Horoskop Květen 2021

HOROSKOP KVĚTEN 2021

HOROSKOP ZAČÍNÁ SO SLUNCEM V ZNAMENÍ BÝK a s Merkurem V ZNAMENÍ BLÍŽENCI

Měsíční Horoskop Květen 2021 - Beran, Býk, Blíženci, Rak, Lev, Panna, Váhy, Štír, Střelec, Kozoroh, Vodnář, Ryby - od věštkyně. Uvedené tranzity, o kterých si přečtete níže zasahují i energie měsíce Červen 2021. Přečtěte si proto na našich stránkách i Horoskop na příští měsíc - horoskop Červen 2021 pro všech 12 znamení zvěrokruhu.


HOROSKOP 4. KVĚTEN 2021 - PLANETA MERKUR vstupuje do znamení BLÍŽENCI

Merkur se bude u každého znamení chovat rozdílné, podle astrologických domů, na které působí. Z celkového pohledu znamená usazení Merkuru v Blíženci vynikající pozici planety, která se nachází ve svém domově. Cítí se tam pohodlně, útulně a bezpečně. Takové energie vysílá i směrem ke všem 12ti znamením zvěrokruhu a přináší množství příležitosti nejednomu z nás. Usídluje se ve svém přirozeném znamení a tato dobrá poloha planety vyzařuje naše myšlenky k ostatním. Prosazujeme svou vlastní energii a myšlení. Jsme schopni odolávat konkurenci v práci i v lásce. Specifiky se projevuje i vůči rodinným členům, kdy mohou vznikat napjaté situace hlavně mezi sourozenci. Zajímáme se totiž o životy jiných, dokonce i štiplavým a nutkavým způsobem, což může způsobovat nedorozumění a konflikty. Horoskop Květen 2021 radí, abychom se během měsíce zajímali hlavně o vlastní život a problémy.


HOROSKOP 09. KVĚTEN 2021 - VENUŠE vchází do Blíženců

Planeta harmonie a krásy se usazuje v neutrálním znamení Blíženci. V zásadě tak promění povahu každého z nás během Května na společensk0 lidí, kteří vyhledávají možnosti na nové setkání a na rozhovory. Přátelská povaha každého znamení je zvýrazněna a znakem těchto květnových astrologických přechodů je jednoducha komunikace a zvýraznění intelektu každého znamení zvěrokruhu. V těchto dnech měsíce května lákají vaši pozornost hlavně lidé, kteří jsou krásný uvnitř a kteří jsou inteligentní a dokáží prezentovat svou osobnost, dodává horoskop květen. Je to vhodný měsíc na hledání lásky pro nezadané, protože díky tranzitem se soustřeďujete na osobnost ostatních více, než na jejich fyzickou krásu.


HOROSKOP 11. KVĚTEN 2021 - MĚSÍČNÍ NOV V ZNAMENÍ BÝK

Měsíc se nachází ve znamení svého povýšení. Tento Měsíční Nov působí více na ženské znamení zvěrokruhu - Býk, Rak, Panna, Štír, Kozoroh, Ryby, které pocítí vliv energií na vitalitu a hlavně na zdraví. Nejsou doporučené operační zákroky v období těchto 3 dnů. Na své zdraví by si měli dávat pozor hlavně těhotné ženy, a ty, které jsou čerstvě po porodu, upozorňuje horoskop květen. Působení měsíce dává ženám také možnost, aby nadobro skoncovali s kožními problémy prostřednictvím přírodních řešení.

Na naší stránce najdete i Rituály, které jsou doporučeny z hlediska bílé magie, během měsíčního novu - Rituály Bílé Magie - Měsíční Nov v slovenském jazyce.


