Muž Beran

♈ MUŽ BERAN - 12 tajemství (MUŽ BERAN PARTNER, LÁSKA, VZTAHY ...) ♈

FAKTA, VLASTNOSTI, CHOVÁNÍ V LÁSCE, MUŽ BERAN A JEHO TAJEMSTVÍ ...

Ať už se nacházíte ve vztahu, nebo v partnerském svazku s mužem narozeným ve znamení Beran, nebo se snažíte srdce tohoto muže získat, tento článek je připraven právě pro vás. Muž ve znamení Beran se spojuje s prvním domem - domem osobnosti. Tento dům významově souvisí s číslem jedna a s tarotovou kartou Mág.

Vládnoucí planetou znamení Beran je mocný Mars, který odráží charakteristické vlastnosti muže i ženy narozené v tomto znamení. Muž Beran je pod vlivem planety Mars vášnivým člověkem, připraveným bojovat nejen za sebe, ale i ze svého partnera. Beran se narodil s ohnivým elementem, který odráží jeho vášnivou povahu, a jeho projevy lásky.

Pokud vás zajímá muž Beran existují jisté věci, které by jste o něm měli vědět. Tyto informace jsou připraveny i pro ty, kteří uvažují o Beranovi jako o životním partnerovi, či jako o novém příteli. Toto úplně první znamení zvěrokruhu představuje také nezávislost a díky planetě Mars je to znamení plné adrenalinu.

Energie z muže Berana doslova srší přes jeho ohnivý Element, který zároveň vládne znamením Lev a Střelec. Planetu Mars sdílí Beran se znamením Štír. Beran je někdy považován za doslova zvířecího člověka, který často koná pudově.

Muž Beran sám o sobě jistě představuje vlastnosti, které bude milovat nejedná žena. No na muže Berana je třeba dávat si pozor. Následně si vysvětlíme několik bodů, které by jste měli o muži Beranovi vědět pokud jste s ním ve vztahu, nebo pokud máte o něj zájem. Muž Beran je skutečně komplikovaný typ člověka.


1. Muž Beran je Sobecký

Inu, muž Beran je skutečně sobeckým člověkem. Sobeckost se v něm projevuje hlavně tím způsobem, že je velmi zaměřen sám na sebe, na svůj úspěch, na svůj vzhled, a na vlastní štěstí. Hned na začátku vztahu se můžete potykat s tím, že i když je tento muž velký gentleman a okouzlí vás, obvykle mu nezáleží na našich pocitech. Teprve když se on sám rozhodne, že má koneční zájem o tvralejší vztah, až tehdy si všimne, že jste tu i vy. Že jsou zde i vaše pocity. Když Beran něco vyřkne, chce, aby jste ho i poslechli.

V tomto se také projevuje jistá sobecká povaha tohoto znamení, a muže narozeného ve znamení Beran. Muž Beran se nebude dívat na to, zda jste právě unavená, kolik jste dnes udělali, zda máte ještě energii na to aby ste udělali něco pro něj... Prostě se o to nestará. Očekává, že jeho partner mu bude poskytovat stoprocentní energii směřující pouze k němu. Pokud se tedy chystáte do vztahu s mužem Beran, nebo máte o Berana zájem, připravte se na klikaté období ve vztahu, kdy od vás bude Beran vyžadovat tolik energie, že ani nebudete vědět kde ji máte hledat.


2. Je muž Beran pořádkumilovný?

Beran sám o sobě není poriadkumilovné znamení. Muž Beran je v jistých směrech dokonce nepřekonatelný bordelář. Neudržuje si pořádek v oblečení, nedokáže za sebou uklidit. To však nic nemění na faktu, že od vás bude vyžadovat dokonalou pořádkumilovnost. Tento muž, si hledá takovou ženu, která bude nejen inteligentní, ale bude i pořádná.

Přehnaná pořádkumilovnost však přichází pouze s jeho pohledu na vás, není ochoten proto on sám nic udělat. Můžete se připravit proto na to, že za ním budete sbírat oblečení v každé části domu, či bytu. V kuchyni také muž Beran není doma, a proto pokud si sám ochotně připraví večeři, či snídaně, budete po jeho kulinářském zázraku ještě hodiny uklízet.

