Po čem Znamení Touží? Tipy na Dokonalý Valentýn!

Znamení se v lásce projevují různě. 14. února slavíme svatý Valentýn. Čím potěšíme svou lásku? Rak oceňuje romantiku. Vodnář se během Valentýna těší na výjimečné dary přesně na míru. Váhy si chtějí užít chvíli s nejbližším v romantickém objetí nebo v horké lázni. Lev ocení i dražší šperky, ale stačí mu i dárek od srdce, který je pro Lva často cennější. Ryby si rádi promluví o lásce a budoucnosti.

Štír chce pěkně zabalenou drobnost, která ho pohladí při duši. Jak svou lásku okouzlit na Valentýna podle znamení zvěrokruhu, a co říká jazyk lásky znamení vašeho partnera? Valentýn nemusí být jen časem drahých darů, nebo výjimečných gest.

Je to především doba, kdy se každý z nás projeví. Jak plánujete oslavit Valentýn - je to pro vás jen jeden z mnoha komerčních svátků, které neslavíte, nebo je to příležitost k výjimečné večeři a romantiku?


Jako znamení lásku přijímají a projevují?

Každé znamení zvěrokruhu projevuje lásku jinak. Existují různé jazyky lásky, kterým se projevuje duše znamení zvěrokruhu. Některá znamení mají společné znaky v tom, jak lásku přijímají a jak ji projevují. Některé znamení jsou chladnější, ale to neznamená, že nemilují.

Některá znamení jsou podle pomluv přehnaně romantická, ale my věříme, že projevování lásky není nikdy přehnané. A co vy, máte rádi romantiku? Napište nám komentář na youtube nebo facebook a spojte se s naší komunitou.

Tak, podívejme se nyní na to, co říká astrologie o projevování lásky u znamení zvěrokruhu. Jak znamení ocení a jak si užijí tento výjimečný den, Valentýn, 14. února 2024?


Baran

Toto znamení ocení na Valentýna výlet, krátký, i delší dovolenou, kterou můžete společně plánovat právě na Valentýna. Zorganizujte Beranovi výlet, který bude překvapením pro jeho lásku uvnitř duše. Beran ocení jakékoli aktivity, které budete dělat společně a proto směle do toho. Nebojte se i trochu experimentovat, ale nepřehánějte to s adrenalinem. Během dne nezapomeňte zprávami Beranovi připomenout, jak moc ho milujete, a že na něj myslíte.


Ryby

Poslední znamení v pořadí, Ryby oceňují blízkost a romantický přístup k lásce. Ryby milují romantiku a tak určitě nezkazíte Valentýn krásnou básní, která vychází od srdce. Ryby si cení romantických gest a tak snažte nahlédnout do duše své Ryby a zkuste porozumět jejím touhám. Romantickými gesty získáte od tohoto dne hodně. Upřímně společné rozhovory, objetí, romantické procházky, pravdivé lichotky a chvíle jen pro vás jsou pro Ryby neocenitelným Valentýnským darem.


Býk

Býk miluje Valentýnské doteky. Touží trávit čas se svou láskou v náručí. Objetí Býka je silné a jeho zemská energie se v tento den snaží o zajištění dokonalosti a pohodlí. Býka potěšíte fyzickými doteky, masáží, objetím. Nemusíte kupovat drahé dary, stačí polibek a projev náklonnosti. Masáž krku, hlavy a uší… Býkovi při této představě už naskakují husí lásky.


Vodnář

Toto znamení zvěrokruhu hledá jedinečnost. Oceňuje něco, co je mu blízké, nerad přetvařuje radost z komerčních darů, které dostává každý. Vodnář nebaží po luxusních špercích, luxusem je pro něj personalizovaný dar na míru. Co takhle využít například trik ze seriálu Přátelé (série 6, epizoda 17 - Síla Unagi ) - kde daroval Chandler Monice nahrávku romantických písní. Buďte však šikovnější než Chandler a darujte originální pásku, ne tu po expartnerovi. Ale darem může být i něco jiného – fotokniha, náramek, vlastnoruční báseň, romantický dopis, zážitkový dar, umění…


Blíženci

Svatý Valentýn je pro Blížence svátek, na který se většina Blíženců těší. A radost dělají třetímu znamení zejména rozhovory a blízkost v porozumění a komunikaci. Potěšte Blížence lichotkami a slovy plnými něhy a lásky. Ani toto znamení nutně nepotřebuje drahé dary či luxusní večeře. Skutečné a upřímné komplimenty jsou pro Blížence zdrojem obdivu, který ho vyživuje.


