Muž Rak

♋ MUŽ Rak - 11 tajemství (MUŽ Rak PARTNER, LÁSKA, VZTAHY ...) ♋

FAKTA, VLASTNOSTI, CHOVÁNÍ V LÁSCE. Zamilovaný MUŽ Rak A JEHO TAJEMSTVÍ ...

Zjistíte vše potřebné, co musíte vědět o vztahu s mužem narozeném ve znamení rak. Nezáleží na tom, zda je muž rak váš manžel, partner, nebo váš sourozenec, zda váš kamarád. Tyto věci musíte prostě o muži Rakovi vědět, pokud s ním chcete vytvářet dobré vztahy, nebo pokud mu chcete ještě více porozumět.

Rak je spojován s astrologickým domem rodiny, a domova. 4. astrologický dům představuje rodičovský dům, a je spojován nejen se znamením rak, ale is tarotovou kartou císař. Významnou roli v životě Raka tak zastřešuje rodina, láska, mateřský cit, obětování se pro štěstí druhých, a také teplo domova či tradice.

Vládnoucí planetou Raka je mocný měsíc, který přináší do života muže Raka magnetické vyzařování, a doslova až tajemno. Muž rak je komplikovaná osobnost, kterou však můžete více poznat díky tomuto článku.

Rak se svým vodním elementem představuje nádhernou osobnost, která vyzařuje krásu nejen zevnitř, ale i zvenku. Tento muž chce ve svém životě vytvořit zázemí a teplo domova, které se tak velmi spojuje s jeho osobností.

Měsíc pro Raka také představuje planetu, která se velmi silně pohrává s jeho emocemi. Právě proto je muž Rak často velmi náladový, a ne každý je schopen zvládat jeho životní tempo a změny nálad. Rak sdílí element vody se znamením Ryby a Štír, no o Rakovi můžeme říci, že asi nejsilnější z těchto znamení představuje vlastosti vodního elementu.

Jeho intuitivní, magická, a zároveň záhadná osobnost láká do vztahu s mužem Rakem množství krásných žen, a úspěšných lidí. Rak je skvělým partnerem, přátelem ale i otcem děti. Muž rak představuje osobnost, kterou musíte jistě poznat lépe. Jaký je tedy ve skutečnosti muž narozený ve znamení rak? Jaké jsou výhody vztahu s tímto člověkem a jaké negativa můžete ve společném životě očekávat?


1. Muž Rak a jeho Ženská stránka

Množství žen jistě potěší, že muž rak dokáže projevovat svou ženskou stránku, a tedy vám i lépe porozumí a více jednou pochopí. Tento muž je osobou, která vás vyslechne a která vám poradí. Mají tendenci poslouchat vás i hodiny, a proto jsou nejen skvělým partnerem, ale jedním z nejlepších přátel.

Žena najde v tomto muži nejen partnera ale i svou boutlavou vrbu, a můžeme říci že i psychologa. Jelikož kluk rak je velmi empatický dokáže ženě poradit se všemi jejími starostmi a problémy. Jelikož muž rak v sobě skrývá i jistou ženskou stránku můžete od něj očekávat také pomoc v domácnosti. A to při vaření, úklidu nebo i při péči o vaše ratolesti. O celou svou rodinu se stará s vášní v srdci a dokáže vytvořit teplo rodinného krbu a domova. Takový muž je lákadlem pro nejednu ženu.

Vodní Element spojený s ženskou povahu tohoto znamení přináší množství porozumění a péče. Pokud jste žena, která hledá muže který jí dokonale porozumí, zvolte jistě vztah s mužem narozeným ve znamení rak.


2. Jeho Péče o děti

Pokud jste ve vztahu s rakem, nebo se do takového vztahu chystáte, musíte si určitě uvědomil, že muž narozen ve znamení Rak je skvělým rodičem, který vám bude velmi nápomocný při této životní roli. Rak se bude ve svém čase odpočinku rád věnovat dětem, bude se s nimi učit, a starat se o jejich výchovu i bezpečí.