Pokud se chystáte do vztahu, kde dominuje muž Beran, musíte se připravit i na roli uklízečky ve vašem společném vztahu. Jejich povaha je proto velmi komplikovaná, a s mužem Beran si dokáže rady pouze žena, která má výjimečnou trpělivost a neutuchající energii.

Znáte měsíční Horoskop lásky pro znamení Beran na aktuální měsíc? Čtěte Měsíční Horoskop Beran, připravený na míru věštkyní. Předpověď lásky, vztahů, zdraví i financí zdarma!


3. Tento Muž má dobrý vkus!

Berana zaujmete, pokud budete krásná nejen navenek, ale i uvnitř. Muž Beran má zájem doslova o vílu, která létá světem. Jeho ohnivý element spojuje jeho vášnívou stránku, a proto bude očekávat, že vaše tělo ho bude vzrušovat i po letech společného vztahu. Každá žena, která vstupuje do vztahu s mužem Beran se proto musí připravit na zdokonalování svého zevnějšku, ale také na inteligenční růst.

Muž Beran se chce s vámi pochlubit ve společnosti nejen vaším vzhledem, ale je vaší inteligencí. Někdy se dokonce stává, že muž Beran dá přednost inteligenci, a zanedbává svou druhou touhu, touhu po dokonale krásné ženě. Proto se může stát, že někdy uvidíte tohoto muže ve společnosti ne velmi atraktivní ženy, která však bude vědkyně, fyzička, nebo lékařka ... Beran si hledá osobnost, která bude těšit nejen jeho pohled, ale hlavně rozum.

Muž Beran si také hledá takovou ženu, která nenaruší jeho finanční rozpočet. To znamená, že chce, aby byla žena krásná, ale aby se o své kosmetické procedury, oblečení, či vylepšení starala sama. Má sice dost peněz na to, aby se o vás postaral, ale nerad jejich míjí na druhou osobu.


4. Jeho Šetrnost

S bodem č. 3 souvisí i další vlastnost mužů narozených ve znamení Berana, a tedy jejich šetrnost. Beran je znamení, které je, jak jsme již zmínili, dost sobecké. Tato vlastnost se týká hlavně mužů narozených v tomto znamení. Jejich sobeckost je projevována i prostřednictvím peněz. Muž Beran nemá problém koupit pro sebe značkové oblečení, drahé nové auto, nebo investovat velké množství peněz do bydlení.

Pokud však očekáváte, že od něj dostanete nějaké peníze na vaše nákupy, bude vás to stát hodně přesvědčování, energie, a práce v domácnosti navíc. Muž Beran si užívá všechny své vydělané peníze, bude si je užívat i s vámi, ale nebude sponzorovat vaše sobecké chování a rozmarné nákupy.

Na všechny své vlastnosti si bere dvojí metr, a to co toleruje u sebe, netoleruje u ostatních. S tím souvisí i jeho pořádkumilovnost, nebo jeho vztah k utrácení. Měli by jste se připravit na to, že své vlastní věci, si v tomto vztahu budete financovat po svém.


5. Muž Beran je Iniciátor

Pokud máte zkušenosti se vztahy, které jste museli začínat vy, při začátcích se znamením Beran se vám to určitě nestane. Pokud se do vás muž Beran zahledí můžete se připravit na to, že půjde i přes mrtvoly za tím, aby získal vaše srdce i vaše tělo. Muž Beran nebude brát ohled na to, zda jste momentálně ve vztahu, nebo zadaná. Tito muži neradi slyší slovo ne, a už vůbec se podle něj neorientují. Jsou to dominantní muži, kteří rádi začínají nové věci. Neradi žijí stereotyp, a proto jsou častokrát iniciátory nových vztahů.

