Muž Býk

♉ MUŽ BÝK - 11 tajemství (MUŽ BÝK PARTNER, LÁSKA, VZTAHY ...) ♉

FAKTA, VLASTNOSTI, CHOVÁNÍ V LÁSCE. Zamilovaný MUŽ BÝK A JEHO TAJEMSTVÍ ...

Žijete ve společné domácnosti s mužem býkem? Rádi by jste věděli, jaké triky platí v lásce, a jak dokáže být muž býk okouzlen? Pokud máte zájem o muže narozeného v tomto výjimečném znamení, tento článek je připraven právě pro vás.

Býk je skutečně silné znamení, které dokáže poskytnout oporu nejedné ženě. Znamení býk je spojováno s astrologickým domem majetku, a tedy s druhým domem. Tento dům je také spojován s tarotovou kartou Velekněžka, a vytváří charakteristické hodnoty jako jsou svoboda, majetek, bohatství, pozitivní vztah k penězům, a přemýšlení o budoucnosti. Vládnoucí planetou mocného znamení býk je romantická planeta Venuše, která také vládne znamení zvěrokruhu váhy.

Býk a váhy tedy sdílejí vládnoucí planetu, a tak se v některých charakteristických rysech trochu podobají. Býk je zemským znamením, stejně jako znamení zvěrokruhu Panna, či Kozoroh. Zemská znamení se zaměřují hlavně na hodnoty, které jsou zde a nyní, a nezvykají létat v oblacích.

Muž býk je vnímavý typ člověka, který je častokrát velmi realistický. Jeho životní partner, ale i nová přítelkyně se může na tohoto muže plně spolehnout. Muž býk vám hned ze začátku vztahu dá najevo, že je vaší druhou polovinou, protože když miluje, miluje naplno. Pojďte si přečíst o vlastnostech znamení býk, které by jste měli určitě znát předtím, než s ním vstoupíte do vztahu, či do manželského svazku.


1. Muž Býk je Finanční analytik

Pokud patříte k ženám, které rozhazují své peníze a utrácejí na zbytečnosti, právě muž býk vám bude vědět přistřihnout křídla, a ukázat vám skutečnou hodnotu materiálních věcí. Muž býk umí obecně dobře zacházet s penězi. Ve finanční oblasti se velmi vyzná, i díky zemskému elementu v jeho nitru.

Druhý dům také charakterizuje velký vztah k majetku a k finančně, a tak se můžete spolehnout na to, že muž býk, bude během celého svého života shromažďovat majetek a myslet na to, jak získat více. Muž býk považuje peníze za velmi důležitou hodnotu v životě. Nechce však nepromyšleně utrácet na zbytečnosti, a raději shromažďuje nemovitý majetek, nebo věci, které budou hodnotné do budoucnosti. Častokrát tak potkáte muže býky, kteří vám skutečně vědí poradit ve finanční sféře.


2. Jeho Hrdost

Jak jsme již zmínili, vládnoucí planetou znamení býk, je planeta Venuše. S planetou Venuše se pojí představa lásky a krásy, která se snoubí i u mužů narozených v tomto znamení. Tato charakteristická vlastnost znamení býk může být však někdy i na škodu. Muž Býk je takový hrdý na své rozhodnutí, nebo na své úspěchy, že nesnese kritiku. A to ani od nejbližší osoby. Muž býk potřebuje cítit že on je ten nejlepší a nejinteligentnější, a že rozhoduje o všech krocích, které spolu podniknete.

A to nejen v oblasti financí, nebo při koupě nové nemovitosti, ale i v emočních rozhodnutích. Venuše jako vládnoucí planeta tohoto znamení přináší do jejich životů krásu, ale hlavně smysl pro ni. Muž býk je hrdý úplně na všechno co vytvoří, nebo co v životě dosáhne. Pokud chcete zaujmout muže v tomto znamení, musíte ho chválit za jeho úspěchy, a poukazovat na materiální statky, které nahromadil.

Znáte měsíční horoskop lásky pro znamení Býk na aktuální měsíc? Čtěte Měsíční Horoskop Býk , připravený na míru věštkyní. Předpověď lásky, vztahů, zdraví i financí zdarma!


3. Muž Býk voní

O, ano. Muž býk si dává velmi záležet na tom, aby byla jeho vůně luxusní, aby vždy voněl dokonale. Bere to jako součást svého života. Muž Býk chce být v každém okamžiku svého života svůdce, a touží po tom, aby lahodil nejen oku, ale i čichovým smyslem každé ženy. Právě proto, pokud se chystáte do vztahu s mužem narozeným ve znamení býk, můžete se těšit na to, že pohladí nejen váš pohled, ale i jiné smysly.


4. Jeho Šetrnost

Zájemkyně o vztah, jehož jednu polovinu tvoří muž býk, bude jistě zajímat, že tento muž chce dělat pouze to, co on sám považuje za nejlepší. Můžete mu poradit, ale už na začátku vaší konverzace je již určitě rozhodnutý o tom, co bude pro vás, nebo pro něj nejlepší. Na věci se diva ze svého logického pohledu, ale výjimečně se vám podaří ohnout jeho tvrdohlavé myšlení. Nemá také rád zvraty v jeho životě, a je radši, když věci plynu po jedné linii, bez nečekaných vybočení.

