Horoskop Červen 2021

HOROSKOP ČERVEN 2021 - ČAST 2.

HOROSKOP ČERVEN 2022 specifikuje TAKÉ VSTUP retrográdního Merkur DO 10. DOMU PANNY.

10. astrologický dům podnikavosti a kariéry bude zasažen u znamení Panna, které nyní vnímá svůj zemský element. Panna by se měla soustředit na odvedení kvalitní práce, protože velké nesoustředení by vám mohlo způsobit kariérní problémy, varuje měsíční horoskop od věštkyně. Budete mít pocit, že vaše ambice v oblasti kariéry nebyly dosud naplněny. Tento fakt může být ovlivněn i zásahem člena vaší rodiny, protože vás obírali o čas, který jste chtěli směřovat jinam. Z tohoto pohybu Merkuru však můžete čerpat výhody pro sebe, protože se analýzou minulých rozhodnutí můžete dostat na správnou cestu. 10. dům kariéry a podnikavosti je také spojován s tarotovou kartou kolo štěstí. Pro Pannu to znamená nejen úvahu o minulosti, ale také poučení pro budoucnost. dodává meačný Horoskop Červen 2021.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP ČERVEN 2021 - MERKUR PŮSOBÍ NA 9 DOM VAH -

9 dům je domovem filozofie. Tradičně se spojuje s penězi i s jistými změnami v budoucnosti. Váhy by nyní měly vynechat cestování, zejména, pokud se chystáte do zahraničí. Až do 22. června je vhodnější, pokud se budete vzdělávat v oblasti, která vám později přinese lepší finanční zisk a množství nových znalostí. Soustřeďte se hlavně na dlouhodobé věci. Zapomeňte na krátkodobé potěšení. Tato rada se týká všech oblastí a směrů života znamení zvěrokruhu Váhy.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP 2021 NA MĚSÍC ČERVEN - ZPĚTNÝ MERKUR Se POHYBUJE 8 domem Štíra -

Retrográdní Merkur přechází do 22. června 8 astrologickým domem Štíra - domem přeměny, který je spojován s pozitivními změnami v oblasti zdraví, připomíná horoskop od věštkyně. Štíry čeká znovuzrození v jisté životní oblasti, i když toto znovuzrození bude podléhat řadě problémů, které budete muset překonat. Tento astrologický dům přeměny bývá spojen se smrtí, znovuzrozením. Tak můžete za sebou nechat vaše minule já. Snažit se o změnu do budoucnosti, předpovídá Horoskop Červen 2021. Všechny důležité změny, a důležité podepisování dokumentů však nechte na období po odeznění retrográdního Merkuru. Couvající Merkur se spojuje se 7 domem partnerství a silně zasáhne hlavně lásku i manželství. Můžete se cítit nepochopení ze strany vašeho partnera nebo nejbližšího přítele. Vztah se vám nyní může zdát nerovnovážný, a ve více směrech si neporozumíte, upozorňuje znamení horoskop od věštkyně. I když to není vhodné období na zahajování nových vztahů, v těch dlouhotrvajících máte možnost proniknout hlouběji do duše i pocitů vašeho milovaného. 7. astrologický dům partnerství doporučuje každému střelci zaměřit se během prvních dnů měsíce červen hlavně na partnera, a na jeho potřeby. Hledejte význam ve vašich vztazích, a soustřeďte své myšlenky na lásku, doporučuje důrazně velký měsíční Horoskop na měsíc Červen 2021.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP ČERVEN 2021 - MERKUR soustřeďuje ENERGII NA 6 DuM kozoroha -

Merkur prochází i 6. astrologickým domem zdraví. Tento dům zasáhne planeta u znamení Kozoroh. Kozoroh musí být obezřetný. Vyhýbejte se jakýmkoli půjčkám, které by mohly později způsobit problémy ve vašich financích. Každý Kozoroh by měl být více opatrný i vůči svému zdraví, protože Merkur v 6. domě znamená potřebu větší zdravotní péče, relaxu, a můžete si dopřát i wellness, který vám pomůže oddálit problémy v jiných směrech. Horoskop Červen 2021 vám však důrazně doporučuje vyhýbat se půjčka a dluhum.

U Vodnářě se ZPĚTNÝ MERKUR SPOJUJE S 5. astrologickým domem POTĚŠENÍ A RADOSTI, uvádí HOROSKOP ČERVEN 2021.

