševní zdraví a rovnováhu každého lva. V devátém domě se však venuše během března nezdržuje dlouho, a už od šestnáctého března se přesouvá do domu desátého.

Uvedená pozice venuše velmi intenzivně podporuje kariérní pokrok každého lva. A to i toho, který práci hledá. Je velmi pravděpodobné, že v březnu se vám podaří pracovně uspět. Od 21. dubna do 15. května zasáhne celý zvěrokruh druhý retrográdní merkur letošního roku. Horoskop lev 2023 specifikuje, že tento dfruhý retrográdní pohyb planety merkur roku 2023 se v případě lva děje v desátém astrologickém domě.

Merkur zasahuje práci, hodnotí Horoskop 2023 Lev

Merkur ve zpětném pohybu ovlivní tedy pracovní nasazení, ale také pracovní možnosti tohoto znamení. Sibyla při pohledu na astrologický graf předpovídá, že hlavně první část roku bude pro lva zajímavá. Slunce se pohybuje astrologickými domy, které jsou zodpovědné za rovnováhu, práci, a finanční úspěch každého lva.

2. retrográdní merkur který je u lva postaven v 10. astrologickém domě definuje, že se snažíte vytvořit kompromis mezi prací, osobním životem, ale i pokrokem v kariérním směru. Následkem toho, že se snažíte mnoho stihnout za málo času je neustálá snaha o dokonalost a zvýšení sebedůvěry, přizvukuje Přesný Horoskop 2023 pro znamení Lev. Chcete přesvědčit ostatní, že vaše práce je dokonalá.

Každý lev by nyní měl pracovat na své vlastní karmě, která souvisí s pracovní minulostí. Tento merkur vás může dovést k pocitu vlastní ceny, pokud si uvědomíte, které věci mají ve vašem životě opravdovou hodnotu. Horoskop lev na rok 2023 se dívá i na druhou část roku.

Červenec až závěr roku vnímá Horoskop Lev jako měsíce harmonie

V měsíci červenci nastává sezóna lva, a to konkrétně od 23. července do 23. srpna, předzvěstuje roční Horoskop Lev. Tehdy každý lev slaví své narozeniny, možná v měsíci červenec, jiný zase v měsíci srpen. Sezóna lva je letos specifická pohybem planety venuše v 1. astrologickém domě lva. Připravujete-li oslavu letošních narozenin horoskop a roční astrologický graf předpovídají, že se budete až příliš zabývat tím, jak budete vypadat v očích ostatních.

Hlavně první fáze retrográdní venuše, kterou cítíte hned s příchodem sezóny lva vyvolává potřebu harmonie a touhu po celkové duševní celistvosti. V životě lva se objevují protichůdné vibrace, podtrhuje roční Horoskop 2023 Lev. Pozitivní zprávou této venuše je, že lev se dívá do daleké budoucnosti, ze které má velmi pozitivní pocit. Takto postavená venuše může znamenat realistické sebepřijetí, což je vynikající zprávou pro psychickou pohodu lva v roce 2023.

Popsaný aspekt venuše trvá až do 4. září. Měsíce říjen a listopad jsou silně nastaveny na fungování lva v domácnosti, předvídá Horoskop 2023. Slunce přechází ze 3. do 4. domu a později ze 4. do 5. domu. Nejvíce se však zdržuje ve 4. domě od 23. října do 22. listopadu. Čtvrtý dům je v tomto období obsazen také planetou merkur, ale i planetou mars. Tato poloha astrologických aspektů spojuje lva s domácností as rodinou, specifikuje Levův Horoskop 2023. Více se soustředíte na vaše děti, na rodinu, sourozence i rodiče…

Nejbezpečněji se cítíte v náručí milovaných, definuje Horoskop Lásky 202 Více času chcete trávit právě u vašich blízkých. Říjen a listopad jsou mimořádně šťastnými a rovnovážnými měsíci, kdy lev nachází útočiště a lásku ve svém domově. V závěru roku 2023 se mars dostává do pozice pátého lva domu, kde setrvává až do roku 2024 a ovlivňuje roční Horoskop lev.

S takto postaveným marsem ve znamení lev věnujete svou celou energii společenským aktivitám, ale i intimnímu potěšení s partnerem, nebo s novou známostí u nezadaných lvů. Tento mars může ovšem vyvolat i touhu po rychlé akci ve vašem vztahu. Proto horoskop 2023 lev upozorňuje hlavně nezadané, aby se v závěru roku nehrnuly rychle do vztahů, které vyžadují postupné pokroky.

Horoskop Lev pro rok 2023 popisuje i závěr roku

Závěrečný měsíc, Prosinec, je měsícem, kdy planeta lásky a financí - planeta venuše, prochází čtvrtým domem a přesouvá se do domu pátého. Na tento přechod upozorňuje i roční Horoskop 2023. Celý prosinec se však nachází ve 4. domě a v direktivním pohybu. V domě, ve kterém se právě nachází harmonizuje všechny rodinné vztahy. Závěrečné čtvrtletí roku je tak silně orientováno na domácí prostředí a přátelskou atmosféru.

V tomto úvodu vám tedy věštkyně sibyla přes nejpravdivější horoskop lev 2023 představila zajímavé astrologické aspekty celého roku. To, jaké oblasti, a jaké konkrétní další astrologické energie zasáhnou vaše znamení zvěrokruhu se dozvíte iv následujících řádcích. Proto čtěte celý horoskop 2023 lev a poznejte vaši letošní budoucnost.


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdní energie působící na Horoskop 2023 Lev

Horoskop 2023 Lev & Merkúr

Horoskop 2023 Lev & Venuše

Horoskop 2023 Lev & Mars

Jupiter

Saturn

Uran

Neptún

Pluto


Vyskoušejte Také Horoskopy:



Beran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Štír Střelec Kozoroh Vodnář Ryby


Horoskop & Tarot přes Sociální Sítě:

Všechny horoskopy, tarot a věštění byly pro vás láskyplně připravila věštkyně Sibyla. Vydavatel článků - Tým Horoskop & Tarot. Nejlepší horoskopy najdete na https://horoskop-tarot.cz

Poznejte také věštby a horoskop v Slovenčine. www.horoskop-tarot.sk

Navštivte naši spřátelenou stránky v Anglickém Jazyce. www.horoscope-divination.com

Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránce souhlasíte, že je můžeme používat.

Autorská práva jsou vyhrazena. Jakékoliv rozmnožování části nebo celku textů, fotografií, jakýmkoliv způsobem, v českém, ale i v jiném jazyce bez písemného souhlasu majitele je zakázáno.