Horoskop 2023 Štír

Astrologické aspekty úvodu roku 2023 se mohou dotknout vodního znamení Štír. Štír je člověk, který v roce 2023 pocítí emocionální jistotu, definuje roční Horoskop Štír 2023. A to hlavně v období do závěrečných dubnových dnů a v měsících před příchodem roku 2024.


Horoskop představuje Štíra pro rok 2023–2024

Úvodní měsíce roku 2023 vás vybízejí, abyste věřili věcem, které jsou pro vás přirozené. Během působení slunce na třetí astrologický dům, a později na dům čtvrtý, na začátku roku 2023, soustředíte vaši pozornost na rodinu i sourozence. Myšlení ovlivňuje nejen pozice slunce, ale také umístění merkuru ve čtvrtém domě, od 11. února, dodává Horoskop osobnosti Štíra pro rok 2023. Pozice merkuru, která vás spojí s domovem, ovlivňuje roční Horoskop a mnoho v životě Štíra. V únoru svou pozornost zaměřujete na vaše blízké. Tato poloha komunikativní planety merkur vytváří novou identitu ve vašem životě. Používáte vlastní intelekt, navrhuje roční Horoskop 2023 Štír.

Umístění marsu od 25. března až do 20. května v devátém domě znamená pro rok 2023 vztah k učení a poznávání. Mocný spoluvládce znamení zvěrokruhu Štír pokračuje ve svém působení roku 2023 ve znamení zvěrokruhu rak. Kvůli působení na druhé vodní znamení je ještě více prohloubena vaše vodní energie. Uvažujete o dobrodružstvích, ale kvůli umístění marsu v 9. domě, konkrétně ve znamení rak, máte obavy z těchto rozhodnutí, popoisuje Horoskop rozvoje 2023 Štír.

Od 25. března do 20. května jste tedy neochotný převzít iniciativu za změny ve vašem životě. Sice se obáváte nejistoty, ale na druhé straně jste vytrvalý, pracovitý, definuje Horoskop změn 2023. Toto umístění bojovné planety mars, které znamená iniciativu, navštíví ke konci roku vaše znamení zvěrokruhu. V závěru roku vám tedy jeho umístění dává možnost zamyslet se nad minulostí, popisuje roční Horoskop Štír. I nad tím, co jste v minulosti udělali nesprávně.

Planeta Merkur se během roku 2023 objevuje v retrográdním pohybu až ve čtyřech obdobích. Hned v úvodu roku 2023 – do 18. ledna působí na 3. astrologický dům Štíra. Retrográdní merkur ve znamení kozorožce v úvodu roku a Horoskop říká, že Štír má možnost vrátit svou mysl zpět a porozumět chybám z minulosti. Je třeba si budoucnost zařídit tak, aby vše fungovalo podle vašich představ. Tento fakt vám připomene hned první couvající merkur roku 2023 a váš roční Horoskop vztahů 2023 Štír.

Pro znamení Štír je v roce dva tisíc třiadvacet důležitý vodní element, který vládne i tomuto znamení. Štír sdílí element voda se znameními rak as posledním znamením v pořadí - Štír. Přestože element máte společný, vaše předpověď na rok 2023 se bude lišit. Horoskop popisuje šťastné, a nepříznivé věci v roce 2023 u každého Štíra.

Horoskop Štír 2023 věští pro a proti

Šťastnými čísly roku pro znamení Štír jsou čísla 1, 3 a 8. A také všechny kombinace těchto čísel, říká roční Horoskop znamení Štír. Jako například 38, 18… Největší úspěch, radost a hlavně odpočinek po náročném období vám přinesou odstíny červené barvy. Červená je spojena nejen s rokem 2023, ale také s čakrou, která je pro Štíra v aktuálním roce podstatná.

Horoskop zdraví předpovídá, že Štírovu plnou pozornost bude vyžadovat První čakra. Ta je označena jako čakra kořenová. Její odblokování bude velmi důležité, abyste se propojili s okolím a se vztahy, které vás trápí.

1. čakra vyjadřuje váš vztah k sobě samému. K práci ik domovu. Nesprávná práce s první čakrou může znamenat ztrátu pevné půdy pod nohama. Ztrátu energie či síly, říká velký Horoskop zdraví Štír pro rok 2023. Z těchto důvodů se zdravotní horoskop 2023 Štír soustředí i na rady pro vyléčení kořenové čakry u Štíra v roce 2023.