Pokud jste žena, která si mysli, že po čase změní chování, nebo vlastnosti muže narozeného ve znamení býk, jste na velkém omylu. Býci se mění pouze v maličkostech, a hlavně charakteristické rysy tohoto muže jistě nezměníte, i když ho budete nadpozemsky milovat. Zapamatujte si však, že i když přemýšlejí více logicky, že právě logika je klíčem k obměkčení jeho tvrdohlavosti. Býk není na 100% tvrdohlavý, a proto pokud ho chcete o něčem přesvědčit, zapojte svou inteligenci a logické argumenty.


5. Muž Býk a jeho Žárlivost

Některé ženy, které žijí s mužem býkem tvrdí, že toto znamení je extrémně žárlivé. Možná je to z jistého pohledu pravda, ale když ho srovnáváme s jinými znameními zvěrokruhu, například se znamením Štír, tato jejich osobnostní čerta je zanedbatelná. Muž býk není majetnickým znamením, a žárlivost vyplývá spíše z jiných životních hodnot. Muž býk může žárlit na úspěch ženy, nebo v případě že vydělává více peněz.

Bude žárlit i na atraktivního chlapa, za kterým se jeho životní partnerka otočí, ale určitě nebude dělat žárlivostní scény. Právě naopak, muž se po takové zkušenosti bude snažit být ještě lepším, krásnějším, voňavějším, a lepším mužem, než kdykoliv předtím. Přílišná žárlivost tak u býka určitě nemá místo, a žena, která má zájem o tohoto muže si musí zapamatovat, že občasné podráždění této vlastnosti nemusí být zcela na škodu.

Láska, vztahy, emoce Býka dnešního dne? Přečtěte si komplexní Dnešní Horoskop Býk který vám přináší přesnou předpověď na dnešní den podle astrologických pohybů a vlivů. Váš Horoskop na dnes zdarma.


6. Jeho Udržování hranic

Muž býk je skutečný gentleman. Vždy ví, kde je jeho místo, a lásku nevystavuje zbytečným rizikům. To znamená, že i když má o tohoto muže zájem jiná žena, ale jeho srdce patří vám, nikdy nepomyslí na zradu, či podvod. Pro každou ženu, která se zajímá o tohoto muže je velmi dobrou zprávou to, že pokud se do vás muž býk zamiluje, bude vám jeho srdce patřit cel0. Pozměnit to může jen vaše chování.

Energie která vyzařuje z muže býka může přitahovat i ostatní lidí, ale býk v nich vidí spíše přítele, kolegu nebo rádce. Na cizí osobu se jen velmi těžko diva jako na sexuální objekt. To platí i v začátcích vztahu, a právě proto je lepší vybudovat si vztah s býkem postupně. Muž býk chce být nejprve vaším přítelem, až později, když vás pozná, může být i vaší láskou a vašim dlouhotrvajícím partnerem.


7. Mistr smyslů

Tento muž si užívá všechny pozemské krásy. Má velmi silnou touhu po vůních ale i chutích celého světa. Rád ochutná jídla, které jsou pro něj novinkou, rád vyzkouší něco, co ještě nezažil. Tato energie v životě Býka pochází právě z planety Venuše, a vy by jste měli být partnerem, který bude uspokojovat tyto touhy znamení býk. Právě proto muž býk hledá partnera, který uspokojí všechny jeho smysly. Chce se hodně dotýkat, líbat, a koupí vám také luxusní parfém, který milujete.


8. Muž Býk je Nenahraditelný přítel

Býk je výjimečné znamení hlavně v otázce lásky a vztahů. Muž býk vám poskytne víc, než by jste ve vztahu čekali. Pro mnohé ženy je býk ideálním partnerem, a jeho kompatibilita lásky je vysoká s více znameními zvěrokruhu. Muž býk je dokonce velmi loajálním přítelem. Pokud tedy neuspějete při budování vztahu s tímto mužem, vždy v něm budete vědět najít přítele, a oporu v případě pochmurných dnů vašeho života. Tento muž jen těžko odmítne pomoci jiným lidem, protože jeho dobré srdce odráží i planeta Venuše.


9. Muž Býk je láskavým mužem

Laskavost se může zdát jako pozitivní charakteristická črta znamení býk, ale v tomto případě je opak pravdou. Muž býk je až tak přehnaně laskavý, že ho ostatní znamení mohou zneužívat. Přes pomoc a přes potřebu pomoci, se však k srdci Býka mohou dostat i takové osoby, které mají tendenci zneužívat jeho dobrotu. Proto potřebuje u sebe ženu, která dokáže vycítit podvod a ví mu vysvětlit, že ne každý na světě je takový laskavý jako on.

Muž býk těžce snáší představu o nespravedlnosti ve světě, a proto bude u vás vyžadovat oporu právě v momentech, kdy zjistí že svět není tak dobrý a laskavý, jako on sám. Muž býk potřebuje u sebe vysoce chápavého člověka, který ho udrží pevně na zemi, a to je v případě objasňování negativních událostí býka důležité.

