Horoskop 2023 Blíženci

Otevření Blíženci zažijí několik změn během roku 2023. Roční horoskop popisuje vládnoucí planetu Merkur, která se objeví v retrogradním pohybu až čtyřikrát během roku 2023. Nejen Merkur však zasáhne do energií blížence. Obecně představuje blíženec společenského a komunikativního člověka. Horoskop předpovídá, že podobně tomu bude iv roce 2023. V této době se Blíženec orientuje na důvěru vůči ostatním i vůči sobě samému.


Horoskop představuje Blížence pro rok 2023–2024

Blíženec se často zabývá napravením křivdy ve světě. Aby se během roku 2023 cítil lépe bude nezbytné věnovat se i charitativní činnosti. Pouze tehdy, pomůžete-li ostatním, můžete i vy růst, cítíte lépe. Popisuje vstupní energie roku horoskop Blíženci 2023.

Blíženec je vždy připraven na intelektuální výzvu. Ať už ve vztahu, při přátelských a rodinných setkáních, nebo ve společnosti spolupracovníků. Vaše inteligence se letos rozvíjí. A to hlavně ve druhém, třetím a čtvrtém měsíci roku. Od března až do letních měsíců máte obrovský zájem o poznávání sebe sama. Toužíte pochopit i okolní svět. Více se zabýváte nejen praktickými věcmi, ale také vírou, a otázkami kolem života, vašeho bytí…

Blíženec je vždy připraven. I v roce 2023 bude zajímavým společníkem. Čekají vás společenské události, které vás obohatí o nové přátele. Možná io nové kontakty související se zaměstnáním. Horoskop lásky Blíženci pro rok 2023 upozorňuje každého zadaného blížence na flirt, který může vzniknout právě na takové společenské události. Pozor by si měli dávat každý Blíženec, který prochází partnerskou nebo manželskou krizí. V tomto směru jste totiž mimořádně zranitelný v závěru roku.

Rok 2023 je specifický i rychlým pohybem vládnoucí planety Merkur domy, během několika období. Vládce Blížence, planeta, která vládne také i znamení panna, vytváří mentální rovinu mezi myšlenkami a praktičností. Podobně iv roce 2023 se u Blížence objevují myšlenky ohledně existence a každodenních rozhodnutí. Právě díky příznivým pohybům Merkuru v jistých okamžicích roku 2023 se vám daří vykročit správným směrem.

Merkur v nepříznivém pohybu ovlivňuje Horoskop Blíženci 2023

Nepříznivé postavení vašeho vládce obírá Blížence o velký kus energie. Z toho důvodu je vhodné znát cvičení nebo možnosti, jak se vyrovnat například is retrográdním posunem této planety. Během roku 2023 znamená Merkur v astrologii spojení myšlení a způsobu komunikace. Je to planeta verbálního porozumění. Planeta vyjádření. U Blížence se v roce 2023 znovuobjeví schopnost činit racionální rozhodnutí.

Blíženec se tedy během roku nerozhoduje pouze svým srdcem. V jistých okamžicích roku, hlavně když je poměrně silně obsazen 7. dům, se do popředí vaší pozornosti dostává hlavně vaše srdce. Rozhodnutí, která děláte, jsou zaměřena na to, co cítíte. Tyto energie nastávají v závěrečných měsících roku 2023. Tehdy se i váš vládce, planeta Merkur přesouvá 7 domem astrologie. A to ve společnost Marsu i Venuše.

Merkur ovlivní nejen způsob, jak Blíženec mluví, nebo myslí. Tento vliv mocné planety nesměřuje jednoznačně pouze na znamení zvěrokruhu Blíženci. Všech 12 znamení zvěrokruhu je ovlivněno touto planetou. U Blížence je však přesun planety důležitější, protože právě tomuto znamení propůjčuje Merkur největší sílu.

Věštba přes Horoskop 2023 Blíženci definuje druhou polovinu roku

Horoskop předpovídá, že hlavně ve druhé epizodě roku 2023 bude mít blíženec tendenci neustále se pohybovat. Máte problém setrvat na jednom místě. Právě tato vaše energie vyváží pasivnější úvod roku 2023. V úvodu se totiž věnujete nejen práci a financím, ale také otázce o tom, kam směřuje váš život. Umístění planet ve dvanáctém astrologickém domě od poloviny Dubna až do závěrečných květnových dnů roku 2023 může být pro blížence komplikovaným obdobím.