Horoskop Červen 2021 říká, že v tomto směru nebude pro Vodnáře množství času na romantiku, a nebude se dařit ani nezadaným, kteří se budou cítit smutnější než předtím. Pozor, 5. astrologický dům znamená i provokaci z hlediska milostných vztahů. Může dokonce znamenat nevěru. Právě z toho důvodu by měl být každý Vodnář až do 22. června zcela soustředěný na svůj dlouhotrvající vztah, a na člověka kterému nechce ublížit, radí Horoskop Červen 2021. Pro nezadané Vodnáře může uvedený pohyb retrográdního Merkuru znamenat aféru, která nebude smysluplná do budoucnosti, a bude vám způsobovat více vrásek než radosti.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP ČERVEN 2021 - MERKUR působící na DuM RYB -

Poslední znamení - znamení ryby, vnímá pohyb couvajícího Merkuru ve 4. domě rodiny a domova. Ryby se utíkají ke své rodině, ke svému bydlení i domácnosti, kterou chtějí nyní zvelebovat a chtějí se cítit bezpečně, dodává měsíční horoskop od věštkyně. Právě pocit bezpečí bude pro vás nejdůležitější až do 22. června, kdy vám bude záležet na lásce na zdraví, i na pohodě všech, které milujete, specifikuje osobní horoskop od věštkyně. Tento astrologický dům se také spojuje s důsledky raného dětství. Proto si některé ryby budou muset projít nepříjemnými zážitky z dětství které byly spojeny hlavně s vaší matkou. Ryby, které mají domácího mazlíčka, by měli také věnovat zvýšenou pozornost jejich zdraví, protože retrográdní Merkur ve 4. domě může zapříčinit i nervozitu, a dokonce onemocnění vašeho domácího mazlíčka, varuje horoskop Červen 2021.

CO TEDA Couvající MERKUR V KOSTCE ZNAMENÁ?

Uvedenými energiemi zasáhne retrográdní Merkur od 29. května až do 22. června každé znamení zvěrokruhu. V různých domech bude mít tento astrologický přechod vliv nejen na Horoskop Červen 2021, ale také na energie každého znamení zvěrokruhu. Ve všeobecném hledišti se však během působení retrográdniho Merkuru nedoporučují podepisovat důležité dokumenty, například se nedoporučuje ani uzavírání manželství. Více o tom, jak retrográdní Merkur ovlivňuje vaše Znamení Zvěrokruhu si můžete přečíst v článku retrográdnich planet v roce 2022. Tyto projevy retrográdní planet však platí v každém roce. Právě v tomto článku Retrográdní Planety a jejich význam najdete popis základních vlivů na vaši osobu.


MĚSÍČNÍ HOROSKOP ČERVEN 2021 V DRUHÉ POLOVINĚ MĚSÍCE - po odeznění Retrogradního Merkuru

Po odeznění retrográdního Merkuru, tedy v posledním dni jeho působení, se slunce přesouvá ze znamení Blíženci do znamení Rak.

Klíčovými slovy tohoto přechodu slunce je péče, ochrana, bezpečnost, intuice, pomoc, podpora a pracovitost. Slunce ve znamení rak se přetváří na velmi emocionální a výchovné, specifikuje měsíční horoskop od věštkyně. Pociťujete velkou empatii a orientaci na rodinu, i hledáte možnosti, jak co nejvíce času trávit se svými milovanými. Pravděpodobně budete mít i nutkání navázat emoční spojení s těmi lidmi, kteří vám přinášejí pocit ochrany i bezpečí.

Znamení rak je vodním znamením zvěrokruhu, a když jím prochází ohnivé slunce, emoce i intuice v každém znamení zvěrokruhu jsou zesíleny, podtrhuje Horoskop Červen 2021. Toto slunce je úzce spojeno s rodinným a domácím životem. Proto se každé znamení zvěrokruhu bude cítit nejlépe v blízkosti své rodiny, v náručí těch nejbližších. Slunce se v znamení rak zdržuje od 21. června až do 22. července, říká horoskop červen 2021. Vaše orientace na rodinu je proto velmi silná během tohoto období, kdy si můžete užívat všech výhod vašeho domova, vaší rodiny, a vašeho pocitu bezpečí. Po odeznění retrográdního Merkuru vám Slunce přináší klidný domácí život, inteligentní zábavu, vynikající jídlo a dobré vztahy plné empatie i rozhovorů, specifikuje měsíční Horoskop od věštkyně.

Druhá polovina června se tedy z pohledu astrologických tranzitů zdá být mimořádně příznivá nejen působením slunce ve znamení rak, ale i přechodem Venuše přes znamení Lev. I díky konjunkci Venuše s Plutem. 24. června se také formuje měsíční úplněk ve znamení Kozoroh. Tento měsíční úplněk upozorňuje hlavně ženské znamení zvěrokruhu na to, aby si dávali zvýšený pozor na své zdraví. K ženským znameními zvěrokruhu patří nejen znamení Kozoroh, ale i znamení Býk, Rak, Panna, Štír a Ryby, připomíná měsíční Horoskop Červen 2021. V období 3 dnů kolem měsíčního úplňku od 23. června až do 26. června tak věnujte zvýšenou pozornost svému zdraví . Nepodceňujte i malé úrazy, které vám mohou způsobit pozdější zdravotní komplikace. Měsíční úplněk ve znamení Kozoroh se však přidává k pozitivnímu působení slunce i Venuše na všech 12 znamení zvěrokruhu a znamená harmonii, lásku, pohodu s vaší rodinou a domovem.