Základním problémem letošního roku bude manipulativní chování Štíra, varuje Horoskop negativních energií Štír 2023. Ve středu roku 2023 jste nedůvěřivý. A to kvůli působení retrográdního saturnu i venuše, které ovlivňují vaši energii, i minulé myšlenky. Ztotožnit s minulostí se vám stále nepodařilo, a tak máte problém opět důvěřovat. Z tohoto pohledu jsou rokem 2023 odhaleny i vaše negativní charakteristické vlastnosti. A těmi jsou například žárlivost a nedůvěra vůči ostatním, dodává Štírův roční Horoskop.

Štír může ve vztahu během roku očekávat i žárlivostní scény. Stane se tak hlavně v začátku roku 2023, kdy se venuše přesune do pátého astrologického domu. Udeje se tak hned v úvodních dvou měsících roku, prorokuje Horoskop energie pro rok 2023. Od 27. ledna do 20. února. Navíc později bojujete s působením retrográdního merkuru v sedmém domě. Konkrétně od 21. dubna to 15. května. Zde se opět setkáváte s minulostí, předvídá Horoskop Štíra. Bolestivá je hlavně tehdy, pokud byly vaše vztahy násilnické, povrchní.

Odvahu předvídá Horoskop Štír pro rok 2023

Odvaha však Štíru nechybí během celého roku. Díky příznivému působení marsu na roční horoskop, který 12. ledna 2023 ukončí svou retrográdní cestu. V roce dva tisíce třiadvacet už nemusíme očekávat druhý retrográdní mars, který by negativně zasahoval energie Štíra, i celého zvěrokruhu.

Díky příznivé pozici marsu během celého roku nechybí ve vašem životě správné nasazení, odvaha, energie. Na druhé straně však vášnivá síla této planety může povzbudit vaši žárlivost a nedůvěru vůči okolí, posuzuje roční Horoskop 2023 Štíra.

Během celého roku se Štír jistě zajímá io lásku, připomíná Horoskop Lásky 2023 Štír. A to io energie s láskou související. Nejsilnější kompatibilita v lásce vás čeká se znameními zvěrokruhu býk , Štír a se znamením rak. Obecně dosahujete s těmito třemi znameními silné kompatibility, a jiné energie nepředpovídá ani horoskop 2023 Štír zaměřený na vztahy a lásku.

Z opačného pohledu, se znameními blíženci a Štír vás čekají mnohé konflikty. Nedůvěra, manipulace a možná i žárlivost jsou spojeny se vztahy s uvedenými znameními. S Blíženci a Váhou se vám nepodaří navázat fyzickou a emocionální vazbu do takové hloubky, abyste byli s vaším vztahem spokojeni. Hledáte u nich intimitu a lásku. Horoskop emocí na rok 2023 v závěru říká, že tyto touhy nemusí být během roku naplněny.

Co se týče přátelských vztahů, astrologický graf a horoskop hovoří o nových přátelstvích, a to hlavně v úvodu roku 2023. v dobré pozici i během srpna a září, kdy čekají na nejednoho Štíra i společenské události, dodává velký Horoskop.

Uvedená období jsou příznivá jak pro nová přátelství, tak pro posilování starých pout. Nejsilnější přátelské vztahy nacházíte u znamení střelec, beran, rak, u dalšího Štíra, a v neposlední řadě u znamení zvěrokruhu panna. Příliš si neporozumíte se znamením střelec a vodnář. Horoskop vám také nedoporučuje klepnout s těmito dvěma znameními.

Horoskop 2023 popisuje i kompatibilitu Štír

Co se týká pracovních záležitostí, financí, nebo podpory zdraví, největší pomoc očekávejte od znamení panna, beran a kozoroh. Uvedená 3 znamení zvěrokruhu vám dokonale rozumějí, chápou vaše potřeby i pocity. Dokážou se naladit na vaši vlnu odvahy a aktivity. Díky tomu se vám s těmito znameními dobře spolupracuje.

Pokud potřebujete překonat jistou výzvu, obraťte se na uvedená 3 znamení zvěrokruhu, radí osobní Horoskop 2023. Pracovní vztahy vám budou způsobovat problémy se znameními Štír a se znamením zvěrokruhu váhy. V tomto ohledu očekávejte nečestnost, a odhalování tajemství, které jste těmto dvěma znamením svěřili, varuje Horoskop vzájemných vztahů Štír 2023.

