Dnešek Vyvolá Zásadní Události: Dnes Nastává ÚPLNÉK VE ZNAMENÍ PANNA

V sérii zářících objektů na nebi dnes dominuje ÚPLNÉK MĚSÍCE ve znamení Panna podporující příznivý denní horoskop. Dnešní astrologická událost se nad námi rozzáří, aby nám ukázala svou sílu a energii. Vidíme, jak je noc jasnější a její světlo odhaluje i ty věci, které jsou jindy ukryty v přítmí noci.

Jemná dynamika, která začíná dnes, v Sobotu 24. února 2024 v poledne si pohrává s energií planety stejně jako s naší vnitřní a vnější kvalitou. Kulatá Luna je dnes symbolem spravedlnosti a duchovní očisty. Dnes prociťujeme duchovní podstatu svého já významně, což nám pomáhá zjistit více o sobě i o druhých lidech, kteří tvoří součást našich životů.

Únorový Úplněk se dnes ukazuje ve znamení Panna, což dává dnešní sobotě náboj pozornosti k detailu a vnímání podstaty svého já. Měsíc se na nás dívá z nebes s nebeskou čistotou, a tak nastává v Sobotu čas, kdy musíme vyhodit vše bez příslibu krásy, nebo užitku. Jinými slovy, každý Úplněk měsíce nabízí prostor pro OČISTU - ať už duchovní, nebo prostorovou.

Ale řekněme si pravdu, čistota v naší mysli a duši souvisí is tím, jak uspořádaný máme svůj domov. Ideální by bylo, kdybychom si dnes našli čas na pročištění prostoru, ve kterém žijeme. Považujme to za takový RITUÁL propojený s naším životem, který je podstatný zejména v době Úplňku Luny. Horoskop dnes řadí všem znamením trochu aktivity.


Rituál očisty během Sobotního Úplňku má svůj význam

V souvislosti se úplňkem se dnes zmiňují rituály duchovní očisty. Ty jsou však spojeny úzce is tím, v jakém stavu je prostor ve kterém se nacházíme. Vyhození starých věcí a úklid prostoru je během Úplňku Měsíce spojené s uvolněním energie as osvobozením od minulosti i špatných vibrací.

Pročištěním prostoru se zbavujeme nepotřebných věcí, abychom do prostoru vpustili NOVÉ příležitosti a ENERGIE. Odstraněním nepořádku se dnes lépe soustředíme na to, co je důležité. V duchovním kontextu je tento proces metaforou pro zjednodušení našich myšlenek a jejich pročištění.

Lipnutí na starých věcech je často i projevem neochoty opustit minulost. Vyhozením toho, co je spojeno s minulou negativitou dáváme dnes vesmíru najevo, že jsme připraveni osvobodit se od minulých pochybení, vzpomínek a vzorců chování. Uspořádání místností má význam iv čínské praktice Feng Shui.

Čisté prostředí podporuje LEPŠÍ TOK příznivé energie Chi, čímž je domácnost vyváženější a harmoničtější. Čistý a upravený prostor má tedy velký význam pro energii, a tento fakt připomíná denní horoskop právě dnes, v době významného Úplňku.

Odstranění věcí, které již nadále nepodporují harmonickou rovnováhu v domově, je dnes nevyhnutelné. I takhle může vypadat náš dnešní rituál, pro dosažení větší životní spokojenosti a štěstí, díky tomu, že jsme propojení se silou Měsíčního Úplňku.


Dnes zkoumáme aspekty našeho bytí

Než se Měsíc rozvíjí v Panně, prozkoumáme smysl našeho bytí. Kosmické energie proudící dnes k naší planetě vyvolávají zázračné přeměny našeho myšlení během jedné noci. Skutečné hodnoty dnes spočívají v MALÝCH, ale v ODHODLANÝCH krocích směrem ke zlepšení svých vztahů napojených na budoucnost.

Dnes nám intuice dává šanci napojit se na cestu, která je nám osudná, abychom dosáhli pocitu hluboké vnitřní spokojenosti. Některá znamení zvěrokruhu dnes hledají, co je prospěšné, nebo nezbytné k sebezdokonalení. Je to efekt znamení Panny, která je dnes v centru pozornosti astrologie a horoskopu.

Svět kolem nás vytváří účinnější způsob, jak získat toužené odpovědi. Dnes nás nadále zasahuje nejen Luna, ale já Slunce s Merkurem ve znamení Ryby, kde se nadále realizují skrze vyvolání duchovnějších pocitů vůči jiným i sobě samému. Proměnlivé zmeské znamení Panna se však dnes nejvíce ptá ke slovu a dnes je spojováno s naší emocionální pohodou.


Mezi Myslí, Tělem a Duší dnes může dojít k usmíření

RITUÁLY Bílé Magie během Měsíčního Úplňku mohou znamení zvěrokruhu podpořit v různých oblastech života. Pro některých z nás bude úplně podporou lásky, pro jiné zdraví. Více o tom se dočtete níže, kde je vysvětlen hlavní efekt dnešního úplňku měsíce na jednotlivá znamení. A právě v této oblasti života se dnes můžeme posunout vpřed, a to i skrze rituál bílé magie.

Díky napojení Merkuru a Slunce na dnešní den as vyjádřením Měsíce se snes dostáváme do symbiózy s myslí, duší a tělem. Meditace je dnes velmi důležitá pro každého z nás.

Před spaním si najdeme čas, abychom smířili své pocity s tím, co dnes prožíváme a co očekáváme do budoucnosti. Dnešní sobota je důležitá, protože neděle bude náročnější. Proto je nezbytné odpočívat a vnořit se do osobních emocí. Zkoumejme sebe sama jako nejdůležitější bod dnešního duchovního probuzení.


Denní Horoskop dnes prozrazuje více o osudu znamení zvěrokruhu

Abychom porozuměli tomu, na kterou oblast života se dnešní měsíc u našeho znamení nejvíce soustředí, podívejme se na to, jak Úplněk v Panně zasáhne jednotlivce. Znamení zvěrokruhu totiž cítí úplněk různě, záleží na tom, v jakém sektoru se jeho vibrace odráží.

Přejeme vám úspěšný a láskou naplněný den. Horoskop nezapomeňte sdílet, aby se každý kolem vás dozvěděl o svém osudu.



Beran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Štír Střelec Kozoroh Vodnář Ryby


Horoskop & Tarot přes Sociální Sítě:

Všechny horoskopy, tarot a věštění byly pro vás láskyplně připravila věštkyně Sibyla. Vydavatel článků - Tým Horoskop & Tarot. Nejlepší horoskopy najdete na https://horoskop-tarot.cz

Poznejte také věštby a horoskop v Slovenčine. www.horoskop-tarot.sk

Navštivte naši spřátelenou stránky v Anglickém Jazyce. www.horoscope-divination.com

Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránce souhlasíte, že je můžeme používat.

Autorská práva jsou vyhrazena. Jakékoliv rozmnožování části nebo celku textů, fotografií, jakýmkoliv způsobem, v českém, ale i v jiném jazyce bez písemného souhlasu majitele je zakázáno.