Tento bod může způsobovat problém i při dlouhotrvajících vztazích, kdy se muž po určitých letech vztahu začne nudit. Muž Beran pod vlivem ohnivého elementu a planety Mars vyžaduje neustálé vzrušení od života a trochu adrenalinu. Právě proto není tento muž vhodným materiálem na dlouhotrvající vztah. Ví však do vztahu vnést i určité výhody, které jistě okouzlí určitý typ žen.

Láska, vztahy, emoce Berana dnešního dne? Přečtěte si komplexní Dnešní Horoskop Beran který vám přináší přesnou předpověď na dnešní den podle astrologických pohybů a vlivů. Váš Horoskop na dnes zdarma.


6. Postava Muže narozeného ve znamení Beran

Muž Beran zaujme každou ženu hned na první pohled. Silné a charismatické držení těla, a postava která lichotí nejednomu ženskému oku, nebo enormní vyzařování charisma ... To je muž Beran. Právě proto je velmi pravděpodobné že s tímto mužem skončíte rychle v posteli. Muž Beran vám ukáže takové věci, které jste dosud nezažili.

Sobecké chování v tomto směru Beran nebere v úvahu, a v posteli se snaží potěšit vás nejvíce, jak dokáže. Bude se tedy hlavně orientovat na vaše potěšení, až potom na to své. Jelikož Beran je člověkem s velkým adrenalinem v srdci a s touhou po nových věcech, může se stát že hned na 3. rande bude od vás očekávat vášnivé spojení a společnou noc, a po měsíčním vztahu také nové praktiky v milostném životě.

Ano, muž Beran se může již po měsíci v mileneckém vztahu začít nudit. Osobnost Berana je však skutečně velkolepá, pokud s ním chcete vkročit do láskyplného a dlouhotrvajícího vztahu, bude to vyžadovat velké odhodlání, porozumění a odhození zábran.


7. Je muž Beran podvodník?

Muž Beran je mistr podvodník. A to hlavně ve vztazích. Muž Beran je bohužel manipulátor a podvodný typ člověka, který vás dokáže přesvědčit o tom, že můžete za každé negativum vašeho vztahu. Dříve či později vás muž Beran zmanipuluje tak, že se budete cítit vinna i za to, že vás on podvádí. Jsou to ti nejúžasnější podvodníci na této zemi, a jeho zkrocení vyžaduje skutečně nadpřirozené schopnosti.

Toto negativum muže Berana způsobuje hlavně jeho impulzivnost. Věci dělají impulzivně ze dne na den, a častokrát nepřemýšlejí o následcích činů do budoucna, protože si myslí že jim se nic špatného nemůže stát. Jednají častokrát jako děti, které si neuvědomují následky řízení. Planeta Mars je také velmi agresivní planetou, která se odráží i na chování Berana v sexuální oblasti.


8. Jeho silná Majetníckosť

Beran je majetnický muž. Chce aby věci, ale i osoby patřily pouze jemu. Majetnický se chová nejen ke své manželce, přítelkyni ale ik dětem. Muž Beran se projevuje skutečně inovativními způsoby výchovy. Na jedné straně by za své děti položil život, ale na druhé straně není ochoten rozmazlovat jejich přehnanými dary, či koupí všeho, co chtějí. Proto je skvělým otcem, ale je třeba jej v určitých oblastech krotit.

V každém směru života nebo sexuálním vztahu chtějí, aby byl jejich milenec doslova i jejich majetkem. Jak jsme již uvedli, muž Beran nezná slovo ne, a nikdy nelituje to, co udělal. Pod vlivem Marsu a ohnivého elementu je to muž, který vyžaduje vždycky něco nového, a proto u sebe potřebuje impulzivní ženu, která může následovat tuto jeho životní energii. Proto by jste se měli připravit na to, že Beran od vás bude vyžadovat nikdy neutuchající proud vášně, a intenzivních emocí.


9. Miluje dobré jídlo

Beran si užívá všechny pozemské vášně. Velkou vášeň má také k dobrému jídlu, které s ním víte sdílet. Pokud jste tedy osoba, která dobře vaří, snadno si získáte cestu k Beranovmu srdci. Muž Beran si užívá nejen dobře jídlo, ale i dražší alkohol, či luxusní doutníky. Mnoho mužů narozených ve znamení Beran dává přednost zeleninovým jídlům, které jsou lehčí, ale musí překvapit výjimečnou chutí.