HOROSKOP 13. KVĚTEN 2021 - PLNÉTA JUPITER vchází do ZNAMENÍ RYBY

Jupiter nacházející se ve znameních svého domova opět zesiluje harmonii a srovnává energie, které se pohybují měsícem Květen 2021. Květen přináší uklidnění negativních působení a vyrovnává všechny negativní zásahy na náš život, které jsme pociťovali od začátku roku 2021. Jupiter je pomalá planeta, která přináší do života znamení štěstí a pocit úspěchu, zvýrazňuje horoskop květen. Žehná vám svou jemnou duší plnou soucitu. Květen se stává měsícem znovuzrození z pohledu vašeho štěstí. Dopřeje radost i těm z vás, kteří hledají návrat do starých kolejí a kteří se ohlížejí do minulosti, která byla lepší než přítomnost. Opět budete mít možnost začít ve více věcech od začátku, nebo od té cesty, kterou jste v minulosti opustili. Horoskop Květen 2021 dodává do vašeho života poznání. Cítíte vrozené porozumění pro ostatní lidi a pro jejich potřeby. Vnímáte pocity, které víte rozluštit i bez zbytečných slov. Matky si nyní rozumí se svými dětmi a otcové cítí potřeby svých manželek. Je to výjimečn květnový tranzit vyovlávajúci blízkost a harmonizaci negativních energií okolí. Květen 2021 je obdobím plným změn a pozitivních zpráv. Vibrace směřující od astrologických tranzitů naznačují pokrok v dlouhodobém problému, naznačují léčení, a také uklidnění nechtěných energií obklopujících náš život.


Horoskop Květen 2021 dále popisuje vstup Slunce do znamení Blíženci


HOROSKOP 20. KVĚTEN 2021 - SLUNCE vstupuje do znamení BLÍŽENCI

Od druhé poloviny Května se k těmto pozitivním tranzitům připojuje i Slunce procházející ze znamení Býk, do znamení Blíženci. Mírně ztíží naše plány, protože tato pozice slunce vyvolává dvojí chování. Naše osobnost bude mít potřebu po několika věcech a budeme toužit dosáhnout vše rychle a najednou. Tyto pocity mohou citlivější znamení přivést do pocitu vyčerpání a stresu. Hlavně tehdy, pokud máte pocit, že nestíháte to, co jste měli v plánu. Ať už po pracovní, nebo jiné stránce života. Horoskop Květen 2021 popisuje tento tranzit, jako aspekt dvojí tváře. Slunce ve vzdušném znamení zvěrokruhu přináší možnosti komunikace a interakce. Je to velká příležitost pro nezaměstnané na vylepšení své dosavadní situace. Je to také možnost pro ty, kteří potřebují dokončit jisté projekty, nebo prezentace, nebo pro ty z vás, kteří se věnují studiu. Slunce v Blížencích také zesiluje inteligenci, obratnost a pohotovost. Dalšími klíčovými slovy slunce v Blížencích je angažovanost, všestrannost, bezstarostosť, podtrhuje horoskop Květen 2021. Pozor však na povrchnost ve vašich životech, která se také prostřednictvím slunce projevuje. Soustřeďte se na pravé životní hodnoty - na skutečnou lásku, na zdraví a na vaši rodinu. Soustřeďte se na ty, kteří vám do života přinášejí radost, oporu, a kteří vás chrání tehdy, když cítíte, že vám svět padá na hlavu. Soustřeďte se na vlastní sílu a na vaši minulost, kdy jste dokázali, jakou jste silnou, odolnou a úžasnou osobou - radí Horoskop Květen 2021.


HOROSKOP 21. KVĚTEN 2021 - SLUNCE V kvadratuře PLANETY JUPITER

Květnová kvadratura Slunce s planetou Jupiter opět provokuje vaši dvojí povahu k tomu, aby se projevila. Na jedné straně se můžete cítit optimisticky a nesmírně sebevědomý, ale na druhé straně vám chybí možnosti k tomu, abyste tyto vaše kvality ukázali světu a chybí vám také pozornost ostatních, říká horoskop květen. Tranzity, které nyní vnímáte tato kvadratura blokuje a tak se pohybujete jednou nahoru a potom rychle dolů. Taková je vaše nálada hlavně v období od 21. května do 23. Května, kdy tuto kvadraturu cítíte nejsilnější. U všech 12 znamení zvěrokruhu tento tranzit přezkouší umírněnost a disciplínu. Nesmíte si na sebe brát množství povinností, protože pokud je nebudete stíhat může se vám vaše nálada a energie vymknout kontrole. Horoskop Květen 2021 doporučuje odpočinek a soustředění na vlastní energii, která je stabilní a nikam nespěchá. Chcete-li tento tranzit přežít co nejlépe vyhýbejte se také vašim démonům, které vás lákají k závislostem oberajúcim vás o vaši přirozenou životní rovnováhu. Vyvarujte se závislostem, které vám ubírají životní štěstí. Pečujte o těch, kteří své závislosti nedokáží překonávat, a buďte jim oporou, která je navede na správnou cestu. Nečekejte a jednejte.