Horoskop 2023 Blíženci předpovídá, že vaší barvou roku bude barva zelená. Nejšťastnějším den by měla být pro Blížence Středa. V tento den máte mnoho energie, a umíte dokončit věci které jsou důležité. Díky zelené barvě se umíte lépe soustředit. Dokážete do domácnosti vnést pozitivnější energii. Zelená je důležitá i pro kancelář Blížence. Horoskop doporučuje nezapomínat obohatit kancelář a domácnost o doplňky zelené barvy.

Láska a vztahy Blíženci pro rok 2023

Úvodní horoskop také hovoří o kompatibilitě v lásce ao celkové kompatibilitě ve vztazích ať už se spolupracovníky , přáteli nebo rodinou. Dobrou shodu v lásce, porozumění, a nejpozitivnější energie čekají na blížence se znamením váhy a vodnář. Větší problémy mohou nastat ve vztahu blížence se znamením ryby, nebo se čtvrtým znamením zvěrokruhu - rak.

Naopak kvalitní, a silné přátelské svazky vnímá Blíženec v roce 2023 hlavně se znamením býk a Beran. Na tyto dva přátele se můžete obrátit vždy, když potřebujete radu, pomoc, a dokonce i finanční půjčku. Celkové vynikající vztahy, nejen přátelské, společenské a milostné, předpovídá horoskop blížencům i se znamením střelec. S tím si rozumíte ve více životních otázkách. Od střelce nepřijdou určitě žádná negativní překvapení ve vašem vzájemném vztahu. Tolik říká horoskop lásky 2023 v úvodu.

Roční Horoskop Blíženci pro rok 2023 v závěru řadí

Horoskop definuje mnoho zajímavých astrologických tranzitů, které ovlivňují energii a sílu každého blížence. Důležité není jen sledování vládnoucí planety Merkur, ale také síla ostatních aspektů. Horoskop se v této předpovědi podívá na celoroční postavení Venuše, merkuru, slunce, měsíce, ale i ostatních planet ovlivňujících různé směry života každého blížence, dodává v úvodu Horoskop Blíženci 2023.


Roční horoskop 2023 Blíženci - negativa roku 2023

Problémem roku 2023 bude u blíženců nervozita. V práci, a také v soukromých záležitostech se může projevit blížencova nedůslednost. Ta je celkově jednou z negativních vlastností tohoto, třetího znamení zvěrokruhu. Několik blíženců čeká ve vztahu i nerozhodnost, která vás může ochudit o nové zážitky. S uvedenými negativními vlastnostmi bude Blíženec bojovat během roku 2023. A to hlavně tehdy, pokud vás zasáhnou negativnější tranzity, které předpovídá i letošní horoskop Blíženci pro rok 2023.

Nervózní energii může Blíženec hned2 očekávát Merkur se nachází v retrográdní pozici do 18 ledna. Působí na 8. dům Blížence. Nachází se v poslední fáze zpětného pohybu. Ovlivňuje nezávislost Blížence. Máte pocit, že vaše rozhodnutí jsou ovlivněna názory jiných, a nejste ani daleko od pravdy.

Blížencem dělá problémy organizace času. Proto se může stát, že v těchto dnech přijdete do práce pozdě, že nestíháte dokončit věci, které jste měli v plánu. Pro blížence nemá smysl dělat si novoroční předsevzetí. Ty blokuje Merkur v retrográdním směru. Nedovoluje dodržet sebedisciplínu hned od úvodu roku. Ttak by mohl přijít pocit selhání a nedůvěry vůči sobě samému. Novoroční předsevzetí raději odložte na následující měsíc.

S takto položeným merkurem se ve vztazích necítíte nejlépe. A proto je velmi vhodné trávit čas se sebou samým, se svým vnitřkem. Horoskop věští, že budete více analyzovat své myšlenky. Tento negativní aspekt astrologického tranzitu Marsu však nepotrvá dlouho. Již ve druhé polovině ledna 2023 se Blíženec cítí aktivněji a mysl je otevřenější.

Horoskop Blíženci 2023 zkoumá další měsíce

Merkur ve zpětném pohybu, který je obávaným astrologickým tranzitem u každého znamení zvěrokruhu se opět dostává ke slovu od 21. Dubna do 15. května. Právě teď se u Blížence nachází ve dvanáctém domě. Právě tato pozice merkuru je jedna z nejtěžších postavení, definuje Horoskop Blíženci. V tomto období může Blíženec opět pociťovat nervozitu ve svém nitru. K tomu všemu se přidává i nedůslednost. Druhý retrogradní Merkur 2023 znamená také velký zmatek související s minulostí.

