Muž Lev

♌ MUŽ Lev - 10 tajemství (MUŽ Lev PARTNER, LÁSKA, VZTAHY ...) ♌

FAKTA, VLASTNOSTI, CHOVÁNÍ V LÁSCE. Zamilovaný MUŽ Lev A JEHO TAJEMSTVÍ ...

Máte zájem o muže Lva, ale nevíte, zda by byl pro vás vhodným partnerem, přítelem, nebo kamarádem z hlediska jeho povahových vlastností? Chcete znát všechny pozitiva, ale i negativa, které muž Lev přinese do vašeho společného vztahu? Poznejte muže narozeného v tomto slunečním znamení, ať už s ním vstupujete do vztahu, manželství, nebo už se lvem společné domácnosti žijete. Pokud máte ve svém okolí muže narozeného v tomto znamení, měli byste důkladně znát všechny jeho povahové vlastnosti, a tedy věci, které musíte vědět o muži Lvu.

Znamení Lev se spojuje s 5. astrologickým domem, s domem radosti. Tento astrologický dům, jakož i muž, či žena narozená ve znamení Lev je spojován se smyslností, s radostí v životě, s temperamentem, vášní, ale také s pozitivním vztahem k zábavě a s touhou po rodinném životě. Pátý dům radosti je vitální dům, který charakterizuje povahu muže lva. Muž Lev je velmi tvořivý a silný, iv milostné oblasti s ním zažijete velmi zajímavé chvíle. 5. dům radosti, který je domem pro znamení Lev, se také spojuje s tarotovou kartou Papež.

Vládnoucí planetou muže narozeného ve znamení Lev je mocné slunce, které přináší do života lvů ještě větší vitalitu a energii pro život. Když se energické slunce spojí s Lvovým ohnivým elementem, je na světě neskutečně vášnivá a energická osoba, kterou muž Lev zaručeně je. Jeho temperament je velmi citelný, a to v jeho soukromém životě, ale i při jeho pracovním odhodlaní. Muž lev má rád zábavu, a s tím se spojují i jeho milostné zkušenosti, a také smyslnost, kterou dokáže do vašeho společného vztahu přinést. Vládnoucím elementem muže narozeného ve znamení Lev je oheň, který také vládne znamením Beran a znamení Střelec.

Muž narozený ve znamení Lev vám do života přinese množství nových impulzů, a také vášeň, která i po letech vztahu okoření váš společný život. Muž Lev je opěrný bod pro svou ženu, protože je nejen kreativní, talentovaný, ale dokáže vás také poslechnout, a poradit vám. Na druhé straně, toto ohnivé znamení se ve svém životě soustředí na milostné zážitky a požitkářství. Právě proto vám v následujícím článku představíme věci, které musíte o muži Lvu zaručeně vědět.


1. Muž Lev je Středobod pozornosti

Lvu vládne slunce, kolem kterého obíhají všechny planety, a tak i slunce, i Lev touží být v každé okolnosti středem vaší pozornosti. Lvova vitální polarita tak do života tohoto muže přináší velké sebevědomí, které z něj vyzařuje na dálku. Pokud vidíte na večírku muže, který je obklopen řadou jiných lidí, kteří se v jeho společnosti baví, bude to pravděpodobně mocný a sebevědomý muž Lev.

Muž Lev si užívá pozornost okolí, a proto, pokud jste s ním ve vztahu, musíte mu věnovat dostatek pozornosti, aby ji nevyhledával nikde jinde. Poslouchejte ho, a každý den se mu snažte zalichotit, aby věděl, jak moc vám na něm záleží. Ve většině otázek bude chtít rozhodovat on, a proto mu dopřejte pocit, že ty nejdůležitější rozhodnutí v domácnosti udělal právě on. Muž Lev touží být nejen milován, ale i obdivován.


2. Jeho Píle

V pracovním životě, ale i ve svém soukromí, postupuje Lev skutečně svědomitě a někdy až do tvrdohlavě. Za každých okolností se Lev snaží dosáhnout toho, co si předsevzal. Muž Lev se nebojí bojovat za to, co ve skutečnosti chce. Jeho pátý dům, dům tvořivosti, mu pomáhá v úspěších v práci, ale i v soukromém životě. Odhodlání a pracovitost je jednou z nejpozitivnější vlastnosti tohoto znamení, protože muž Lev se bude snažit zajistit vám vše, po čem v životě zatoužíte.

Lev je obvykle i velmi zábavný, a proto se velmi dobře uplatní v profesích, které vyžadují společenskou povahu, a komunikativnost. Pracovitost Lva se bude odrážet také ve zvelebování společné domácnosti. Pokud máte zájem o muže Lva můžete se těšit na to, že množství práce kolem domu bude zajišťovat právě on.

