Muž Blíženec

♊ MUŽ Blíženec - 10 tajemství (MUŽ Blíženec PARTNER, LÁSKA, VZTAHY ...) ♊

FAKTA, VLASTNOSTI, CHOVÁNÍ V LÁSCE. Zamilovaný MUŽ Blíženec A JEHO TAJEMSTVÍ ...

Ať už vstupujete do vztahu, manželství, nebo je muž Blíženec jen vašim dobrým přátelem a chtěli by jste o něm vědět víc, tento článek je připraven právě pro vás. Muž narozený ve znamení Blíženci se spojuje s 3. domem - S domem komunikace. Tento astrologický dům je také spojován s tarotovou kartou císařovna. Je to dům komunikace, duševního zdraví, touze po znalostech, ale i výchovy, studia přátelství a kontaktů.

Vládnoucí planetou Blíženců je planeta Merkur, která přináší do života muže Blížence ještě více inteligence a smysl pro komunikaci. Merkur přináší do života mužů narozených ve znamení Blíženci také množství zábavy a dětskou radost ze života. Muž blíženec je navždy mladý, a pod vlivem mocného Merkura cítí ve svém životě velké množství energie.

Pokud vás zajímá muž Blíženec měli by jste si přečíst celý článek, protože existují fakta, která vás o něm určitě překvapí. Obzvláště důležité jsou tyto informace pro ty z vás, které plánují vstoupit do manželského svazku, nebo do vztahu s mužem narozeným ve znamení Blíženci.

Blíženci se narodili se vzdušným elementem ve svém nitru, a proto představují velkou energii a sílu, o kterou se rádi podělí is ostatními. Každá žena, která má zájem o muže Blížence, se musí připravit na nikdy nekončící dětskou energii, kterou tento muž vyzařuje.

Muž blíženec vám jistě přinese spoustu radosti ale také mnoho dalších pozitiv, které si oblíbí nejedná žena. Následující věci by měla znát každá žena, která má ve své blízkosti muže narozeného v tomto energickém znamení.


1. Muž Blíženec má mnoho Dětské Energie

Muž blíženec je pod vlivem planety Merkur někdy jako dítě, které se těší iz těch nejmenších maličkosti. Muž blíženec je mužem, který svou energii vkládá do toho, aby byl šťastný, a aby byli šťastní i lidé v jeho okolí. Blíženec je muž plný pozitivní a dětské energie, a protože nosí dítě ve svém srdci bude mít někdy problém porozumět vám. Nezáleží na tom zda má váš muž blíženec 40 nebo 50 let, vždy bude vyhledávat zábavu, která se bude spojovat s jeho dětstvím.

Blíženec je člověk, který se zdá být vždy energický a radostný. Bude vám připadat navždy mladý, a bude se tak i chovat. Je to muž, který nechce zestárnout, protože hluboko uvnitř stále cítí dětskou radost ze života. Na druhé straně se o něj budete muset také starat jako o malé dítě. Muž blíženec vyžaduje hodně vaší pozornosti ale i péče.

V některých případech mu budete muset být doslova rodičem, který se stará o všechny jeho potřeby. Pokud jste tedy starostlivá žena, která miluje péče o druhou osobu, muž blíženec je pro vás ten pravý.


2. Jeho Dvojí osobnost

Pokud mluvíme o muži Blíženci je nutné zmínit, že tento muž v sobě skrývá dvojí osobnost. Tak jako dvě tváře jeho znamení, které specifikují Blížence, tak častokrát koná i muž narozený v tomto znamení. V jednom okamžiku je romantický a veselý, a hned nato se stává rozzlobenou osobou, zcela odlišnou od té, kterou jste viděli ráno. Muž blíženec se musí po celou dobu vyrovnávat se svou osobností, a také se změnami nálad, které pociťuje.

Pokud tedy zvažujete vztah s mužem Blížencem, musíte se připravit na to že nikdy nevíte s jakou náladou se vzbudí, a s jakou bude večer usínat. Pokud však nejste flexibilní osobou, která se rychle dokáže přizpůsobit změnám, muž blíženec pro vás není tím nejvhodnějším partnerem.

Znáte měsíční horoskop lásky pro znamení Blíženec na aktuální měsíc? Čtěte Měsíční Horoskop Blíženec , připravený na míru věštkyní. Předpověď lásky, vztahů, zdraví i financí zdarma!


3. Muž Blíženec je Společenský

Muž blíženec miluje komunikaci, protože je narozený pod vlivem 3. domu, domu komunikace. Právě proto častokrát vyhledává společnost, v níž se chce často pohybovat, a touží také po tom, aby byl středem pozornosti. Muž blíženec miluje mentální stimulaci, miluje komunikaci, a dlouhé, sáhodlouhé rozhovory o životě, přítomnosti io budoucnosti.