Beran vnímá své tělo jako chrám, a proto není ochoten jíst podřadné věci, či nekvalitní stravu. Pokud se tedy chystáte ukrást srdce muži narozeného ve znamení Beran, ta správná cesta je přes výjimečné chutě, a přes fakt, že se budete dokonale starat o jeho vnitřně fyzické zdraví. Muž Beran miluje fyzické rozmazlování. Prostřednictvem jídla, i masáží. Nezapomínejte také na doteky a na talíř mu položte pestrý mix jídel, který bude pomáhat k zvelebování jeho těla.

Rádi by jste poznali podrobnou Charakteristiku znamení Beran - pro muže, ale i pro ženu narozenou v tomto ohnivém znamení zvěrokruhu? Poznejte všechny vlastnosti Berana, ty dobré, i ty negativní.


10. Beran je vůdce

Není žádným problémem setkat muže narozeného ve znamení Beran, který je na vysokých pracovních pozicích. Častokrát potkáte Berana advokáta, soudce, manažera, lékaře, nebo prostě na pozici vůdce větší skupiny lidí. Muž Beran je přirozeně vůdčí typ, což se projevuje nejen v jeho soukromém životě, ale i v práci.

Pokud tedy milujete luxusní životní styl a muže kteří mají moc, muž Beran bude pro vás přesně ten pravý. Beran obvykle velmi jednoduše překračuje ostatní znamení zvěrokruhu v oblasti práce, a velmi rychle šplhá po kariérním žebříčku až úplně nahoru. To opravdu láká mnoho žen, které mají zájem o muže s postavením a mocí.

Všechny ženy by si však měli pamatovat že s mocí přicházejí i jisté povinnosti, které budou muset při tomto muži dodržovat. Muž Beran bude od vás vyžadovat někdy více, než unesete. Na to se musíte připravit pokud nesršíte neutuchající energickou aurou.


11. Maminčin Chlapec

I když je muž Beran velmi zajímavým typem člověka, i tak stále hledá útěchu ve své mámě, v bývalé přítelkyni, nebo v ženách, které jsou jeho kamarádkami. Kolem muže ve znamení Beran se neustále točí velké množství žen. Muž Beran se velmi rád obklopuje krásnými ženami, které jsou zároveň i inteligentní.

Pokud se pouštíte do vztahu s mužem narozeným v tomto znamení, nebo jste již jeho nynější partnerkou jistě víte, že tento muž je stále obklopen milionem žen. Nemá absolutně žádný problém zavolat bývalé milence a mluvit s ní hodiny o vašem nynějším vztahu. Svým kamarádkám se svěřuje a nezáleží na tom, zda rozebírají pracovní problémy, nebo ty ve vašem společném vztahu.

Jejich máma je pro ně skutečně důležitá, a proto staví ženy do důležitých roli během celého svého života. Ženy sice neberou jako ty nejúspěšnější osoby na světě, ale vědí, že bez nich by nedokázali žít. Právě proto musí být neustále obklopen ženami a vnímat různorodost jejich povah a sexuality. Ženy nevnímá jako riziko, nebo konkurenci, ale vnímá je jako důverníka. Vnímá ženz jako osoby, které dokážou uspořádat jejich život. Pokud se muž Beran usídlí pod vašimi ochrannými křídly budete ho mít omotaného kolem prstu.

Online věštění Ano/Ne pro znamení Beran. Poznejte odpověď na vaši otázku ZDARMA - Ano/Ne Věštění pro znamení Beran vám pomůže najít osudovou odpověď na vaši otázku.


12. Úpřimnost nebo ne?

Beran vyžaduje stoprocentní upřímnost. Na druhé straně však nechce slyšet nic negativniho na svoji osobu. Musíte si proto velmi dobře zvážit, zda mu řeknete že nové boty mu nesedí, nebo že tento sestřih vlasů je hrozný. Muž Beran nechce slyšet o žádných nedostatcích na jeho osobu.