Znáte měsíční horoskop lásky pro znamení Lev na aktuální měsíc? Čtěte Měsíční Horoskop Lev , připravený na míru věštkyní. Předpověď lásky, vztahů, zdraví i financí zdarma!


3. Muž Lev = Velké srdce, velké ego

Lev patří k mužům, kteří mají skutečně obrovské srdce, a ve svém životě nemyslí jen na sebe, ale i na ostatní lidi. Ve vašem společném životě se tak můžete potykat s tím, že bude pomáhat v problémech i ostatním členům své, ale i vaší rodiny. Pokud se dostanete hluboko do Lvova srdce, najdete v něm skutečný poklad, protože tento muž bude dělat cokoliv proto, aby jste s ním žili šťastně a spokojeně.

Velké gesta však očekává i z vaší strany, a bude vyžadovat, aby jste mu během každého dne věnovali celou vaši pozornost. Muži lvu je třeba lichotit, a musíte mu dát najevo, že si ceníte vše, co pro vás udělal. Někdy stačí opravdu slova, která pohladí uši muže Lva, a povzbudí ho tak do ještě většího prohloubení citů k vám.

Takto si můžete získat klíče od srdce muže ve znamení Lev. Dejte mu vědět že je úžasný, chvalte ho, a pohlaďte jeho ego vždy, když budete chtít zesílit vaše pocity lásky.


4. Množství vášně

Znamení Lev je podle 5. astrologického domu velmi vášnivé a smyslné znamení. Tyto vlastnosti se dokonale odrážejí v mužích tohoto znamení. Muž Lev vám dopřeje tolik vášně, že s ním lze někdy nebudete vědět držet krok. Lev se fixuje na jednu osobu na velmi dlouhou dobu, a proto chce vztah držet vždy v napětí, a snaží se o to, aby byl vztah smysluplný a vášnivý.

Proto se můžete připravit na vztah, ve kterém vám muž Lev bude do života přinášet vždy něco nového, aby jste se s ním ve vztahu nenudili. Je to vášnivá osobnost, která ale dokáže zahřát i vaše srdce, a když to potřebujete, tak vás dokáže i poslechnout, a pohladit. Tato vášeň v srdci muže Lva se odráží nejen v jeho soukromém životě, ale také v práci. Právě proto dělá svou práci někdy až s takovým odhodláním, že domů přichází vyčerpaný a unavený, protože do své práce vkládá enormní množství energie.

Muž Lev je nadšený pro všechno nové ve svém životě. Je nadšený pro nový vztah, pro nového potomka, pro novou práci, ale i pro nové maličkosti, kterými ozvláštni domácnost. Snažte se i vy přinést do společné domácnosti trochu oživení, protože muži lvu bude tato črta vaší osobnosti imponovat. Velkým pozitivem v životě lva je velké nadšení pro vše, co dělá, protože vás povzbudí iv chmurných dnech.


5. Muž Lev a jeho Temperament

Vášeň, smysluplnost, bojovnost a temperament. Tato čtveřice slov dokonale popisuje muže narozeného ve znamení Lev. Jeho neutuchající temperament má však i své negativní stránky. Tento muž půjde za svou cestou opravdu přes jakékoliv překážky. Bude bojovat o vaše srdce, o nejlepší práci, o postup zaměstnání. Je tak velmi temperamentní, že tento temperament ho může někdy až vyčerpávat.

Zabodne své drápy do čehokoliv, co chce v životě dosáhnout. Má tendenci držet se nejen svého pracovního místa a stoupat po žebříčku úspěchu, ale bude se snažit zmanipulovat i vás, aby jste byli přesně podle jeho chuti. Právě zde si musíte dávat velký pozor, protože svým temperamentem vás dokáže okouzlit, a vy tak můžete ztratit svou vlastní integritu.

Zanechte si své já, a snažte se v tomto vztahu najít rovnováhu mezi jeho potřebami, a vašimi požadavky. Muž Lev se bude snažit trochu vás manipulovat, ale šikovná a odhodlaná žena, dokáže tuto vlastnost muže Lva překonat již v počátcích společného vztahu.

Při hádkách nebo nedorozuměních může být Lev nesmírně hrubý, a někdy až násilnický. Tato vlastnost Lva je způsobena právě jeho silným temperamentem, a jeho ohnivou povahou. Snažte se s ním klidně komunikovat, a uhaste oheň v jeho očích a srdci.

