Horoskop 2023 Býk

Planeta Venuše, která je vládnoucí planetou znamení býk, se od úvodu roku pohybuje znamením Vodnář a později se přemístí do znamení Ryby. Venuše se tedy nachází v desátém astrologickém domě býka hned od 03. ledna 2023. Znamená to, že Býka čeká od úvodu roku 2023 energie, která znamená posun kariéře i ve vztazích, předzvěstuje roční Horoskop Býk 2023. Venuše k vám však směřuje i pomoc , která je potřebná pro více býků.


Horoskop představuje Býka pro rok 2023 - 2024

Venuše svým přechodem v úvodu roku orientuje pozornost Býka na vyšší já, popisuje roční Horoskop. Zabýváte se nejen kariérou a povzbuzováním svého partnerského vztahu. Vaše pozornost se orientuje také na výhody, které můžete získat pro sebe. A to prostřednictvím společenských kontaktů, které budou s příchodem roku 2023 četné. Víte, jak pracovat s lidmi a umíte odhadnout jejich potřeby.

Prostřednictvím sebe, vašich blízkých milovaných, nebo své rodiny můžete poznávat vaše okolí, říká roční Horoskop Býk 2023. Venuše se později přesouvá z 10. do 11. domu astrologie. Znamená klidné energie a harmonickou domácí atmosféru. Takové vibrace nejeden býk ocení.

Býk je během roku intenzivně propojen s rodinou a přáteli, popisuje váš Horoskop Býk 2023. A to hlavně v první dekádě roku. První polovina celého roku 2023, který popisuje Horoskop, ale také čínská astrologie 2023jako celkově příznivý je pohlazená pozitivní energií. Celkově předpově+d naznačuje plodný a prosperující rok pro každého Býka.

Umístění Venuše v převážné většině roku je příznivé, věští roční Horoskop Býk. Ta, jako vládnoucí planeta zodpovídá za mnohé energie v životě druhého znamení v pořadí. Býka dokonce letos nevyruší ani retrográdní pohyb vládce - Venuše. Ta se ocitne ve 4. domě Býka, kde však věštba nepředpovídá žádné nepříznivé působení. Ba naopak. Býk má možnost přivolat do života lásku. Objeví se ve vaší mysli nápady, které budou přínosné, dodává předpověď na rok dva tisíce třiadvacet Býk.

Energie dalších měsících, které Horoskop Býk 2023 zkoumá

V měsíci Březen se Slunce, Jupoiter i Merkur dostávají do 12. domu Býka. V tomto směru nastává pro býka chvíle, kdy by měl dokončit všechno důležité. Silněji obsazený dvanáctý dům astrologie se projeví dokončením takových věcí, které vyžadují vaši pracovitost i představivost. Tu vám dodává Venuše postavená v 1. domě.

Umístění Jupiteru v prvním domě Býka během Května a Června znamená pochopení toho, co potřebujete, popisuje Horoskop 2023. Vnímáte sebe sama, své pocity i požadavky od okolního světa.

Toto období je příznivé pro každého, kdo hledá něco nového, připomíná Horoskop Býka 2023. Je to symbol nových setkání, ale i nových požadavků vůči sobě samému. Tato pozice planety Jupiter naznačuje také zájem býka o něco, co bude později budovat. Začnete v měsících Květen, nebo Červen něco nového? Horoskop 2023 Býk věští, že vás tyto kroky jistě čekají.

Pokud vás zajímá láska tak Horoskop předpovídá i určité změny v tomto směru. Býk pocítí velký vliv astrologie na osobní vztahy během celého roku. A to hlavně na vztahy přátelské a rodinné.

Ani partnerský život Býka však nebude nudný a neměnný. Retrográdní Merkur, který se objeví v 5. domě býka od 23. srpna do 15. září. Tento Merkur může znamenat problémy ve společnosti i narušení partnerských vztahů. Neharmonicky postavený Merkur v tomto období vám nedovolí rozvíjet emoce a působí na Zvěrokruh. Roční Horoskop Býk varuje, že blokuje i projev lásky a porozumění vůči blízkým. Retrográdní Merkur radí nezačínat nové věci, a snažte se neiniciovat hádky a roztržky, varuje osobní předpověď vztahů Býk na rok 2023.

Předvídá Horoskop Býk 2023 i příznivější vývoj?

Naopak, příznivější období i pro nezadané věští Horoskop 2023 ve druhé dekádě roku. Hlavně Říjen se zdá být pro lásku příznivý a dopřeje Býkům potěšení z rozvíjejících se vztěhů. Ty budou posíleny. Minulé záležitosti, které souvisejí s láskou či emocemi Býka jsou harmonizovány. Silně obsazený astrologický dům číslo 7. planetami Mars a Merkur a také sluncem znamená úsměv a radost v Býkově vztahu. Znamená také možnost seznámení se pro nezadané Býky.

