Horoskop Červen 2021

HOROSKOP ČERVEN 2021 - ČAST 1.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP ZAČÍNÁ SO SLUNCEM V ZNAMENÍ BLÍŽENCI A Couvajícím MERKURem Ve STEJNÉM ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU

Měsíční Horoskop Červen 2021 - Beran, Býk, Blíženci, Rak, Lev, Panna, Váhy, Štír, Střelec, Kozoroh, Vodnář, Ryby - od věštkyně. Uvedené tranzity, o kterých si přečtete níže zasahují i ​​energie měsíce Červenec 2021. Přečtěte si proto na našich stránkách nejen Horoskopy Červen 2021, ale i Horoskop na Následující Měsíc - horoskop Červenec 2021, pro všech 12 znamení zvěrokruhu (bude aktualizováno k 31. květnu 2021 ).


HOROSKOP ČERVEN 2021 BUDE OVLIVNĚN retrográdním Merkurem, Venuší i SLUNCEM

HOROSKOP ČERVEN 2021 BUDE OVLIVNĚN retrográdním Merkurem, Venuší i SLUNCEM

První polovina června 2021 se bude nést pod vlivem silného retrográdního Merkuru, který prochází znamením svého domova, popisuje měsíční horoskop od věštkyně. Od 29. května až do 22. června působí na všech 12 znamení i na Horoskop Červen 2021 zvěrokruhu couvající Merkur, který ovlivňuje nejen osobnost všech 12 znamení zvěrokruhu, ale také karmu, která je s tímto Merkurem spojená, popisuje Horoskop Červen 2021 měsíc v němž se couvající Merkur dostává ke slovu již podruhé v tomto roce.

Couvající Merkur znamená v našem životě soustředění se na duševní i mentální svět, na osobní vnitřní život. Znamená také změnu hodnot. Může způsobovat také problémy s vyjadřováním, či s komunikací. Zkomplikuje tedy kariérní pokrok, ale také žádosti o zaměstnání pro ty, kteří jsou nezaměstnaní, upozorňuje měsíční Horoskop Červen 2021. Retrográdní Merkur může až do 22. června blokovat nejen komunikativnost. Rušivě působí také na šikovnost, odhodlání, pokrok. Dokonce může blokovat i úspěchy.

Taková pozice Merkuru tedy způsobí pomaleji pokrok v životě, i soustředění vlastní pozornosti na minulost. Na minule rozhodnutí i minulé vztahy, specifikuje měsíční Horoskop Červen 2021. Ve společnosti se také necítíme uvolněně. Proto se obklopujeme pouze nejbližší rodinou, či nejbližšími přáteli. Během retrográdního Merkuru Horoskop Červen 2021 upozorňuje, abychom nepodléhali nutkání rozhodovat o něčem velkém. Není to období vhodné pro velké investice, ale hlavně, pro podepisování důležitých dokumentů - jakým je například i manželská smlouva ...

Až do 22. června by jste se tedy měli vyhýbat velkým nákupem - jako je koupě nemovitosti, podepisování hypoteční smlouvy, nebo jakémukoli velkému kroku, který má souvislost s vašimi financemi, či s vaší osobní budoucností, radí horoskop Červen 2021. Problematické bude i soustředění v oblastech, které vyžadují vaši koncentraci. Pokud tedy pracujete v důležité sféře, kdy je vaše koncentrace důležitá i pro ostatní, musíte nyní celou svou sílu i energii věnovat vašemu soustředění, doporučuje váš měsíční horoskop od věštkyně.

S retrográdním Merkurem je velmi pravděpodobné, že se v domácnosti porouchá elektronika, nebo budete muset čelit problémům, které budou spojeny právě s elektronikou, věští Horoskop Červen 2021. Můžete čelit i zpoždění do práce, či problémům s autem. To, jak se postavíte k couvajícímu Merkuru, bude hrát důležitou roli v tom, jaká bude vaše budoucnost. Když se retrográdní Merkur přesouvá znamením Blíženci - v domovském znamení zvěrokruhu, má tendenci upadat do myšlenek na minulost. Zpětný Merkur však bude na různé Astrologické domy znamení působit odlišně, předvídá horoskop Červen 2021 od věštkyně.