O své ratolesti se stará opravdu velmi dobře, a tak se můžete těšit na to že někdy převezme kontrolu nad domácími povinnostmi. A to potěší nejednu ženu, která se tak může o své povinnosti podělí is chápavou a nápomocná polovičkou. V tomto směru je muž v znamení rak skutečný poklad.

Znáte měsíční horoskop lásky pro znamení Rak na aktuální měsíc? Čtěte Měsíční Horoskop Rak , připravený na míru věštkyní. Předpověď lásky, vztahů, zdraví i financí zdarma!


3. Muž Rak v ložnici

Tento muž nebude většinou iniciátorem vášnivé lásky, a horkých chvil v ložnici. I když čas od času miluje agresivněji chování v tomto směru, od raka se častěji dočkáte jemného a emočního přístupu. Někdy vás však překvapí také požadavkem drsnějšího milování. Tento muž miluje, pokud v této oblasti převezme žena iniciativu, a je tou, která přináší do postele nejen nové nápady, ale i zábavu.

Pokud tedy chcete rozjet jiskřivý vztah s tímto mužem, nemusíte váhat ani chvíli, a můžete být právě vy iniciátorkou tohoto vztahu iv jeho začátcích. Převezměte kontrolu nad jeho rozhodnutími, protože muž rak to skutečně ocení. Má rád sebevědomé a dominantní ženy, protože čas od času potřebuje aby jste mu poradili s jeho životním směrováním. Převezměte kontrolu nad vaší společnou vášní a ukažte Rakovi jaká vášnivá osoba se ve vás skrývá. Bude okouzlen.


4. Jeho velká náladovost

Tak jako každé znamení zvěrokruhu, nebo i každý muž či žena, i v povaze muže Raka najdeme jisté negativa, které mohou ovlivňovat hloubku vztahu. Právě zde narážíme na tento bod, při kterém popisujeme jednu ze základních vlastnosti muže Raka. Ráno potkáte usměvavého a dobře naladěného muže, který vás při odchodu do práce políbí.

Večer se vrátí muž, který bude nervózní, napjatý, a bude chtít být chvíli osamotě. Právě toto je muž rak. Tento muž dokáže během jednoho dne vystřídat i několik nálad, protože měsíc v jeho znamení se doslova pohrává s více energiemi, které na něj působí. Jeho náladovost je častokrát problémem v jejich partnerském životě.

Někdy je velmi obtížné přizpůsobit se tomu, jak velmi rychle se nálada Raka dokáže měnit. Povětšinou však muži Rakovi postačí, pokud mu dopřejete chvíli osamotě, kdy bude moci pouvažovat nad svým vnitřkem, a nad svým chováním, nebo nad nejhlubšími emocemi. Každý z nás potřebuje být chvíli sám, no rak to potřebuje častěji než ostatní.

Každopádně, pokud milujete muže Raka jistě víte, že v tomto vztahu musíte být mimořádně trpělivým člověkem. Tyto výkyvy nálady mohou být pro některé lidi znepokojivé, ale musíte si uvědomit, že vaše trpělivost v tomto směru určitě stojí za všechny pozitiva, které rak dokáže do vztahu přinést.


5. Muž Rak a jeho Citlivost

Muž rak projevuje své emoce a to již od svého dětství. Už chlapec narozený ve znamení rak vám dokáže projevit ty nejhlubší emoce, a právě proto si právě muž rak vytváří velké emocionální pouta se svou matkou. Muži raci jsou velmi citliví, cítí emoce tak silně, že dokonce když jsou naštvaní prožívají tyto emoce tak hluboko, že je někdy až rozpláčou.

Muž rak je však velmi uzavřený do sebe a proto ma někdy problém tyto emoce projevovat navenek. Musí mít ve vás zcela dokonalou jistotu na to, aby vám projevil své citlivé nitro. Raci jsou velmi intuitivní a emoční. Rak je tedy typ muže, který nemá problém plakat, ale musí vás dobře znát, a vědět, že si vážíte jeho upřímnost a jeho nejhlubší emoce.