V prosinci se Býk cítí nejistě a roztržitě, varuje Horoskop 2023. Může za to působení různých rušivých astrologických tranzitů. Venuše, váš vládce je však umístěn příznivě. Z toho důvodu vám může závěr roku dopřát jisté finanční blaho, vylepšení finančního rozpočtu.

Bude prosinec obávaným měsícem horšího vývoje Býkova života v roce 2023?

Pozice prosincového retrográdního Jupitera a Merkuru může snížit Býkův pocit štěstí v osobním životě, ale i pocit celkového zařazení ve společnosti, upozorňuje velký Horoskop Býk 2023. Depresivní stavy, které vyvolá poslední měsíc roku 2023 však mohou být překonány příznivými vibracemi Venuše a Slunce. Je však iv Býkových rukou, jak naloží se smutnějšími pocity.

Více o tom, jak bojovat s neharmonickými chvílemi a nepříznivými astrologickými aspekty vám horoskop řekne více iv části zdraví a energie. V několika částech se roční Horoskop zabývá tím, jak může Býk osobně vyrůst, jak může vytěžit co nejvíce z příznivých astrologických vlivů roku 2023.

Horoskop věští, že Býk musí bojovat za štěstí

Horoskop 2023 Býk vám připomene sílu planet působící na váš život i prostřednictvím konfrontace se kterými budete bojovat. Ty se budete snažit zvládnout díky vyrovnané mysli, která je pro rok 2023 důležitá. Proto jsou nezbytností i dechová a relaxační cvičení a to od úvodu roku. Ty povzbudí vaši psychickou pohodu a nastaví na správnou cestu roku dva tisíce třiadvacet, dodává roční Horoskop v úvodní specifikaci roku 2023 pro znamení Býk.


Roční horoskop 2023 Býk - negativa roku 2023

V úvodních dnech roku 2023 se Merkur pohybuje retrográdním směrem devátým domem Býka. Býk tento pohyp vnímá jako období, kdy je příliš vzdálen od svého cíle. Býk se zaměřuje na řady druhých.

Vaše sebevědomí je blokováno tímto Merkurem a tak více spoléháte na jiné, upozorňuje Horoskop 2023 Býk. Tyto negativní chvíle potrvají až do překlopení Merkuru v přímý pohyb a to do 12. ledna 2023. Od tohoto data se věci uklidňují. Zase objevujete tradiční postoje na život. Vaše duševní naladění je opět v souladu s vašimi představami a názory.

Velký Horoskop býk říká, že roztržitost, která vás opustí po odchodu Merkuru z retrográdního působení vás však ještě v roce 2023 potrápí. V prvním čtvrtletí je nutné dávat ostatním pouze dobré rady. Planety jsou totiž v takové pozici, která hovoří o tom, že Býk věří i takovým faktům, které nejsou pravdivé, dodává Horoskop.

Takové informace můžete posouvat dál. Způsobíte tak chaos v rozhodnutích a postojích ostatních. Horoskop proto radí, abyste si vždy ověřili fakta a informace, které posouváte dále. V březnu 2023 upozorňuje věštba i na zdravotní potíže, o kterých se však ještě dozvíte více v dalších částech předpovědi. ve zpětném pohybu prověří vaši trpělivost i od 21. Dubna do 15. Května 2023. V tomto směru Horoskop varuje nezadané Býky, kteří mají tendenci hledat vztahy, které jsou nepřirozené. Partner, který vás zajímá, je v nerovnováze s vaší mentální energií. Takové nástrahy však čekají nejen nezadní.

Býk musí zpozornět iv práci a v osobních vztazích, specifikuje Býkův Horoskop 2023. Vaše názory na některé důležité věci totiž mohou být dětinské a ukvapené. U některých býků se také objeví karma, která se vám připomene v souvislosti s minulostí.

Váš vládce Venuše se během roku také projeví iv negativním hávu. Její zpětný pohyb během od července až do září není však invazivní. Znamená však nerovnováhu v osobních, rodinných vztazích Býka. Tato Venuše z vás vytvoří introverta v určitých směrech.

Je Horoskop 2023 Býk ovlivněn problémy do hloubky?

Budete chtít více času trávit o samotě. Horoskop na rok 2023 však Býkům radí, aby se nevyhýbaly společenským událostem ani v tomto období. A to hlavně tehdy, když vás mohou kariérně posouvat vpřed. Můžete mít také problémy porozumět jiným lidem. Býk bude také mimořádně vztahovačný. Více situací si můžete vysvětlit jinak, než jsou myšleny. Horoskop doporučuje, abyste se v těchto týdnech pobývali mezi lidmi, se kterými se cítíte příjemně. Jupiter, který se uhnizdi v prvním domě se však od září překlopí do retrográdního působení na Býka v 1. domě. Hlavně od začátku retrográdního přesunu může Jupiter způsobovat Býkovi nepříjemné pocity. Horoskop předvídá, že vás čeká konflikt s vaší minulostí.