Kozoroh

Desáté znamení očekává víc, než jen běžný večer. Již během dne můžete Kozoroha zaplavit vlnou romantiky. Například i romantickými zprávami, které pohladí duši zemského Kozoroha. Chce cítit hlavně stabilitu a zájem ze strany milovaného. Krásný den svatého Valentýna, můžete ukončit romantickou večeří a pomocí s domácími pracemi. Kozoroh VŽDY ocení vaši pomocnou ruku a chvíli pro odpočinek, nezapomínejte.


Rak

Vodní energie Raka je přiravena na romantiku spojující se se 14. únorem. Rak by si klidně vybral ze seznamu romantických gest i romantickou večeři doma, na terase, nebo jen tak někde, kde je s partnerem sám a atmosféra je domácká. Útulný, teplý a pohodlný večer strávený s nejbližšími je to, co Rak miluje na tomto výjimečném dni roku.


Střelec

Střelec chce být na Valentýna aktivnější, ale nutností není adrenalinový zážitek. Střelec ocení i lépe víno jako jindy, zajímavý film, nebo hraní rolí v posteli. Nebojte se trochu experimentovat, všechno nové, co často společně neděláte, dnes Střelce potěší. Exkurze i výlety mohou být zajímavým zpříjemněním tohoto dne, ale Střelcové touhy uspokojíte iv pohodlí domova. A nezapomeňte na chutnou večeři, kterou si můžete připravit také společně.


Lev

O Lvech se traduje, že bez diamantů a drahých šperků je nepotěšíte. Ano, lev se těší kráse a oceňuje kvalitu, ale potěšíte jej i jinak. Drahým darem nic nezkazíte, ale překvapení v podobě velkého gesta bude trvalejší. Abyste uspokojili vnitřní touhy Lva, projevte mu nějakým gestem oddanost a lásku. Zásnuby na svatého Valentýna se lvem nejsou špatným nápadem.


Škorpión

8. znamení Štír si chce užívat fyzickou blízkost partnera. Štír je vášnivé povahy, a tento rys se projevuje i na Valentýna, od kterého očekává více lásky, pozornosti i soukromí s milovaným. Abyste Štíra potěšili, předejte děti prarodičům, nebo chůvě. Projevte co nejvíc romantiky. Vášnivá noc v hotelovém pokoji, kde si užijete jeden druhého bude oceněna. Štír touží v tento den po fyzické intimitě a spojení.


Panna

Člověka ve znamení Panna potěší zajímavé projevy lásky. Ukliďte, navařte, připravte příjemný večer. Nic drahé není nutné, ale dobrá láhev kvalitního vína nebo oblíbená sladkost jsou na stole vítány. Některé Panny ocení i hmotné dary, ale většina spíše praktická gesta. Projevte lásku tak, že Panně umožníte odpočívat. Co takhle společná masáž, koupel, nebo výjimečně dobrá káva se šlehačkou, v pohodlí domova?


Váhy

Jedinečné váhy milují výjimečné věci. Váhy ocení vášnivější projevy lásky, něco co neprožíváte každodenně. Nejvíce se však Váhy těší z upřímných a láskyplných komplimentů. Všímejte si na své polovině ve znamení váhy nové věci, které jim svědčí. Verbální gesta, komplimenty a náklonnost či projevení vděčnosti - toto vše jsou rady pro krásný Valentýn ve společnosti Váhy.

Jak jste na tom vy, co plánujete na Valentýna? Zkusíte některá z doporučení podle znamení zvěrokruhu partnera?

Vyskoušejte Také Horoskopy:



Beran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Štír Střelec Kozoroh Vodnář Ryby


Horoskop & Tarot přes Sociální Sítě:

Všechny horoskopy, tarot a věštění byly pro vás láskyplně připravila věštkyně Sibyla. Vydavatel článků - Tým Horoskop & Tarot. Nejlepší horoskopy najdete na https://horoskop-tarot.cz

Poznejte také věštby a horoskop v Slovenčine. www.horoskop-tarot.sk

Navštivte naši spřátelenou stránky v Anglickém Jazyce. www.horoscope-divination.com

Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránce souhlasíte, že je můžeme používat.

Autorská práva jsou vyhrazena. Jakékoliv rozmnožování části nebo celku textů, fotografií, jakýmkoliv způsobem, v českém, ale i v jiném jazyce bez písemného souhlasu majitele je zakázáno.