V každém okamžiku jejich života chtějí něco dělat, chtějí se posouvat dopředu, protože je k tomu tlačí jejich nikdy nekončící energie. Život s mužem Blížencem tak někdy přináší překážky hlavně těm, kteří nejsou připraveni na takovou velkou socializaci, či energii. Pokud jste tedy tichá osoba, která by volné dny raději trávila samotě, muž blíženec není pro vás tím nejvhodnějším partnerem.


4. Jeho zásadou je - S manželstvím pomalu

Muž blíženec, i přesto že srší dětskou energií, nedělá ukvapená rozhodnutí. A to hlavně v případě vztahů. Blíženec si velmi dlouho vybírá vhodnou ženu na manželství, a proto se může stát, že skočíte do vztahu s mužem, který měl před vámi už mnoho žen. Muž blíženec si dobře vybírá ženu, se kterou chce strávit zbytek života.

Není to typ muže, který by vás požádal o ruku rychle a bez přemýšlení. Muž blíženec má spoustu práce se zvládáním své dvojí energie v práci, či v soukromých povinnostech. Na tyto povinnosti se bude vymlouvat častokrát tehdy, když se budete chtít mluvit o směrování vašeho vztahu. Blíženec si vás vybere za partnera pouze pokud ho okouzlíte nějakou zvláštností, kterou dosud neviděl u žádné jiné osoby.

Hledají stále něco nového, něco, co je v životě překvapí. Právě proto budete muset ve vztahu s tímto mužem projevit všechnu svou kreativitu, aby se při vás prostě nenudil.


5. Muž Blíženci a jeho názor na politiku a Svět

S mužem Blížencem komunikujte o důležitých tématech pouze v tom případě, že se v tomto tématu dobře orientujete. Muž blíženec nemá rád prázdné řeči, a bude chtít s vámi mluvit o hlubokých problémech společnosti, o politice, či o globálním oteplování. Pokud chcete zaujmout muže tohoto znamení, musíte si připravit témata, která ho budou zajímat. Rádi také komunikují o sportu, ale hlavně o politice.

Nepouštějte se s ním do komunikace ohledně tohoto tématu pokud o ní nemáte dostatek informací. Muž blíženec by vás mohl začít vnímat jako velmi povrchní a málo inteligentní, a to by ho odradilo od vztahu s vámi. Skvělými tématy na rozhovor s mužem narozeným ve znamení Blíženci jsou nejnovější zprávy, nebo celospolečenské problémy.

Láska, vztahy, emoce Blíženeca dnešního dne? Přečtěte si komplexní Dnešní Horoskop Blíženec který vám přináší přesnou předpověď na dnešní den podle astrologických pohybů a vlivů. Váš Horoskop na dnes zdarma.


6. Muž Blíženec a Nuda?

Energický muž Blíženec nenávidí nudu. Právě proto potřebuje po svém boku partnera, který ho bude vždy překvapovat novou zábavou, nebo nápady na to, jak trávit volný čas. Blíženec bude vyžadovat hlavně od vás, aby jste vymýšleli aktivity na to, aby se doma nenudil. Chcete-li tedy začít vztah s mužem Blížencem, nebo již s jedním žijete musíte vědět, že tento muž skutečně nenávidí nudu.

Ve vašem společném životě tak budete muset hledat balanc mezi zábavou a odpočinkem. Možná právě vy přinutíte Blížence více sedět doma a užívat si domácí atmosféru, pohodu, a odpočinek.


7. Muž Blíženec je Don Juan

Muž, který miluje krásu. Miluje flirtování a dokonce je to jeden z jeho způsobů zábavy. Nebude mít problém flirtovat s cizí osobou i přímo před vámi. Velmi rád komunikuje, a proto využije každou jednu příležitost k tomu, aby se mohl dobře vypovídat. Nezáleží na tom, zda si povídají s mužem nebo ženou, a protože je velmi přátelský, je lákadlem pro oko nejednoho zájemce.

Právě proto byste se měli připravit na to že si musíte dávat velký pozor na svého muže Blížence. Pokud jste tedy osoba, která je ve vztahu nejistá, tento muž vás bude spíše trápit, protože jeho přátelská a komunikativní povaha je jako stvořená k tomu, aby okouzlila i jiné lidi ve vašem okolí. Zde nastává velká potřeba důvěry z vaší strany, protože muž Blíženec nenávidí žárlivé scény na toto téma.


8. Muž Blíženci a Finance

Muž blíženec hledá především partnera, který si je jistý sám sebou a svou krásou, ale i takového partnera, který je finančně zabezpečený, nebo alespoň bude přispívat do společné domácnosti. Muž blíženec bude chtít iv dlouhotrvajícím vztahu oddělené bankovní účty, kde se bude každý starat o své vlastní finance.