Blíženec nyní neakceptuje tradiční přístupy k životu, věští Horoskop. Je rebel, dělá věci tak, jak se nemají. Obvykle se Blíženec v tomto postavení merkuru snaží dostat na cestu duchovna, ale neúspěšně. Je mimořádně obtížné vašemu znamení zvěrokruhu porozumět. Z tohoto důvodu mohou být komplikované nejbližší vztahy Blížence.

Velmi nevhodným chováním u Blížence je v tomto období pomluvy a pomluvy jiných, upozorňuje blížence horoskop. Mohlo by se to okamžitě projevit na Blížencově dobře reputaci. Jelikož vám ostatní lidé neporozumí, máte tendenci utáhnout se do svého nitra, upozorňuje roční Horoskop Blíženci. I toto je projev merkuru ve 12. astrologickém domě, kdy se z Blížence stává dobrovolný introvert.

Pravděpodobné je, že budete podceňovat i sebe sama. Blíženci s takto postaveným merkurem však nacházejí radosti v tvůrčí činnosti. Díky aktivnímu způsobu života můžete překonat tento negativní aspekt během měsíce duben a v první polovině května 2023, dodává roční horoskop Blíženci.

Roční Horoskop Blíženci vnímá negativní aspekty ve středu roku 2023

Následující negativní aspekt přichází se silnějším obsazením 12. domu v měsíci květnu a červen 2023. V těchto měsících je umístění merkuru, slunce a uranu předzvěstí samoty a ticha. Mnozí Blíženci touží trávit více času se sebou samým. Výrazně může toto postavení astrologických planet ovlivnit hlavně ty blížence, kteří jsou vyčerpaní, kterým chybí odpočinek. Právě z tohoto důvodu vám horoskop 2023 doporučuje využít předchozí měsíce – únor a březen 2023 pro komplexní odpočinek. O tom si však více povíme v následujících částech horoskopu.

Každopádně, měsíce duben a květen 2023 je obdobím, kdy chcete zmizet, být neviditelný před světem kolem. Problematické období předpovídá horoskop i studentům narozeným ve znamení Blíženci, kteří nedokážou dotáhnout věci do konce. Blíženec nejlépe udělá, pokud v těchto měsících pomáhá ostatním, a tak zapomíná na vlastní starosti. Je však podstatné i odpočívat a vnímat vlastní potřeby ve vztahu k okolí, podtrhuje horoskop Blíženci 2023.

Horoskop 2023 Bíženci & Vztahy

Komplikovaným astrologickým aspektům se zdá být i zpětná Venuše, která působí od 23. července do 4. září 2023. Ovlivňuje hlavně milostný život blížence a jeho vztahy k druhým lidem. Opět horoskop blíženci připomíná vyhýbat se toxickým vztahům, které nemají žádnou smysluplnou budoucnost. Ve vztazích mohou nastat největší komplikace právě s rakem, nebo se znamením Ryby.

V přátelských vztazích budou komplikované vztahy s pannou a štírem. Hlavně v období, kdy na vás působí vnější síly Venuše. Máte potíže synchronizovat jakékoli vztahy, hodnotí horoskop. Blíženec, který se nachází v dlouhodobém partnerském vztahu, má pocit, že mu ten druhý už vůbec nerozumí. Toto komplikované postavení retrográdní Venuše bude citelné u každého Blížence.

Roční Horoskop blíženci předpovídá, že nejmenším zásahem do blížencové duše je analýza vlastních pocitů, která se jistě vyskytne u každého člověka narozeného v tomto znamení zvěrokruhu. Uvedená konstalace Venuše je také velmi nevýhodná pro manželství, nebo rychleji posunul vztahu, popisuje roční Horoskop Blíženci. Proto se v tomto období blížencům nedoporučuje činit velká rozhodnutí ve vztazích. Nejprve se musíte osvobodit od nejistoty, radí Horoskop Blíženci, která vás ovlivňuje v souvislosti s minulostí.

Koncem Srpna 2023, popisuje horoskop blíženci období, kdy na blížence působí retrogradní Venuše. K tomuto negativnímu aspektu se přidává také Merkur působící ve 4. domě. Merkur už potřetí letos ve zpětném pohybu orientuje blížencovou pozornost a horoskop i na vztahy v rodině. Vracíte se myšlenkami do minulosti, uvažujete o tom, že vám potřeby vaší rodiny svazují ruce. Požadavek ze strany vaší rodiny může být mnoho. to vás obírá o energii, a proto se koncem srpna 2023 cítíte mimořádně vyčerpaně.

