Horoskop 2023 Kozoroh

Astroložka Sibyla připravila roční Horoskop pro každého Kozoroha i pro ty, které toto znamení zvaujííma. Ať už jste Kozorohem vy, nebo toužíte znát předpověď pro blízkého člověka narozeného v uvedeném znamení, je tento Horoskop detailním seznamem informací, které potřebujete vědět pro příznivý průběh roku 2023.


Horoskop představuje Kozoroha na rok 2023 - 2024

Horoskop se při pohledu na astrologický graf na rok 2023 nedívá pouze na vládnoucí Kozorožců element. I když, i ten má vliv na to, jak budou energie v roce zasaženy. V úvodu si rozebereme krátký přehled o tom, kdo je Kozoroh a zmíníme i ty nejsilnější tranzity související s vývojem života Kozoroha.

Země je element, který vládne desátému znamení v pořadí. Astrologie řadí Kozoroha k zemským znamením zvěrokruhu stejně, jako znamení Býk a Panna. I když mají tato tři znamení společný element, přesto se Horoskopy pro rok 2023 různí.

Kozorožcovou vládnoucí planetou je Saturn. Saturn se během roku 2023 pohybuje do března 2023 znamením Vodnář. V roce 2023 mění po více než 900 dnech své působení, protože se dostává do znamení Ryby.

A tak v roce dva tisíce třiadvacet přesouvá váš vládce své působení z druhého astrologického domu na dům třetí. Navíc Kozoroh vnímá i retrográdní působení Saturnu ve třetím domě od 17. června do 14. listopadu. I o působení couvajícího Saturnu hovoří více detailnější Horoskop 2023 Kozoroh v dalších řádcích a částech.

Horoskop Kozoroh 2023 hovoří o kompatibilitě

Graf dva tisíce dvacet tři pro Kozoroha vnímá i podstatnou otázku každého Kozoroha bude vyvíjet láska a jaké budou vztahy v letošním roce? Vztahový Horoskop lásky pro letošní rok Kozoroh definuje nejsilněji ovlivněné vztahy zadaných a nezadaných Kozorohů od Března do Května, kdy na lásku působí Mars. Později se ke slovu dostávají i vibrace Slunce, které také zasahují Kozorohové vztahy. A to od Června až do Srpna 2023, dodává Horoskop lásky 2023 Kozoroh.

Co se týče partnerské kompatibility a shody partnerů u nezadaných Kozorohů, Sibyla věští nejsilnější vztahy u zadaných se znameními Býk, Rak a Panna. Tyto tři znamení zvěrokruhu představují pevný partnerský svazek pro zadaného kozorožce. Do vašeho vztahu vnesou v roce 2330 mnoho harmonie a porozumění a proto jsou vztahy s uvedenými znameními u dlouhodobě zadaného Kozoroha nejpevnější, podtrhuje Horoskop vztahů na rok 2023 Kozoroh.

No na straně druhé budou rušivé vztahy se znameními Blíženci a Vodnář. Dvě znamení zvěrokruhu mohou vyvolat v roce 2023 více hádek a nedorozumění v dlouhodobém horizontu. I pro nezadané Kozorohy představuje Vodnář nejnevhodnější kombinaci na vztah pro rok 2023.

Horoskop lásky pro nezadané Kozorohy popisuje spojení se Štírem, druhým Kozorohem, se znameními Ryby nebo Váhy za ideální pro silný, pevný a neoblomný vztah i do budoucnosti. Navíc, Horoskop předpokládá, že právě člověk narozený v jednom z uvedených znamení je v roce 2023 pro Kozoroha tím nejideálnějším partnerem.

Pro řešení rodinných záležitostí přicházejí nejvhodnější energie hned od třetího měsíce – Březen 2023. Roční Horoskop Kozoroh říká, že od března se rodinné vztahy toulají energií Kozoroha, a řešení těchto vztahů se dostává do pozornosti vašeho znamení od Března až do konce Dubna. Graf Kozoroha dva tisíc třiadvacet však nepředpovídá mimořádné pohromy v rodinných vztazích.

Venuše zasahuje Horoskop 2023 Kozoroh iv další měsíce

Důležitým astrologickým aspektem roku je nejen couvající Saturn. I Venuše svým retrográdním procesem od 23. července do 04. září 2023 silně ovlivní energii desátého znamení Kozoroh. Venuše se v tomto ohledu nejsilněji projeví koncem července a přes měsíc Srpen.

Díky uvedené Venuši během roku dva tisíce třiadvacet dostává Kozoroh do daru novou energii a hnací sílu, zdůrazňuje přesný Horoskop 2023. Vaše ideály nejsou vysoké a dokážete se spokojit i se skromnějšími podmínkami as menšími úspěchy. Toto postavení venuše je blahodárné pro vaše pocity. Díky lepšímu pohledu na svět se nyní nenaháníte za úspěchem, netýká se vás stres. A toto postavení venuše je tedy mimořádně blahodárné pro Kozorohové zdraví.