Samozřejmě, budete mít i společný účet pro vaši domácnost, ale připravte se na to, že na tento účet budete muset přispívat i vy. Muž blíženec chce mít nějaké finance pouze sám pro sebe, a nechce se vám svěřovat s každým jedním výdělkem, který se mu během života podaří. Peníze si chce odkládat na své koníčky, na materiální věci, ale i na to aby byl prostě zajištěn.


9. Povrchnost

Blíženci jsou znamení, které se za jistých okolností mohou stávat velmi povrchními. V každém případě se musíte připravit na to, že pokud budete na nějaké oslavě a do místnosti vstoupí nádherná žena, určitě se na ni zadívá. Muž blíženec miluje krásu, a nezdráhá se dívat na věci, které ho okouzlí. Zde musíte být velmi tolerantní osobou, a vnímat povrchnost mužů narozených ve znamení Blíženci, pouze jako malou slabost.

Muž Blíženec rád komunikuje, jak jsme již zmínili, a také má zájem o ženu, která bývá středem pozornosti. Chce ženu, která je dokonce inteligentnější než on, a rád se bude od vás učit cokoli nového. Jeho srdci i duši lahodí žena, která s ním umí mluvit o jakékoliv tématu, která ho zaujme.

Miluje také partnera, který si s ním sedne k dobrému dokumentu, a který s ním probere celosvětové témata. Na druhé straně jeho povrchní povaha také vyžaduje, aby jste byli vždy upravenou a krásnou osobou i navenek.

Rádi by jste poznali podrobnou Charakteristiku znamení Blíženec - pro muže, ale i pro ženu narozenou v tomto ohnivém znamení zvěrokruhu? Poznejte všechny vlastnosti Blíženeca, ty dobré, i ty negativní.


10. Muž Blíženec a jeho Jistota

Muž blíženec nechce cítit ve vztahu nejistotu. Právě proto vyžaduje plnou důvěru nejen od vás, ale také on potřebuje plně důvěřovat vám. Právě proto není namístě vytvářet žárlivostní scény uměle, jen proto, aby jste zaujali jeho pozornost. K muži Blíženci musíte být vždy upřímný a ve společném vztahu musíte vytvářet jistoty, které muž blíženec tak velmi potřebuje.



Tajemství dalších Mužů Zvěrokruhu:


Věříme, že se vám článek o muži narozeném ve znamení Blíženci líbil. Pokud tento muž ukořistil vaše srdce, toto jsou věci, které musíte o něm určitě vědět. Každé znamení zvěrokruhu nabízí specifické vlastnosti tomu druhému, a vy si můžete také přečíst o vlastnostech mužů narozených v jiných znamení zvěrokruhu. Tyto věci jsou však těmi nejpodstatnějšími, které musíte vědět, pokud vstupujete do manželství, nebo do vztahu s mužem blížencem.

Tak jak to už bývá, tyto vlastnosti nemusí sedět na každého muže dokonale. Každopádně však tyto vlastnosti zcela nejdokonaleji popisují muže narozeného ve znamení Blíženci. Muž blíženec jednoduše chápe lásku prostřednictvím jeho hlavních charakteristických rysů.

V konečním důsledku můžeme říci, že k muži Blíženci se nejvíce hodí partner, který je nezávislý, sebevědomý, a který se v podstatě dokáže postarat sám o sebe. Muž blíženec také vyžaduje krásu zevnitř, ale tu vnější. Právě proto by se jeho partner měl o sebe stále starat, a přinést do života i hodně radosti a zábavy.

Komplikovaný muž blíženec vám však ví nabídnout množství pozitiv, pokud se naučíte jak s ním komunikovat, a žít. Pokud mu nabídnete jistotu ve vztahu, důvěru, a lásku, můžete se těšit na dlouhotrvající vztah, ve kterém vám muž blíženec ukáže množství pozitiv.

Přejeme vám harmonii a štěstí v životě, a věříme že tento článek vám pomohl lépe poznat muže narozeného ve znamení Blíženci, jeho přednosti ale i pohnutky. Neváhejte a poznejte také Horoskopy na jednotlivá období pro znamení Blíženci, nebo si přečtěte o konkrétní kompatibilitě ve vztahu. Přečtěte si také váš Horoskop na Dnes pro jakékoliv znamení a otočte si svou Tarotovou kartu dne.



Pro více zábavy ze světa astrologie, horoskopů a tarotu, odebírejte náš Facebook nebo Instagram: 👇


Pokud se vám líbí náš obsah, sdílejte jej na FACEBOOKU.

Přihlaste se k odběru našich kanálů na Facebooku a YouTube. Sledujte novinky ze světa horoskopů, tarotu a věštění.



Kontaktujte nás: e-mailem na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

♥ Přejeme vám velkou lásku a spokojenost, váš Horoskop & Tarot ♥


♥ Horoskop, Věštění, Tarot ♥