Citlivost raka je patrná již od jeho narození, a to až do jeho poslední chvíle. Raci dokáží prožívat vlastní hluboké emoce a jsou také natolik empatičtí, že dokonale chápou emoce a pocity ostatních.

Láska, vztahy, emoce Raka dnešního dne? Přečtěte si komplexní Dnešní Horoskop Rak který vám přináší přesnou předpověď na dnešní den podle astrologických pohybů a vlivů. Váš Horoskop na dnes zdarma.


6. Intuice Muže Rak

Tito muži jsou velmi intuitivní, a častokrát dokáží dělat takové rozhodnutí, které vám lahodí. Jelikož vědí odhadnout, co by jste asi v životě chtěli, vědí přesně odhadnout jaký dar vám darovat, či jak se nejlépe rozhodnout tak, aby jste byli i vy spokojen. Dokáže s partnerem komunikovat na vyšší úrovni, na mentální úrovni, a proto ví a cítí, co se s vámi děje. Bude tedy přesně vědět kdy jste smutný, kdy vás něco trápí, ale i to, kdy mu lžete.

Muž rak dokáže odhadnout každé vaše chování, a čte ve vás jako v otevřené knize. Přesně ví kdy se k vám může přiblížit blíž, i to, kdy o nich máte nebo nemáte zájem. Muž rak je velmi romantické stvoření, které se bude velmi dobře starat o vaši duši a srdce. Vaše emoce jsou pro něj velmi důležité a touží ve vás vyvolávat pouze pozitivní pocity.


7. Muž Rak a lakomost

I tento romantický a citlivý muž má však svá negativa. Když přichází na otázku peněz, muž rak v tomto směru nezná kamaráda. Hledá partnera, který už má jisté finanční zázemí, a který je šetrný a spořivý. Rak nerad utrácí své vydělané peníze, raději je šetří v případě potřeby do budoucna. To se nemusí líbit jeho partnerovi, a to hlavně v případě pokud jste osobou, která si chce kupovat věci, nebo taková, která chce utrácet peníze na luxus a rozmazlování.

Muž rak si velmi dobře hlídá všechny své našetřené peníze a bude od vás vyžadovat, aby jste měli vlastní účet, aby jste věděli velmi dobře hospodařit. Rak je velmi silná osobnost, která však touží po nezávislém partnerovi který je schopen postarat se io rodinné finance, v případě, že by jejich v určitém okamžiku nedokázal zajistit on. Peníze jsou pro Raka úzce spojené s pocitem stability a domova.

Pokud však budete chtít od něj peníze na studium nebo na jiný rozvoj vaší osobnosti, jistě vám nabídne to co bude moci. Raci vás budou podporovat jak nejlépe vědí, například v podnikání nebo v rozjíždění vaší kariéry, ale nemůžete od něj očekávat utrácení peněz na zbytečnosti.


8. Muž Rak miluje domov

Lidé narození ve znamení Raka milují svůj domov a rodinnou pohodu. Když se jim konečně podaří vytvořit teplo vlastního domova a zútulnit prostředí ve kterém žijí, jen těžko je něco vytrhne ven, pryč od bezpečí vlastní domácnosti. Rak tedy obvykle miluje domácí pohodu. Užívání si domácí pohody při dobrém seriále, či při sledování oblíbeného filmu.

Muž rak netouží po ženě, která by každý večer chodila na večírky, nebo po velmi společenské ženě. Rak však ocenění nenáročné věci, jako jsou například procházka v parku, večeře nebo oběd v restauraci, nebo společný film v kině. Jednou za čas velmi rád podlehne takové zábavě, ale ještě raději bude s vámi ležet pod širým nebem a počítat hvězdy. Je to domácí typ muže, který mě úplně nejraději klid, harmonii, a činnosti které nejsou velmi náročné.


9. Mamičkář

Není žádným překvapením, že takové malé poklady si každá matka hlídá. Pokud se vám narodí chlapec ve znamení rak, můžete se připravit na velkou dávku emocí, kterou vám toto dítě do života vnese. Právě proto se pouto mezi mužem rakem a jeho mámou stává takovým silným, že je téměř nemožné ho přetrhnout. Muž rak je osobou, která bude vyhledávat mateřské vyzařování i od svého partnera.