Závěr roku v předpovědi Horoskopu Blíženci 2023

Horoskop na rok 2023 však předpovídá, že druhá polovina roku 2023 bude pro blížence méně náročná. Můžete se proto těšit na krásnější chvíle, kdy blíženec objeví krásy života. Odpočíváte a užíváte si konečně příznivého období, které nastává ve druhé etapě roku 2023. Horoskop 2023 Blíženec nepředpovídá žádné mimořádné zásahy do života blíženců, a žádné ovlivňování vašeho života negativním způsobem.

Pouze v závěru roku se ještě mohou objevovat jisté nepříjemné otázky ohledně vašeho vztahu a budoucnosti v lásce. Co se týče práce a financí, horoskop nepředvídá velké komplikace v těchto otázkách. Na to se blíže podívá i horoskop práce a financí blíženec 2023 v dalších částech.


Roční horoskop 2023 Blíženci - pozitiva roku 2023

Jak už horoskop ve své předpovědi zmínil - úvod roku 2023, a dokonce i první polovina tohoto období může být pro blížence náročnější. I když v prvním měsíci roku 2023 cítíte až do 18. ledna negativní aspekt merkuru, druhá polovina tohoto měsíce bude příznivější, věští velký horoskop blíženci. Slunce, Saturn a Venuše se postupně dostávají do devátého domu. Díky tomu vnímáte praktickou realitu života.

Umíte se ztotožnit se skutečnými hodnotami, předpovídá roční Horoskop Blíženci. Vaše inteligence je znásobena. Filozofické debaty a teorie, které Blíženec miluje rozebírat, mají nyní svého posluchače. Sbližujete se členy rodiny, kteří jsou vám nyní nejen rodinou ale i přáteli. Vztahy hlavně se znameními Váhy, Vodnář, Beran, Býk a Střelec vzkvétají. Každý Blíženec si ve druhé polovině ledna a v měsících únor i březen 2023 užívá velmi příznivé chvíle, dodává přesný horoskop.

Ty nejsou narušeny žádnými negativními tranzity. Tyto příznivé energie přetrvávají až do 21. Dubna 2023, dodává roční horoskop blíženci. V těchto chvílích máte možnost stihnout vše, co jste nestihli v předchozích měsících, letech. S ostatními debatujete o možnostech ve vašem životě. Jste posluchač, ale také vynikající rádce. Vaše přátelské vztahy se letos prohlubují. A to je příznivá předpověď, kterou poskytuje roční horoskop 2023 pro znamení Blíženci.

Víte, která témata nemáte v rodině rozebírat, která jsou háklivá. Na druhé straně se těšíte iz toho, že nikdo negativně neposuzuje váš způsob života nebo vaše minulá rozhodnutí. Horoskop 2023 také doporučuje každému Blíženci, aby tyto měsíce roku využil k odpočinku, možná i k cestování. Dopřejte si také dovolenou. Jděte někde do tepla, doporučuje Horoskop Blíženci, někde za sluncem, které vám doplní potřebný vitamín D a zlepší nejen vaši náladu ale i vaši imunitu.

Velký Horoskop 2023 řadí období vhodné pro dovolenou Blížence

Pokud jste přemýšleli které měsíce roku 2023 jsou vhodné pro dovolenou, je to i úvod roku, ale i jeho druhá polovina. Blíženec dostává od astrologických aspektů do daru velmi intenzivní chvíle radosti, věští osobní Horoskop. Máte před sebou dny, které jsou ideální k odpočinku. Musíte je však využít k překonání negativnější energie, která přichází již od 21. Dubna, jak zmínil horoskop v předchozí specifikací roku.

Druhou polovinu ledna, a měsíce Únor a Mrec, ale i první polovinu Dubna 2023 by měl Blíženec využít ke zlepšení svého hodnocení, radí Horoskop Blíženci. Také studenti narození ve znamení Blíženec mohou vylepšit své známky. Astrologické aspekty hovoří také o jednoduchém posunu v práci. I o snazším najetí vytouženého zaměstnání. Proto budou tyto měsíce radostné i pro nezaměstnané blížence, říká osobní Horoskop. Ale i pro ty, kteří hledají nové směry a uplatnění v životě.

Zmíněné měsíce a jsou tedy mimořádně příznivé pro každého blížence, a ten by je měl využít v plné kráse, pro svůj blahobyt. Následující, mimořádně příznivé období předpovídá horoskop ve druhé polovině roku 2023. Ve druhé dekádě Září 2023 se uklidní negativní aspekty astrologických energií, které se pohybovaly kolem blížence.