Rádi by jste poznali podrobnou Charakteristiku znamení Býk - pro muže, ale i pro ženu narozenou v tomto ohnivém znamení zvěrokruhu? Poznejte všechny vlastnosti Býka, ty dobré, i ty negativní.


10. Jahody se šlehačkou

Muž býk je v milenecké oblasti náročným znamením zvěrokruhu. Od ženy, od svého partnera očekává, že ho uspokojí ve všech směrech. Potřebuje uspokojit všechny své smysly, takže dámy, které mají zájem o jeho srdce, se musí postarat o jeho uspokojení. Ocení rozpuštěné vlasy, krásne prádlo, a hlavně inovaci a fantazii v sexuální oblasti. Tento muž vyžaduje vaši pozornost na 100%, a vyžaduje i péči o jeho tělo.

Pokud mu dopřejete relaxační masáž po náročném dni, bude vám výjimečně věrným partnerem. Je velmi těžké najít negativa, které se spojují se vztahem s mužem narozeném ve znamení býk. Právě proto je muž býk kompatibilní s různými znameními zvěrokruhu, a smysluplný, dlouhotrvající vztah pro něj většinou nebývá žádným problémem. Na partnera ma však vysoké nároky, což ho může někdy přivést k nespokojenosti ve vztahu.


11. Je muž Býk Manipulátor?

Pokud muž býk zjistí, že jste z něj úplně paf, že mu patří celé vaše srdce, duše i tělo, může zatoužit po velké moci ve vašem vztahu. Dávejte si proto pozor na to, aby muž býk nezačal manipulovat vaším životem. Najde totiž způsob na to, aby jste ho vnímali jako krále sedícího na trůnu. Dokáže také lhát, ale pouze tím způsobem, aby vám neublížil. Muži Býci mohou být i velký podvodníci, ale pouze vůči lidem kterých nemilují. Ve vztahu se nemůžete setkat s tím, aby vám chtěl muž býk vědomě ublížit.

Někdy koná také impulzivně, a proto může při hádkách vyslovit slova, která vás mohou zranit na delší dobu. S emocionálního hlediska vás nebude vždy chápat, aby zjistil co ve skutečnosti potřebujete, musíte mu to říct na rovinu. Rovněž finance, jsou pro něj otázkou obou partnerů, a žena by se neměla spoléhat na to, že finanční záležitosti zajistí pouze a jen muž býk.

Online věštění Ano/Ne pro znamení Býk. Poznejte odpověď na vaši otázku ZDARMA - Ano/Ne Věštění pro znamení Býk vám pomůže najít osudovou odpověď na vaši otázku.



Tajemství dalších Mužů Zvěrokruhu:


Pokud jste již tedy v manželství nebo v partnerském vztahu s mužem býkem, nebo máte zájem lásku tohoto muže, určitě vás tyto věci, které byste o muži býkovi mněli vědět, zaujaly. Tyto informace jsou alfou a omegou pro každého, kdo chce s býkem vytvořit trvalý vztah.

Býk v životě hledá uspokojení všech svých smyslů a také hledá materiální zabezpečení. Můžete se spolehnout na to, že ve vaší domácnosti vám jen těžko budou chybět finance. Muž býk je mistrem v šetření, a tento muž vás také překvapí svou péčí o děti. Pokud máte pocit, že vám je muž býk nevěrný, není nic jednoduššího než se ho na to zeptat. Muž býk vám bude říkat pravdu a bude také hledat způsoby na to, aby vás nezranil.

Pokud chcete vědět více o tomto znamení, ať už jste ve vztahu s mužem býkem nebo jste narozený v jiném znamení zvěrokruhu, nezapomínejte si přečíst váš denní Horoskop a také otočit vaši Tarotové karty dne. Více informací o znamení býk, a také Horoskopy pro toto znamení zdarma, naleznete v sekci - Vše o znamení Býk. Přejeme vám hodně lásky a harmonie ve vašem životě.

Přejeme vám harmonii a štěstí v životě, a věříme že tento článek vám pomohl lépe poznat muže narozeného znamení Býk, jeho přednosti ale i pohnutky. Neváhejte a poznejte také Horoskopy na jednotlivá období pro znamení Býk, nebo si přečtěte o konkrétní kompatibilitě ve vztahu. Přečtěte si také váš Horoskop na Dnes Býk a otočte si svou Taorotovú kartu dne.



Pro více zábavy ze světa astrologie, horoskopů a tarotu, odebírejte náš Facebook nebo Instagram: 👇


Pokud se vám líbí náš obsah, sdílejte jej na FACEBOOKU.

Přihlaste se k odběru našich kanálů na Facebooku a YouTube. Sledujte novinky ze světa horoskopů, tarotu a věštění.



Kontaktujte nás: e-mailem na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

♥ Přejeme vám velkou lásku a spokojenost, váš Horoskop & Tarot ♥


♥ Horoskop, Věštění, Tarot ♥