Právě proto si upřímnost raději nechte pro jinou osobu. V otázce lásky, nebo vztahů však bude od vás vyžadovat 100 procentní pochopení, a bude chtít rozumět vašim emocím. Proto se musíte muži Beranovi otevřít, a nepředstírát žádné emoce. Miluji tě mu říkejte pouze tehdy, pokud to tak skutečně cítíte.

Dávejte mu však najevo i vaše negativní emoce, nebo problémy, které ve vztahu pociťujete, muž Beran to ocení. Nikdy však problémy nepředstavujte tak, že jsou následkem jeho pochybení. Muž Beran bude hledat důvod toho, proč jste ve vztahu nespokojen. A to se vám bude skutečně líbit, protože se bude postupně stávat vaším nejlepším přítelem.



Tajemství dalších Mužů Zvěrokruhu:


Možná s těmito fakty někteří z vás nebudou zcela souhlasit, ale takový Beran chlapec ve skutečnosti je. Naopak, některé dámy jistě objeví vlastnosti, které jen potvrdí charakteristiku jejich milovaného a někdy komplikovaného muže. Každopádně platí, že na osobnost tohoto muže si musíte jednoduše zvyknout, nebo se poohlédnout po jiném partnerovi. Některé znamení se k muži Beranovi hodí více, než jiné. Poznejte také kompatibilitu vztahu muž Beran s vaším znamením zvěrokruhu.

S mužem Beranem si tedy budete muset přeskákat nejednu komplikaci. Pokud však vydržíte, a dáte mu najevo vaše nejhlubší a nejsilnější emoce, otevřete mu své srdce a postaráte se o jeho tělo, bude vás milovat nejvíce jak jen umí. Musíte být však připravena na fakt, že někdy hloubka emocí Berana nekoresponduje s těmi vašimi. Muž Beran jednoduše chápe lásku jinak, než jiné znamení zvěrokruhu.

K muži narozenému ve znamení Beran se nejvíce hodí žena která je temperamentní, úspěšná, inteligentní, a ochotna zkoušet nové věci, kdykoli to Berana napadne. Muž Beran nenávidí rutinní zábavu, a bude od vás očekávat vždy něco nového. Musíte si připravit skutečně na velkou dávku energie a na to, aby jste udržovali běh na dlouhou trať ve vztahu s mužem Beranem.

Jeho komplikovaná povaha vám však dokáže přinést i množství pozitiv, protože Beran se za každých okolností postará o finanční stabilitu, ve vaší domácnosti. Jeho charismatické vyzařování a síla osobnosti vás budou přitahovat vždy, když tohoto muže uvidíte. Bohužel, muž Beran dokonale nerozumí věrnosti, a proto má s ní i problémy. Na tento fakt si budete muset zvyknout, nebo vás zcela sežere žárlivost. Muž Beran však přináší i řadu pozitiv, které jistě oceníte.

Přejeme vám harmonii a štěstí v životě, a věříme že tento článek vám pomohl lépe poznat muže narozeného ve znamení Beran, jeho přednosti ale i pohnutky. Neváhejte a Poznejte také Horoskopy na jednotlivá období pro znamení Beran, nebo si přečtěte o konkrétní kompatibilitě ve vztahu. Přečtěte si také váš Horoskop na Dnes pro jakékoliv znamení a otočte si svou Taorotovú kartu dne .


Pro více zábavy ze světa astrologie, horoskopů a tarotu, odebírejte náš Facebook nebo Instagram: 👇


Pokud se vám líbí náš obsah, sdílejte jej na FACEBOOKU.

Přihlaste se k odběru našich kanálů na Facebooku a YouTube. Sledujte novinky ze světa horoskopů, tarotu a věštění.



Kontaktujte nás: e-mailem na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

♥ Přejeme vám velkou lásku a spokojenost, váš Horoskop & Tarot ♥


♥ Horoskop, Věštění, Tarot ♥