September, a další měsíce, jsou přes Horoskop 2023 Blíženci, jasnější

Od 15 září jsou energie nastaveny správným směrem. Blíženec si můžete opět užívat pohody, která se objeví i ve zdraví blížence v roce 2023. Horoskop popisuje srdeční čakru, která může být během negativních období zablokována. Tu byste měli v roce 2023 posilovat, aby bylo vaše zdraví harmonické a vyvážené. Srdeční čakra se dostane ke slovu hlavně ve druhé polovině roku, kdy vám pozitivní energie z vesmíru radí, abyste posílili svou vnitřní schránku.

Horoskop Blíženci 2023 na druhou polovinu roku předpovídá planety pohybující se 6. 7. a 8. domem blížence . V září se ještě soustředíte na pozitivní rodinné vztahy. A to hlavně ve druhé polovině září 2023. Pohyb merkuru ze 4. do 6. domu v září je velmi rychlým pohybem. Intenzivně tak zasáhne vaše rodinné vztahy i vlastní identitu blížence. Pozitivní zprávou je, že Blíženec nyní nevnímá své vlastní problémy, ale ví, jakou skvělou osobou se stal.

Negativně se dál nedíváte na svůj vlastní život, vyzdvihuje prsní Horoskop Blíženci. Správným analytickým způsobem dokážete pomoci i ostatním lidem, kteří mají problémy. Nedochází k žádným problémům s přijímáním názorů ostatních lidí. To je skvělá zpráva pro každého blížence, po náročnějším období. Rychlý přechod merkuru přes 5. dům vztahů a sexuality může znamenat pozitivní, ale někdy až velmi analytický přístup k intimnímu životu Blížence, říká velký Horoskop Blíženci. V každém případě u Blížence vyvolává tento rychlý přechod hravost a intenzitu.

O intimním spojení s partnerem, nebo s někým novým - hlavně u nezadního blížence přemýšlíte přímo za pochodu. O tom hovoří Horoskop Blíženci pro svobodné. Pro nezadané Blížence je tento aspekt září velmi zajímavý. Může totiž znamenat bezmyšlenkový přístup k intimnímu potěšení. Tato část horoskopu je v pozitivní předpovědi, ale každý blíženec který podlehne této vášnivé stránce merkuru v září 2023 by si měl dávat pozor i na své zdraví a dostatečně se chránit.

Horoskop Lásky 2023 Blíženci na konec roku

Blíženci v dlouhodobém partnerském svazku si nyní užívají blízkost toho druhého. Měsíce říjen, listopad a prosinec 2023 jsou měsíci, které jsou příznivě zaměřeny na lásku každého blížence. Láska se týká nejen partnerských vztahů, ale také přátel, předvídá Horoskop Blíženci. Blíženec pobývá hlavně v úzkém kruhu svých milovaných. Dopředu vás pohání zvědavost. Nemáte problém s komunikací. S vaším partnerem se snažíte věci řešit tak bez nervozity a povyku.

Závěr roku 2023 popisuje horoskop Blíženci slovem radost. Blíženec má nyní otevřený přístup k jakýmkoli mezilidským vztahům. Budujete lepší vztahy s partnerem. Posilujete rodinná pouta, prohlubuje přátelské svazky. Vztahy se spolupracovníky jsou pro vás méně komplikované. Takový závěrečný roční horoskop 2023 je skutečně vynikající předpovědí pro každého blížence, který si chce odpočinout po náročném období.


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdní energie působící na Horoskop 2023 Blíženci

Horoskop 2023 Blíženci & Merkúr

Horoskop 2023 Blíženci & Venuše

Horoskop 2023 Blíženci & Mars

Jupiter

Saturn

Uran

Neptún

Pluto


Vyskoušejte Také Horoskopy:



Beran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Štír Střelec Kozoroh Vodnář Ryby


Horoskop & Tarot přes Sociální Sítě:

Všechny horoskopy, tarot a věštění byly pro vás láskyplně připravila věštkyně Sibyla. Vydavatel článků - Tým Horoskop & Tarot. Nejlepší horoskopy najdete na https://horoskop-tarot.cz

Poznejte také věštby a horoskop v Slovenčine. www.horoskop-tarot.sk

Navštivte naši spřátelenou stránky v Anglickém Jazyce. www.horoscope-divination.com

Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránce souhlasíte, že je můžeme používat.

Autorská práva jsou vyhrazena. Jakékoliv rozmnožování části nebo celku textů, fotografií, jakýmkoliv způsobem, v českém, ale i v jiném jazyce bez písemného souhlasu majitele je zakázáno.