Týden 25. až 31. Března Je jako BEZVETŘÍ před TORNÁDEM

Týdenní Horoskop od 25. do 31. března 2024 věští ticho před bouří. Více aspektů se soustředí na podporu, aby znamením zvěrokruhu zajistily příjemné prostředí před začátkem nepříjemné bouře, která přijde hned se začátkem příštího týdne. Tento horoskop se však soustředí na aktuální, 13. týden roku 2024.

Týdenní vývoj zajímavých událostí je přímo napojen na Spln Měsíce ve znamení Váhy, který se rozvine 25. Března 2024, tedy hned první den tohoto týdne. Čas úplňku měsíce je obdobím, kdy vrcholí pocit jistoty s příslibem naplnění toho, co jsme si přáli při tohoto měsíčním Novu měsíce, který byl 10. Března 2024.

V tento den jsem doporučovala týdenní rituály, jejichž výsledky by se měly v tomto týdnu dostat ke slovu. Důležité jsou také aktuální Rituály Bílé Magie pro Spln Měsíce. V pondělí nevynechme meditaci a duchovní praktiky. Týdenní začátek je obohacen aurou kolem vztahů, romantiky a emocionality, protože Měsíc se napojuje na sedmý dům Váhy. Přesný okamžik úplňku připadá na třetí hodinu ráno, ale astrologicky ovlivní celý týdenní výklad, a zejména pondělní pocity znamení zvěrokruhu.

Týdenní tok energie začne jako výzva k očištění. Znamení zvěrokruhu pondělí, 25. Březen 2024 postrčí, aby každý z nás přemýšlel nad zlepšením života v různých oblastech. V mapě našich pocitů se dnes ukazuje nová země - láskyplný prostor pro porozumění. Hledáme rovnováhu v životě i tím, že se zajímáme o záležitosti ostatních.

Pondělí, 25. Březen 2024 znamená pro týdenní projev znamení dočasné skrytí některých věcí - emocionalit, abychom přehodili soustředění na něco jiného. Něco půjde začátkem týdne do pozadí, ale v konečném důsledku je tento týdenní výraz navigací pro znásobení životní rovnováhy u sebe iu milovaných. Někdy musíme věci přestat nadměrně řešit, což ukáže i týdenní příchod pondělí, 25. Března 2024.


Týdenní úvod je jemný a velmi zajímavý

Týdenní růst energie začíná s pondělím, kdy se nebeský Zpln Měsíce napojí na Váhy přímo ve spojení se Sluncem v Beranovi. Hluboké duchovní probuzení vrhá pozornost na jemný tanec vztahů a souhru v našich vztahů. Týdenní rozmach Měsíce zaměřuje pozornost znamení zvěrokruhu na hlubší zkoumání tužeb.

Začátkem týdne se ocitáme na křižovatce ohnivé a vzdušné energie, říká horoskop. Může jít o malé nedorozumění mezi logikou a diplomatickou podstatou vah. Týdenní efekt znásobuje touhu po nalezení harmonie, přičemž si akutní uvědomujeme nezbytnost kompromisu ve vyjednávání ve vztahu a lásce.

Týdenní růst Slunce ve znamení Beran nadále znamení povzbuzuje k osobní statečnosti, sebevyjádření a setrvání na cestě za sny, které nás naplňují a těší. Hned pondělí je prostorem pro péči o sebe samého. Týdenní Spln také radí sledovat doporučení pro Rituály Bílé Magie.

Spravedlivý a diplomatický týdenní efekt měsíce vyzývá znamení k upřímnosti. Díky měsíci vnímáme čistou lásku a díky Beranovi, který tento týden obohacuje energií Slunce se vnitřně napájeno na sólovou snahu o úspěch.


Týdenní horoskop vnímá náhlé emocionální toky

Světelná energie Slunce a Měsíce odstartuje týdenní okamžik individuality a partnerství. Touha po individualitě je v pondělí silná a může být v rozporu s vášní pro vášnivé okamžiky. Pozor na ignorování potřeb jiných v době kdy je týdenní efekt Berana a Váhy nejsilnější - v Pondělí a Úterý.

Emocionalita je hlavním bodem toho, když se jednotlivý týdenní efekt začne dotýkat znamení zvěrokruhu. S pondělním úplňkem vrcholí nahromadění energií, které znamení vesmír nutí uvolnit. Dokud se týdenní proud vesmíru pohne dál, odhalujeme čas, kdy se emocionalita stává klíčová a osobní emoční vyjádření je nezbytné.

Týden začíná osvětlením země krásným Měsícem, který sám za sebe hovoří o nezávislosti a intimitě. Týdenní žár měsíce ve Splně osvětlí život znamení, aby nás přivedl k uvolnění zadržovaných pocitů.

Zatímco čelíme své emocionalitě je týdenní efekt nezastavitelný a připravuje nás na další energie. Putujeme ke dnům týdne, ve kterých oceníme vztahy a své postavení ve společnosti.

Vnitřní emocionální odhalení však mohou být pro některá znamení až příliš intenzivní, pramenící z hluboce zakořeněných pocitů. Vodní znamení - Rak, Štír a Ryby prožívají náročnější týdenní start, ovlivněný větší změnou nálad, i kvůli převaze vody v horoskopu.


Venuše výrazně ovlivní týdenní prostor vztahů

Ve Středu, 27. Března 2024 se vášnivě roztančí Venuše v objetí Jupiteru v aspektu, který astrologie považuje za velmi pozitivní. Středa zasáhne i týdenní příběh spolupráce, soucitu a radostných okamžiků. Venuše zalije naše pocity harmonickým a zářivým světlem.