Od 22. června nastává období ideální na společenské setkání, na blízkost s vaší rodinou, na vzpomínání, i na chvíle plné radosti a pohody, popisuje Horoskop Červen 2021. Ukončete tak měsíc červen 2021 v náručí vašich blízkých. Utužte ty rodinné vztahy, které mají nyní možnost vzkvétat a rozrůstat se. Právě pozitivně tranzity druhé poloviny června 2022 znamenají množství rychlých kroků vpřed u několika znamení zvěrokruhu. Znamenají možnosti na uklidnění disharmonických vztahů, znamenají uzdravení vaší duše po náročném období. Mohou také znamenat mimořádný finanční zisk pro několik znamení zvěrokruhu.


Dvojí TVÁŘ MĚSÍCE ČERVEN 2021 A MĚSÍČNÍ HOROSKOP OD věštkyně

Měsíc červen 2021 se tak projeví dvojí tváří, dodává měsíční Horoskop Červen 2021. První polovina měsíce červen 2021 patří těžším chvílím pod vlivem retrográdního Merkuru, přičemž období od 22. června harmonizuje všechna negativní působení astrologických tranzitů. Připomíná vám, jak důležité je v životě cítit bezpečí, blízkost vaší rodiny. Astrologické tranzity od 22. června vás také upozorní na vaši vlastní životní hodnotu, a na to, co je v životě skutečně důležité, podotýká Horoskop Červen 2021. Několik znamení zvěrokruhu budou cítit propojení se svou rodinou na hluboké úrovni, a znamení zvěrokruhu s vodním elementem mají také možnost uklidnit všechny rozvrácené vztahy z minulosti. Týká se to znamení Rak, Štír, Ryby. Tyto znamení zvěrokruhu mohou ostatním znamením nabídnout pomocnou ruku, podporu. Mohou být tím nejlepším rádcem během měsíce červen 2021.

HOROSKOP & TAROT Přeje Rakum VŠE NEJLEPŠÍ V MĚSÍCI ČERVEN 2021 i v měsíci ČERVENEC 2021

Horoskop & Tarot přeje každému Rakovi hodně lásky, radosti, protože právě Rak bude od 22. června slavit své narozeniny. Přejeme vše dobře i červnovým Blížencúm, kteří budou muset sice překonat jisté komplikované období až do 22. června, ale o to více se ztotožníte se svým vlastním já. Všem znameními zvěrokruhu přejeme úspěšný a vyvážený měsíc červen 2021, a přejeme vám, aby vás negativní vliv retrográdního Merkuru zasáhl co nejméně. Měsíční Horoskop Červen 2021 vám přináší věštkyně Sibyla ve spolupráci se stránkou horoskop-tarot.sk i horoskop-tarot.cz.

Horoskop Červen 2021 specifikuje HESLO Měsíce pro každého z nás: "Od života můžeme získat více ... Být lepším než předtím - odpovědí je láska!"


Více o tom, co nedělat během působení retrográdních planet si můžete přečíst i na spřátelené slovenské stránce. Ačkoliv stránka souvisí už s horoskopem na rok 2022, je jistým vodítkem toho, čemu se vyhýbat, pokud jsou planety retrográdní i během roku 2021, protože tato pravidla platí obecně, pro každý retrográdní pohyb planet. Význam Retrográdních Planet

Přečtěte si také o Rituálech Měsíčního úplňku, které se ztotožňují s praktikami bílé magie a mohou vám pomoci v přilákání toho, po čem toužíte, v slovenském jazyce. Připravte se na květnový měsíční úplněk a přečtěte si celý Horoskop Červen 2021, pro všechny 12 znamení zvěrokruhu.

#astrologie # horoskopcerven2021 #mesicnihoroskop #horoskopycz #zverokruh #cerven #cerven2021


Horoskop Červen 2021 pro 12 Znamení Zvěrokruhu

Pro více zábavy ze světa astrologie, horoskopů a tarotu, odebírejte náš Facebook nebo Instagram: 👇


Pokud se vám líbí náš obsah, sdílejte jej na FACEBOOKU.

Přihlaste se k odběru našich kanálů na Facebooku a YouTube. Sledujte novinky ze světa horoskopů, tarotu a věštění.



Kontaktujte nás: e-mailem na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

♥ Přejeme vám velkou lásku a spokojenost, váš Horoskop & Tarot ♥


♥ Horoskop, Věštění, Tarot ♥