Láska, vztahy, emoce Lva dnešního dne? Přečtěte si komplexní Dnešní Horoskop Lev který vám přináší přesnou předpověď na dnešní den podle astrologických pohybů a vlivů. Váš Horoskop na dnes zdarma.


6. Muž Lev a Žárlivost?

Jednou z největších negativ ve vztahu s mužem lvem je jeho žárlivost a majetníckost. Muž Lev vám bude tvrdit že on žárlivý není. Opak je však pravdu. Tuto svou negativní črtu si nerad přiznává, a těžko se mu s ní žije. V každém případě je jasné, že tento muž má majetnické sklony, a protože je nesmírně okouzlující a dokáže si uloupit srdce jakékoliv krásné ženy, tato její krása může potom způsobovat problémy.

Lev vidí ženu kterou si vybral, jak královnu nebo princeznu. Nesnese v jejím okolí přítomnost jiného muže, a hlavně to, že by se s jiným mužem bavila nebo smála eho vtipům. Muž Lev se také nezajímá o extravagantní ženy, které poutají pozornost všude, kam se pohnou. Ve svém životě hledá spíše stabilnější prostředí, kde nebude muset mít ženu vždy pod drobnohledem.

Žárlivost ho ve skutečnosti velmi vyčerpává, a proto si ji i velmi těžko přiznává. Bude vás proto sledovat kamkoli se pohnete, a jeden jediný okouzlující úsměv směrem k jinému muži může způsobit problémy katastrofického rozsahu. Ve svém životě nemá rád nejistotu, a proto pokud chcete s mužem Lvem vycházet dobře, věnujte veškerou svou pozornost právě jemu.


7. Muž Lev a Peníze

Lev má ve svém životě však jednu velmi důležitou prioritu. Dostatečný finanční blahobyt je pro něj tak lákavým, že kvůli němu může někdy zapomínat na skutečné životní hodnoty, ale také na své zdraví, rodinu nebo odpočinek. Právě proto potřebuje u sebe ženu, která bude opakem této jeho silné touhy.

Finanční blahobyt je skutečně skvělá věc, ale lvovi budete muset často připomínat důležitost zdraví, a rodinného zázemí. Lev se právě proto nepříliš dobře orientuje v oblasti podnikání, protože do své práce vkládá tolik času, že mu už nezbývá čas na vás a vaši rodinu. Jeho enormní touhu za zhodnocováním majetku budete muset trochu krotit. Někdy by bylo vhodné lvu připomenout, že ve svém životě už má dostatek, a může se soustředit na jiné životní hodnoty.

Na druhé straně, je muž Lev pro ženu která hledá finanční zabezpečení skutečným pokladem, protože tento Lev dokáže rodinu skutečně dostatečně zabezpečit. Muž Lev je nezávislou osobností již v dětském věku, kdy se učí rychleji chodit či mluvit, ve srovnání s jinými dětmi. Už tehdy můžete pozorovat ohnivou a odhodlanou povahu muže narozeného ve znamení Lev.


8. Muž Lev a Nezávislost

Ze začátku bude pro ženu velmi komplikovaně získat si srdce muže lva. Muž Lev hledá pravou dámu, která mu životě dopřeje dostatek nezávislosti, a která se o sebe umí postarat i sama. Jeho nezávislost ve financích, péče o sebe nebo o domácnost však kontrastuje s jeho závislostí na jiných osobách.

Lev je velmi společenský typ člověka, a proto bude častokrát obklopen množstvem lidí, kteří jsou pro něj velmi důležití. Měli byste se připravit na množství přátel, se kterými se budete muset spřátelit i vy, pokud máte zájem o srdce tohoto muže. Muž Lev je nejen nezávislá osoba, ale je to také velký typ vůdce.

Z tohoto důvodu potřebuje u sebe partnera, který ho dokáže podpořit, pochopit, který porozumí jeho potřebám, a také jeho aktuálním prioritám. Musíte být osoba, která mu naslouchá, snaží se mu poradit, a podporuje jej v jeho životních snech.


9. Muž Lev Potřebuje blízkost

Na jedné straně je muž Lev velmi nezávislým člověkem, který se o sebe dokáže postarat i sám. Na druhé straně, když najde člověka se kterým se cítí dobře, a který ho podporuje, bude z vaší strany velmi oceněno, pokud mu budete věnovat plnou vaši pozornost, a jistotu. Muž Lev potřebuje cítit jistotu ve vaší lásce a to v každém případě.