HOROSKOP 26. KVĚTEN 2021 - Úplněk V ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU STŘELEC

Měsíční úplněk se formuje v mužském znamení Střelec a zapůsobí tak na všechny mužské znamení zvěrokruhu - Beran, Blíženci, Lev, Váhy, Střelec a Vodnář. V uvedené fázi měsíce nejsou doporučené operační zákroky. Abyste se cítili během tohoto přechodu měsíce bezpečně, musíte mít cíl a dodržovat vlastní disciplínu. Co bylo zahájeno můžete nyní dokončovat, protože spolu s měsíčním úplňkem cítíte i počátky retrográdního Merkur působícího od 29. Května, až do 22. Června 2021. Měsíční úplněk však působí od 26 Května vašich energie až do 29. Května, kdy odeznívá a na scénu se dostává právě Merkur ve svém Couvající pohybu. V období od 26. května 2021 do 29 Května si dávejte pozor na své zdraví a rizikovým aktivitám se raději vyhýbejte. Měsíční úplněk zasáhne hlavně ty, kteří zapomínají na péči o vlastní zdraví, zdůrazňuje měsíční horoskop květen. Vyhledávejte hlavně takové aktivity, které dávají vašemu životu smysl. Nastávající víkend po měsíčním úplňku bude již zasažen retrográdním Merkurem. Proto již po zbytek měsíce pouze odpočívejte, případně dokončujte zahájené věci. Nepouštějte se do nových aktivit a snažte se vyhýbat podepisování nových smluv, či začínajících projektů.


Více o tom, co nedělat během působení retrográdních planet si můžete přečíst i na spřátelené slovenské stránce. Ačkoliv stránka souvisí už s horoskopem na rok 2022, je jistým vodítkem toho, čemu se vyhýbat, pokud jsou planety retrográdní i během roku 2021, protože tato pravidla platí obecně, pro každý retrográdní pohyb planet. Význam Retrográdních Planet

Přečtěte si také o Rituálech Měsíčního úplňku, které se ztotožňují s praktikami bílé magie a mohou vám pomoci v přilákání toho, po čem toužíte, v slovenském jazyce. Připravte se na květnový měsíční úplněk a přečtěte si celý Horoskop Květen 2021, pro všechny 12 znamení zvěrokruhu.

#astrologie # horoskopkveten2021 #mesicnihoroskop #horoskopycz #zverokruh #kveten #kveten2021

Přejeme vám harmonii a štěstí v životě, a věříme že tento článek vám pomohl lépe poznat muže narozeného ve znamení Beran, jeho přednosti ale i pohnutky. Neváhejte a Poznejte také Horoskopy na jednotlivá období pro znamení Beran, nebo si přečtěte o konkrétní kompatibilitě ve vztahu. Přečtěte si také váš Horoskop na Dnes pro jakékoliv znamení a otočte si svou Taorotovú kartu dne .


Horoskop Květen 2021 pro 12 Znamení Zvěrokruhu

Pro více zábavy ze světa astrologie, horoskopů a tarotu, odebírejte náš Facebook nebo Instagram: 👇


Pokud se vám líbí náš obsah, sdílejte jej na FACEBOOKU.

Přihlaste se k odběru našich kanálů na Facebooku a YouTube. Sledujte novinky ze světa horoskopů, tarotu a věštění.



Kontaktujte nás: e-mailem na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

♥ Přejeme vám velkou lásku a spokojenost, váš Horoskop & Tarot ♥


♥ Horoskop, Věštění, Tarot ♥