Zpomalte, radí Horoskop Kozoroh pro letošní rok

Věci v tomto období mohou nabrat zcela opačný směr, než jste to úvodně plánovali. Ale netrápíte se tím, že jsou věci jinak, než jste je původně chtěli. Vaše adaptace na změnu je obdivuhodná. No pozor. Vliv této Venuše se může negativně projevit na nejbližších vztazích. Dělá vám totiž problém projevení pocitů. I netrpělivost se nyní projeví v plné síle, hlavně ve vztahu k lásce ak plánům v lásce do budoucnosti. Věci chcete hned, co může vystrašit vašeho partnera.

Proto Horoskop říká, že období vlivu zpětné venuše není dobrým obdobím pro řešení posunu ve vztahu. Ani na svatby nebo na těhotenství. Těhotenský Horoskop 2023 Kozoroh však za příznivé období považuje měsíce Únor, Březen a později i měsíce Září, Říjen, Listopad a Prosinec.

Každý z těchto měsíců je pro těhotenství kozorožce a pro toto velká rozhodnutí vhodným obdobím. Těhotenský Horoskop Kozoroh 2023 navíc předpovídá větší plodnost Kozoroha než minulé roky.

S příchodem posledního čtvrtletí se vaše pozornost soustředí na pracovní povinnosti, ale i na přátele. Listopad a prosinec jsou také měsíce, kdy Kozoroh vnímá důležitost tomu v co věří. Také se závěr roku projevuje jako příznivý pro řadu rozhodnutí Kozoroha, která souvisí se zdravým.

Sezóna Kozoroha je podle Horoskopu 2023 podstatná

Kozoroh vstupuje do aktuálního roku v sezóně svého znamení. Mnozí Kozorohové tedy do 20. Ledna 2023 slaví své narozeniny, vyzdvihuje Horoskop Kozorohů 2023. Sezóna Kozoroha však pro rok 2023 nekončí 20. ledna. I v závěru roku přichází období kdy Prosincové Kozorohové slaví své narozeniny. Kozoroh je každý člověk, který se narodil od 22. Prosince do 20. Ledna.

Závěr roku a Horoskop 2023 Kozoroha

Závěr roku, tedy i sezóna prosincového Kozoroha se projevuje měsíčním úplňkem v sedmém domě. Měsíc je umístěna ve znamení Rak a tak je pozornost vašeho znamení plně soustředěna opět na vaši rodinu as tím souvisejícím budováním pevnějších pout, specifikuje roční Horoskop Kozoroh 2023. Poslední měsíční Spln roku je významným tranztem pocit bezpečí a jistoty. Právě tímto pocitem se projevuje závěrečné období roku dva tisíce třiadvacet a konkrétně i durhá polovina prosince. Tedy období narození Prosincových Kozorohů, říká Horoskop budoucnosti 2023 pro Kozoroha.

Víceří Kozorohové mohou pod vibrací této Luny v závěru Prosince přijmout mateřskou roli. Pokud jste bezdětný Kozoroh uvažujete o tom, jak by role rodiče změnila váš život. Měsíc znásobuje i vaši intuici a dodává Kozorohu extrovertnější povahu.

Tyto energie jsou vhodné pro Kozorohy, kteří plánují zábavný závěr roku dva tisíce dvacet tři a oslavy, věští Kozorohů roční Horoskop. Díky blahodárnému působení Luny v sedmém domě a umístění Venuše v domě jedenáctém cítíte mimořádně přátelskou atmosféru a pociťujete toužené emocionální bezpečí.

Měsíc, Mars... I jejich energie ovlivňují roční Horoskop Kozoroh 2023

Silně postavený měsíc vyformovaný do měsíčního úplňku ve znamení rak představuje kvalitnější vztahy a nové kontakty, dodává Horoskop Kozoroh. Díky příznivým astrologickým postavením závěrečných měsíců ještě mnoho stihnete.

Před příchodem roku 2024 je Mars ve dvanáctém domě také předzvěstí osobního, duchovního vývoje Kozoroha. Jistá transformace vás čeká, pokud ji vědomě vyhledáváte. Chcete-li růst, vzdělávat se, objevovat nové limity svého života.

Mars v domě dvanáctém však zároveň varuje před zdravotními komplikacemi, o kterých však více věští Horoskop Zdraví Kozoroh na rok dva tisíce třiadvacet v závěrečné části Kozorohové předpovědi.


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdní energie působící na Horoskop 2023 Kozoroh

Horoskop 2023 Kozoroh & Merkúr

Horoskop 2023 Kozoroh & Venuše

Horoskop 2023 Kozoroh & Mars

Jupiter

Saturn

Uran

Neptún

Pluto


Vyskoušejte Také Horoskopy:



Beran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Štír Střelec Kozoroh Vodnář Ryby


Horoskop & Tarot přes Sociální Sítě:

Všechny horoskopy, tarot a věštění byly pro vás láskyplně připravila věštkyně Sibyla. Vydavatel článků - Tým Horoskop & Tarot. Nejlepší horoskopy najdete na https://horoskop-tarot.cz

Poznejte také věštby a horoskop v Slovenčine. www.horoskop-tarot.sk

Navštivte naši spřátelenou stránky v Anglickém Jazyce. www.horoscope-divination.com

Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránce souhlasíte, že je můžeme používat.

Autorská práva jsou vyhrazena. Jakékoliv rozmnožování části nebo celku textů, fotografií, jakýmkoliv způsobem, v českém, ale i v jiném jazyce bez písemného souhlasu majitele je zakázáno.