MĚSÍČNÍ HOROSKOP ČERVEN 2021 TAKÉ UVÁDÍ, KTERÉ astrologické DOMY MERKUR zasáhne

HOROSKOP ČERVEN 2021 - MERKUR V ZNAMENÍ BERAN A V 3. DOMĚ -

Beran pocítí tento Merkuru v 3. astrologickým domě, který je domem rodiny a tvořivosti. Z astrologického pohledu vám Horoskop nedoporučuje, abyste do 22. června dělali velké změny ve vaší domácnosti - jako je nákup nových spotřebičů, nebo oprava těch porouchaných. Měli by jste si také dávat pozor na rodinné vztahy, hlavně se sourozence, a vaši tvořivost omezit pouze na věci, ve kterých se vyznáte. Horoskop Červen také upozorňuje, že úpadek komunikace, a zhoršené komunikační schopnosti mohou znamenat problémy v zaměstnání.

HOROSKOP NA MĚSÍC ČERVEN 2021 - Couvající MERKUR V 2 DOME býka -

Narušená komunikace se může projevit i v pracovním životě Býka, kde se planeta Merkur projeví v 2. astrologickém domě kariéry či peněz. Může ovlivnit vaše hmotné majetky i finanční zisk. Každý Býk by si proto měl dávat zvýšený pozor na své finance, a neutrácet na věci, které nepotřebuje. U Býka může tento Merkur způsobit i úpadek sebehodnoty. Horoskop Červen radí, aby jste se proto soustředili na své koníčky, a na nejbližší milované přátelé, kteří vám budou v těžkých chvílích oporou. Vaše schopnost uplatnit se v kariéře i ve vztazích nebude tak silná, ale můžete se soustředit na finanční zhodnocení uplynulých měsíců, i na plány do budoucna.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP 2021 NA MĚSÍC ČERVEN - ZPĚTNÝ MERKUR se přesouvá 1 domem Blížence -

Na Blížence působí Merkur na 1 dům osobnosti velkou silou, popisuje vliv měsíční horoskop. Merkur ve znamení svého domova - ve znamení Blíženci může otřást vašim duševním zdravím. Ani pro nezaměstnané blížence neznamená tento přechod Merkuru dobrou příležitost. Každý blíženec by se měl soustředit na své psychické zdraví, ale i na velký temperament, který se nyní projeví, doporučuje měsíční Horoskop Červen 2021. Vaše vlastní celkové já bude ovlivněno Merkurem, a proto můžete sledovat ve své vlastní osobě změny nálad, a časté výbuchy negativních energií.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP ČERVEN 2021 - PLANETA MERKUR zásahne 12 Astrologický DůM RAKA -

Rak vnímá Přechod Merkuru v 12. domě obětavosti a povědomí. Není to vhodné období na cestování, a Rak by se měl více soustředit na své zdraví. Je načase sáhnout po takové stravě, která podpoří vaše zdraví, a dopřeje vám pocit vitality. Rak by se měl také zaměřit na sport, který někdy miloval, a opět si k němu najít cestu. Chcete-li být zdravý a cítit se během těchto dní vitální, horoskop Červen 2021 doporučuje každému Rakovi, aby se nyní zbavil svých závislosti. 12. astrologický dům a přecházející Merkur mohou také znamenat ukončení něčeho důležitého ve vašem životě.

HOROSKOP OD věštkyně NA MĚSÍC ČERVEN 2021 - MERKUR PŘECHÁZÍ 11. domem LVA -

11 dům je domem požehnání a přátelství. Přátelské vztahy Lva mohou být nyní mírně narušeny. Mnoho šancí nepředpovídá Horoskop ani nezaměstnaným Lvum. Vaše zisky se nyní ustálí, a Lev by neměl očekávat žádné mimořádné výdělky či výhry. Máte však možnost vybudovat si nový pohled na svět prostřednictvím vaší rodiny, a prostřednictvím blízkých přátel. Teď budete muset využít všechny své schopnosti a v životě projevit i trochu pokory.


⮞⮞⮞ KLIK - PŘEČTĚTE SI DALŠÍ ČÁST HOROSKOP ČERVEN 2021 PRO KAŽDÉ ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU A ZÍSKEJTE KOMPLETNÍ PŘEDPOVĚĎ - KLIK ⮜⮜⮜


Pro více zábavy ze světa astrologie, horoskopů a tarotu, odebírejte náš Facebook nebo Instagram: 👇


Pokud se vám líbí náš obsah, sdílejte jej na FACEBOOKU.

Přihlaste se k odběru našich kanálů na Facebooku a YouTube. Sledujte novinky ze světa horoskopů, tarotu a věštění.



Kontaktujte nás: e-mailem na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

♥ Přejeme vám velkou lásku a spokojenost, váš Horoskop & Tarot ♥


♥ Horoskop, Věštění, Tarot ♥