Bude chtít aby jste se o něj starali jako o vlastní dítě, a bude vyžadovat stoprocentní oddanost, péči a zájem. Ženy v jeho životě mají na tohoto muže obrovský vliv, a to nejen matky ale také například i tety a babičky. Pokud sdílejte svůj život s mužem Rakem musíte se připravit na to, že nikdy se velmi neoddálí od své milované mámy.

Rádi by jste poznali podrobnou Charakteristiku znamení Rak - pro muže, ale i pro ženu narozenou v tomto ohnivém znamení zvěrokruhu? Poznejte všechny vlastnosti Raka, ty dobré, i ty negativní.


10. Muž Rak je Vynikající kuchař

Ano, rak je známý tím, že jeho kulinářskému umění se málokdo vyrovná. Pokud muž rak miluje ženu velmi rád navaří opravdu skvělé jídlo. Vaří dobře a je v tom skutečně vynikajícím, a proto vám častokrát pomůže s touto domácí prací, i když vychováváte společné ratolesti. Muž rak je tak proto vynikající volbou pro ženy, které se v kuchyni až tak dobře neorientují.


10. Jaký je muž rak milenec?

Sex s mužem narozeným ve znamení rak je prostě zážitkem. Ačkoliv muž tohoto znamení je v určitých ohledech nejistým člověkem, netýká se to sexuální otázky. Pokud jde o sex, při společném milování se stává úplně jiným člověkem, který myslí v první řadě na vaše potřeby.

V ložnici vám projeví celé své já, a nezdráhá se používat verbálně, ale i fyzické přednosti. Bude se kousek po kousku věnovat vaší rozkoši, a bude mu záležet hlavně na tom, aby jste byli dostatečně spokojená. Muž rak je obvykle i velmi dobře vypadající muž, a proto vás s ním milování během vašeho společného života bude velmi bavit.



Tajemství dalších Mužů Zvěrokruhu:


Věříme, že tyto věci, které by jste jistě měli znát o muži Rakovi vám pomohli lépe se přiblížit tomuto znamení. Pokud již tedy vstupujete do manželství nebo vztahu s tímto mužem vězte, že tyto jeho klady a zápory jsou hlavní součástí jeho povahy.

Každopádně, všichni jsme jiní, ale uvedené vlastnosti Raka, které jste si přečetli nebo vyslechli, jsou tím nejdůležitějším základem toho, co by jste o tomto muži měli vědět předtím, než s ním skočíte do dlouhodobého svazku. Muž rak vám přinese množství krásných chvil ve vašem společném životě, a bude se o vás určitě velmi dobře starat.

Chcete-li poznat i ostatní znamení zvěrokruhu zda to, co před vámi skrývají muži narození v jiných znameních zvěrokruhu neváhejte, a vyberte si znamení dalšího muže o kterém chcete vědět ty nejpodstatnější vlastnosti jeho povahy.

Přejeme vám harmonii a štěstí v životě, a věříme že tento článek vám pomohl lépe poznat muže narozeného ve znamení Rak, jeho přednosti ale i pohnutky. Neváhejte a Poznejte také Horoskopy na jednotlivá období pro znamení Rak , nebo si přečtěte o konkrétní kompatibilitě ve vztahu. Přečtěte si také váš Horoskop na Dnes pro jakékoliv znamení a otočte si svou Taorotovou kartu dne.



Pro více zábavy ze světa astrologie, horoskopů a tarotu, odebírejte náš Facebook nebo Instagram: 👇


Pokud se vám líbí náš obsah, sdílejte jej na FACEBOOKU.

Přihlaste se k odběru našich kanálů na Facebooku a YouTube. Sledujte novinky ze světa horoskopů, tarotu a věštění.



Kontaktujte nás: e-mailem na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

♥ Přejeme vám velkou lásku a spokojenost, váš Horoskop & Tarot ♥


♥ Horoskop, Věštění, Tarot ♥