Z uvedeného přehledu kompatibility ve vztazích na rok dva tisíc třiadvacet už jistě víte, kterým znamením tajemství. Také Horoskop Štír připomíná, že pracovní povinnosti by měly zůstávat v práci. Nemíchejte soukromí, a pracovní záležitosti. Pokud negativní energii z pracoviště přenesete i do vaší domácnosti, může to způsobit náročné situace ve vztazích.

Horoskop 2023 také důrazně varuje před drby, které by mohly ovlivnit vaši dobrou reputaci, i dobré vztahy. A to nejen v zaměstnání, ale také v rodině a mezi přáteli. Nejnegativnější energie, které mohou souviset s drby, očekávejte v závěru roku. Konkrétně od měsíce říjen až do úvodu roku 2024.

V tomto období vám horoskop důrazně doporučuje vyhýbat se klepu, pomluvám a ošklivým řečem za zády ostatních. Vaše emoce vyjadřujte s ohledem na city ostatních, radí horoskop. Bojujte proti nečestnosti. Neobracejte se na lidi, kteří podporují vaši manipulativní stránku chování, a vyvolávají ve vašem životě žárlivost. Věci si ověřte před tím, než nepravdivě obviníte ostatní z nepoctivých úmyslů.

Vodní energie vašeho znamení zvěrokruhu vám nabízí stabilitu a možnost udržovat tajemství. Nenechte se tedy nalákat na špatné chodníčky od takových lidí, kteří neznají slovo tolerance, důvěra.

Pluto vnímá Horoskop 2023 Štír jako energii minulosti

Emocionální nastavení vás naučí více o vás samých i během velkého roku 2023. Vodní element, který je již v životě Štíra prvkem nových možností a talentu se projeví plnou silou. Díky marsu získáváte vášeň i tam, kde byla dosud vášeň neprojevena.

V neposlední řadě vnímá Štír i pozici retrográdního pluta, od úvodu května až do 11. října. Vaše vládnoucí planeta se dostává do couvajícího pohybu na 162 dní roku dva tisíce třiadvacet, popisuje roční Horoskop energie 2023. Ze čtvrtého astrologického domu se během retrográdní fáze dostává do domu třetího. Prochází tedy čtvrtým i třetím astrologickým domem Štíra. Díky této pozici pluta máte možnost podstoupit vlastní životní transformaci. Víte, že nemůžete změnit celý svět, ale můžete změnit váš osobní pohled na okolí.

Postavení pluta ve středu roku dva tisíce třiadvacet znamená citlivější povahu. Může naznačovat i návrat do minulosti po vlastních stopách, dodává Horoskop vibrací Štír 2023. Připomínáte si hlavně spojení vašeho života s myšlenkami druhých lidí. Pokud byla minulost bolestivá, tuto bolest můžete prožívat opakovaně.

Vynakládáte mnoho úsilí, abyste se zbavili minulosti, návyků i problematických vzpomínek. Díky tomu přesně víte, na jaké životní cestě se nacházíte. I když se bojíte všeho nového, některé věci můžete nechat za sebou. A to je pozitivní tvář couvajícího pluta.


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdní energie působící na Horoskop 2023 Štír

Horoskop 2023 Štír & Merkúr

Horoskop 2023 Štír & Venuše

Horoskop 2023 Štír & Mars

Jupiter

Saturn

Uran

Neptún

Pluto


Vyskoušejte Také Horoskopy:



Beran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Štír Střelec Kozoroh Vodnář Ryby


Horoskop & Tarot přes Sociální Sítě:

Všechny horoskopy, tarot a věštění byly pro vás láskyplně připravila věštkyně Sibyla. Vydavatel článků - Tým Horoskop & Tarot. Nejlepší horoskopy najdete na https://horoskop-tarot.cz

Poznejte také věštby a horoskop v Slovenčine. www.horoskop-tarot.sk

Navštivte naši spřátelenou stránky v Anglickém Jazyce. www.horoscope-divination.com

Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránce souhlasíte, že je můžeme používat.

Autorská práva jsou vyhrazena. Jakékoliv rozmnožování části nebo celku textů, fotografií, jakýmkoliv způsobem, v českém, ale i v jiném jazyce bez písemného souhlasu majitele je zakázáno.