Týdenní okamžik příjemné energie ze začátku týdne podpoří tkaní harmonických vibrací a možností. Střed týdne je časem nejen pro příjemnou lásku, ale také pro zlepšení osobních financí. Pod vlivem hojnosti plyne středem týdne energie volněji, méně náročně. Pociťují to všechna znamení zvěrokruhu, jejichž týdenní pohyb jednoznačně ovlivní, věští týdenní horoskop.

Naše srdce naplňuje v srdci týdne hluboká duchovní esence porozumění. Týdenní obraz astrologie spojí závazky s hodnotami, abychom si více vážili všudypřítomného pocitu pohody. Harmonie vyhlazuje tento týden cestu pro realizaci povinností s plynulostí a lehkostí.

Srdce a ruce znamení zvěrokruhu se otevírají na široce, aby přijaly týdenní pocit lásky s otevřeným srdcem. Obzvlášť příjemné budou během týdne společenské setkání a zábava z nejbližšími. Slunce, Měsíc i Venuše s Jupiterům vrhají týdenní žár tepla a přívětivosti ke znamením zvěrokruhu.

Přijměme týdenní projev Venuše, abychom oslavili radost z lásky a spojení. Najděme si posvátný prostor ve vztahu pro lásku a ctime si bohatství v mezilidských vztazích. Uctíme si týdenní chrám lásky v božském tanci Venuše tím, že poděkujeme za krásné energie, které se pojí se sdílením, porozuměním as prohloubujícími se vazbami.


Týdenní závěr naplní objetí nekonvenčnosti

Ve čtvrtek a pátek - 28. - 29. Března 2024 je nadále cítit soustředění vesmíru na Venuši. Koncem týdne se k vibracím přidává Uran, aby spolu nabídly nekonvenční a výjimečný týdenní závěr kosmických energií.

Nebeské divadlo podněcuje znamení k odvážné zvědavosti. Konec aktuálního pracovního týdne chce, abychom experimentovali - ale spíše v lásce, než na pracovišti. Týdenní závěr ve čtvrtek a pátek nám připomíná, že naše srdce jsou připravena ukotvit se k závazku ak méně povrchním hodnotám.

Víkendový horoskop na 30. - 31. Března 2024 soustředí pozornost na to, jak bude z astrologického hlediska zakončený celý Březen. Měli bychom očekavat skvělý týdenní závěr, nebo se obávat něčeho nového, náhlého? Horoskop je pro víkend od 30. do 31. března 2024 příznivý, protože Slunce nás vede k hlubší úvaze o vztahu s podporou Venuše.


Neděle ukončí týdenní i měsíční kosmický projev

Neděle 31. Březen 2024, ukončuje nejen celý 13. týden roku 2024, ale i měsíc Březen 2024. Sedněme si na chvíli v tichosti se sebou samým. Týdenní závěr, který s Nedělí probíhá, zve znamení zvěrokruhu k přemýšlení o nedokončených věcech. Musíme uvažovat, zda jsme si včas splnili všechny povinnosti, protože ještě dnes je čas dokončit týdenní proud povinností.

V Neděli, 31. Března 2024, se uvnitř duše znamení zvěrokruhu ozývá šepot duše i malé nespokojenosti. Vnější okolnosti nabádají, abychom ocenili to, co by mělo být oceněno. Hvězdy nás povzbuzují v neustálém projevu lásky.

Naši milovaní se tento týden musí cítit viděni a oceňovaní. Vážme si nejen sebe, nezapomínejme ukončit týdenní moment tím, že poskytneme nejbližším dostatek ocenění a uznání. Využít týdenní prostor pro nasátí pozitivní energie je nezbytné.

Jako týdenní horoskop řekl v úvodu, tento týden je tichem před bouří, stabilitou před válkou. Je to tím, že 01. Dubna začíná nejen další týden, ale také měsíc Duben 2024, který je v horoskopu zmíněn jako náročný měsíc spojený s obávaným aspektem.

Horoskop Duben 2024 vám řekne vše nutné o tom, proč je tento týdenní rozvoj podstatný pro radost a štěstí. Od pondělí, 01. Dubna 2024 vás v horoskopech připravíme na obávaný okamžik - začátek retrográdního Merkuru.

Přejeme vám úspěšný a láskou naplněný den. Horoskop nezapomeňte sdílet, aby se každý kolem vás dozvěděl o svém osudu.

Týdenní horoskop od 25. do 31. Marca 2024 pro všechna Znamení Zvěrokruhu:



Beran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Štír Střelec Kozoroh Vodnář Ryby


Horoskop & Tarot přes Sociální Sítě:

Všechny horoskopy, tarot a věštění byly pro vás láskyplně připravila věštkyně Sibyla. Vydavatel článků - Tým Horoskop & Tarot. Nejlepší horoskopy najdete na https://horoskop-tarot.cz

Poznejte také věštby a horoskop v Slovenčine. www.horoskop-tarot.sk

Navštivte naši spřátelenou stránky v Anglickém Jazyce. www.horoscope-divination.com

Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránce souhlasíte, že je můžeme používat.

Autorská práva jsou vyhrazena. Jakékoliv rozmnožování části nebo celku textů, fotografií, jakýmkoliv způsobem, v českém, ale i v jiném jazyce bez písemného souhlasu majitele je zakázáno.