Jak jsme již zmínili, žárlivost ho vyčerpává, a proto se jí rád vyhýbá, a takto byste měli postupovat i vy, pokud se snažíte získat si celé srdce muže lva. Skutečné porozumění a hlavně upřímnost z vaší strany bude mužem Lvem velmi oceněna. Muž Lev vám přinese i modré z nebe, pokud k němu budete zachovávat upřímnost, a podporu.

I když častokrát stojí v centru pozornosti ostatních, i tak se ve většině života cítí nejistý a to hlavně ve věcech, na kterých mu velmi záleží. Lidé ho vidí opačně, ale právě vy budete mít možnost nahlédnout hluboko do jeho duše a pocitů.

Rádi by jste poznali podrobnou Charakteristiku znamení Lev - pro muže, ale i pro ženu narozenou v tomto ohnivém znamení zvěrokruhu? Poznejte všechny vlastnosti Leva, ty dobré, i ty negativní.


10. Jaký je muž Lev milenec?

Tento muž je v milostné otázce skutečně netradičním partnerem. Dokáže se přizpůsobit tomu druhému, a dokonale odhadne to, po čem v milenecké oblasti toužíte. Právě proto se z něj může stát vášnivý a divoký milenec, ale i romantická duše plná sladkých slov.

Muž Lev chce v milostném životě cítit hlavně vaši spokojenost, a proto se bude snažit uspokojit vás v každém směru. V tomto ohledu dostanete možnost poznat i jeho klamnou osobnost, protože muž Lev nemá problém lhát nebo předstírat v případě, že by vám zmizel úsměv z tváře. Snaží se v životě vytvářet dokonalou realitu, a právě proto ho v společném životě budete muset povzbuzovat k upřímnosti.

Bude velmi vítané, pokud ho budete ve svém společném životě povzbuzovat ke kreativitě, a k novým nápadům. Povzbuzujte ho také v upřímnosti, a řekněte mu o tom, jaké velmi důležité pro vás je sdílení těch nejhlubších pocitů a potřeb.



Tajemství dalších Mužů Zvěrokruhu:


Těchto 10 věci o muži narozeném ve znamení Lev musí znát každý, kdo se chystá do vztahu, partnerství, manželství, nebo dokonce i do přátelství s mužem narozeným ve znamení Lev. Muž Lev dokáže do vašeho vztahu přinést neskutečné inovace, zábavu, i skutečnou vášeň. Právě tyto mnohé pozitivní vlastnosti Lva vám budou jistě během vašeho společného života velmi imponovat.

Tak, jak to už někdy bývá, i tyto vlastnosti muže Lva nemusí sedět na 100% i na vašeho lva. Tyto vlastnosti jsou však z astrologického hlediska lvu nejblíže, a právě proto určitě mnozí z vás budou souhlasit se shodou těchto vlastnosti z jejich mužům lvem. Tyto hlavní charakteristické rysy se odrážejí v každém lvu.

V konečném důsledku můžeme tedy zhodnotit, že k muži lvovi se hodí nejvíce sebevědomá a jistá žena, která nemá problém samostatně zastrašit celou domácnost. Lev vyhledává ženu, která ho bude chválit, a která ho někdy přitáhne zpátky na zem a připomene mu skutečné životní hodnoty. Odměnou vám bude skutečná vášeň z jeho strany, množství zábavy, a celá jeho pozornost.

Věříme, že díky tomuto článku se vám podaří lépe pochopit vašeho muže Lva, a že jeho komplikovaná povaha vám bude bližší. Nabídněte mu ve vztahu jistotu, vyhýbejte se záminkám ke žárlivosti, a povzbuzujte vašeho muže Lva v upřímnosti a v jeho bojovnosti při cestě za naplněním jeho snů.

Přejeme vám harmonii a štěstí v životě, a věříme že tento článek vám pomohl lépe poznat muže narozeného znamení Lev, jeho přednosti ale i pohnutky. Neváhejte a Poznejte také Horoskopy na jednotlivá období pro znamení Lev, nebo si přečtěte o konkrétní kompatibilitě ve vztahu. Přečtěte si také váš Horoskop na Dnes pro jakékoliv znamení a otočte si svou Taorotovou kartu dne .



Pro více zábavy ze světa astrologie, horoskopů a tarotu, odebírejte náš Facebook nebo Instagram: 👇


Pokud se vám líbí náš obsah, sdílejte jej na FACEBOOKU.

Přihlaste se k odběru našich kanálů na Facebooku a YouTube. Sledujte novinky ze světa horoskopů, tarotu a věštění.



Kontaktujte nás: e-mailem na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

♥ Přejeme vám velkou lásku a spokojenost, váš Horoskop & Tarot ♥


♥ Horoskop, Věštění, Tarot ♥