Býk se také může přehnaně nadchnout na nějaký nápad, který si však ani nezaslouží vaši pozornost. Chcete každého posuzovat, vzpomíná Horoskop na velký rok 2023 Býk. Tyto negativní vibrace směrem k vašemu životu se uklidňují již od úvodu prosince, protože první fáze Retrográdního Jupiteru již odeznívá. Poslední fáze je příjemnější. Vy se taj opět ztotožňujete s vlastní filozofií života.


Roční horoskop 2023 Býk - pozitiva roku 2023

Při pohledu na astrologický graf roku 2023 pro znamení Býk je i přes negativní body Horoskop převážně příznivý. Existuje několik příznivých tranzitů. A ty převažují nad nepříznivými, popisuje Horoskop pro rok 2023.

Měsíc Únor je například perfektně rozložen mezi práci, osobní život Býka, finanční přilepšení i pokrok ve zdraví, popisuje roční Horoskop Býk. Druhý měsíc roku dva tisíce třiadvacet vám tedy dopřeje pocit jistoty. Zvýší vaši hladinu štěstí a obohatí nejednoho Býka o příznivé noviny. Chvíle s vaší rodinou si naplno užíváte. Přemýšlíte i nad budoucností, která je nyní jasnější.

Takové radostné vibrace pokračují iv Březnu 2023. V březnu je početně obsazen 12. dům. Ten vám pomáhá ve vaší víře v to, kým jste, kam směřujete, popisuje Horoskop 2023 Býk. Vaše důvěra je budována a posílena. Objevujete se v situacích, které umíte dobře zhodnotit. Jste mezi lidmi mezi kterými jste respektován.

Jaký vývoj předvídá Horoskop 2023 Býk v dalších obdobích?

První čtvrtletí je možná v úvodu nestabilní pod vlivem neharmonického Merkuru. Úvod roku je však z globálního pohledu mimořádně šťastný pro Býka muže i pro ženu narozenou ve znamení Býk.

Krásné chvíle plné radosti vám vykouzlí úsměv na tváři až do 20. Dubna. Je to tedy dlouhé období radosti, které hodnotí roční Horoskop jako pozitivní u každého Býka. Pro duben je specifický i lepší způsob vyjadřování Býka. Ten může pomoci nezadaným i nezaměstnaným Býkům v nových možnostech růstu.

Červen uzavírá první polovinu roku a to opět milou předzvěstí. Horoskop Býk pro rok 2023 hovoří o dobrém postavení vládce Venuše - která se usídluje spolu s Marsem ve 4. domě Býka. Příznivé vlny radosti a inspirace tak čekají na vás i rodinné členy. Ti se těší z vaší přítomnosti a z pozitivní atmosféry domova. Venuše se během července překlopí do pohybu retrográdního, ale nezpůsobí žádné nenahraditelné škody. Právě naopak, podtrhuje roční Horoskop Býk.

Souvisí pozitivní předpověď Býk 2023 is dalšími měsíci?

Srpen je sice označen jako introvertní měsíc u býka, ale je blahodárný klidem a rovnováhou. Nacházíte uspokojení i ve chvílích, které trávíte o samotě. Cítíte inspiraci. Horoskop také předpovídá, že z vás opadne břemeno, které vás déle trápilo. Pozitivní zprávou je i to, že lidé ve vašem okolí cítí vaši pozitivní energii a jste spolu propojeni na vyšší úrovni. Takto vztahy býka s odchodem léta ještě sílí.

Jak tedy Horoskop Býk v závěru hodnotí konec roku?

Druhá polovina roku je na štěstí býka náročnější, předvídá roční přehled. Říjen a měsíc Listopad 2023 však bojují s nepříznivými astrologickými aspekty umístěním Merkuru, Slunce i Marsu v 7. domě. Venuše je také v 5. domě radosti a tak vytváří kreativního Býka, který cítí vášeň a zdravou impulzivnost. U býka se nyní objevuje síla – inspirativní, tvoří i fyzická. V závěru roku Býkum Horoskop 2023 předpovídá i dobrodružství.


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdní energie působící na Horoskop 2023 Býk

Horoskop 2023 Býk & Merkúr

Horoskop 2023 Býk & Venuše

Horoskop 2023 Býk & Mars

Jupiter

Saturn

Uran

Neptún

Pluto


Vyskoušejte Také Horoskopy:



Beran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Štír Střelec Kozoroh Vodnář Ryby


Horoskop & Tarot přes Sociální Sítě:

Všechny horoskopy, tarot a věštění byly pro vás láskyplně připravila věštkyně Sibyla. Vydavatel článků - Tým Horoskop & Tarot. Nejlepší horoskopy najdete na https://horoskop-tarot.cz

Poznejte také věštby a horoskop v Slovenčine. www.horoskop-tarot.sk

Navštivte naši spřátelenou stránky v Anglickém Jazyce. www.horoscope-divination.com

Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránce souhlasíte, že je můžeme používat.

Autorská práva jsou vyhrazena. Jakékoliv rozmnožování části nebo celku textů, fotografií, jakýmkoliv způsobem, v českém, ale i v jiném jazyce bez písemného souhlasu majitele je zakázáno.