Horoskop 2023 Rak

Starostlivý rak v roku 2023 zažije mnoho malých, aj večších zmien počas tohto roka. Ročný Horoskop Raka sa sústredí nielen na vládnucu planétu Raka - ktorou je Mesiac. Mnoho udalostí na základe astrologických tranzitov sa udeje v štvrtom astrologicom dome, ktorý je špecifický ako domov rodiny a je prepojený so životom raka. Nielen mesiac však zasiahne Raka a ovplyvní energie štvrtého znamenia v poradí. Horoskop na rok 2023 Rak predpovedá, že Rak sa v roku 2023 zameriava aj na seba samého.


Horoskop představuje Raka na rok 2023 - 2024

Rak je znamením zvěrokruhu, kterého si cení rodiny, historie a rodinných vztahů, popisuje Horoskop Rak na rok 2023. Horoskop říká, že rak miluje společenské aktivity, které sdílí hlavně s rodinnými příslušníky. Do velké míry se rok 2023 také zaměřuje na dobré rodinné vztahy a na posilování rodinných pout. Charitativní činnost musí být součástí celého roku 2023, pokud chce být Rak během letošního roku ještě úspěšnější, radí roční Horoskop Rak.

Znamení Rak odstartuje letní sezónu, protože toto znamení začíná vládnout 21. Června. I v roce 2023 slaví rak narozeniny na počátku léta, kdy je denní světlo na vrcholu v rovnováze s nočními hodinami, připomíná roční horoskop rak 2023. Energie Raka je kompatibilní se zdroji letních měsíců, kterými je slunce, teplo, energie, hojnost, omlazování.

V úvodu roku 2023 se vztahy ráda dostávají do dobré kondice, podtrhuje horoskop rak. V lednu 2023 se planety přesouvají sedmým astrologickým domem a působí na vztahy, manželství a také na vztahy v širším významu - se spolupracovníky, rodinou, přáteli… Později se rok 2023, konkrétně v měsíci únoru 2023 projeví umístěním důležitých planet voos roční horoskop raka. Tam zasahuje rodinné finance a dokáže správně navigovat raka i při důležitých rozhodnutích souvisejících s nemovitostmi.

Horoskop 2023 Blíženci věští nová přátelství

Rak je často připraven a pohotový čelit jakýmkoli problémům. A to hlavně tehdy, pokud se tyto problémy týkají někoho blízkého. Společenské události roku 2023 obohatí každého raka o nové známosti, o nové přátele. Horoskop rak říká, že nejen v úvodních měsících roku, které budou specifické dobrými vztahy, a u některých raků také cestováním. Rak, který se vypraví na cestu, pracovní cestu, dovolenou nebo za dobrodružstvím během února a března 2023 může poznávat nejen nová místa, ale i nové lidi, dodává horoskop rak.

Rok 2023 obohatí Blížence o nové přátele a posílí stará přátelství. Měsíc bude v úvodu roku v dobré kondici, správně naladěn na pomoc tomu, komu vládne. Horoskop 2023 Rak říká, že měsíc vám nabízí mnoho benefitů z jeho působení přes měsíce roku 2023. V březnu se však Rak zaměřuje nejen na vztahy, ale také na pracovní povinnosti, které někdy mohou raka těžit a zahlcovat. Mnoho povinností předpovídá třetí měsíc roku 2023, ale více o těchto energiích hovoří i nejpřesnější horoskop 2023 rak.

Rak se během roku 2023 tedy nerozhoduje pouze svým srdcem. Rušivé astrologické aspekty, kterými je například Dubnový retrográdní Merkur v jedenáctém domě raka znamená mentální svobodu. Proto může Rak v roce 2023 přijímat taková rozhodnutí, která by v jiném období neučinil, upozorňuje Rakov horoskop 2023. Impulzivní chování raka může být specifické v měsíci Duben a to konkrétně od 21. Dubna do 15. Května, kdy i na Raka působí druhý retrográdní merkur roku 2023. Tentokrát v 11. astrologickém domě. Pokud jste Rak, kterého zajímá vývoj vztahů je jisté, že vaše pozornost bude naladěna tímto směrem hlavně v úvodním a posledním měsíci roku 2023. Tehdy se mnoho planet soustředí právě na sedmý dům astrologie, popisuje roční horoskop rak pro rok 2023. Zkoumá vztahy přátelské, partnerské, milenecké, manželské… Když však započne sezóna raka, od 21. Června 2023 je podstatně obsazen první i druhý dům raka. Během období, kdy Rak slaví narozeniny se tedy orientujete na vlastní já, věští Horoskop, a na svou vlastní identitu. Se závěrem měsíce však uvažujete io fianancích a zkoumáte vaše priority.

Černá má vliv na Raka a jeho Horoskop 2023

Horoskop na rok 2023 Rak předpovídá, že klíčovou barvou roku bude pro raka barva černá. Barva tajemna, záhady. Obohatíte-li váš šatník o tuto barvu zaujmete i okolí. Z raka vyzařuje v roce 2023 záhadná a mistická energie, která je ztotožněna is vládnoucím elementem raka - s vodou. I modrá barva je silně propojena s rokem 2023 as čakrou třetího oka, kterou můžete v letošním roce posílit.

Třetí Oko musíte podpořit a naučit se s ním pracovat. Více o tom, jak šestá čakra ovlivní vaše zdraví i psychiku roku, se dočtete iv dalších řádcích. V těch mluví Horoskop 2023 Rak o zdraví, energii ao vitalitě Raka 2023. Přináší také rady na to, jak vylepšit svou energii a jak se spojit se svým energetickým centrem. Třetí oko je čakra, která je spojena s intuicí a vyšším poznáním.

Rak je zasažen i vodním elementem, říká Horoskop Rak 2023

Díky elementu Voda je Rak silně intuitivní znamení zvěrokruhu. Pokud tuto intuici posílíte ještě uzdravováním šesté čakry je jasné, že intuice vás dokáže správně navigovat. Horoskop rak popisuje, že bude tak silná, že vás upozorní i na takové věci, které vás mohou zradnit – ať už fyzicky, nebo duševně.

Když se já, věštkyně Sibyla, dívám na astrologický graf znamení Rak pro rok 2023 vidím, že nastane mnoho událostí, které se budou orientovat kolem přátelství. Astrologie 2023 Rak však hovoří také o tom, že Rak opět vzpomíná na minulost. Radím vám, abyste se hlavně od 23. července do 04. září soustředili na takovou minulosř, která ve vaší duši vyvolává pocit bezpečí.

Minulsoť totiž nemusí být spojena pouze s negativními pocity, předpovídá roční Horoskop 2023. V těchto dnech je retrográdní venuše usídlena ve druhém domě Raka a může zvyšovat i vaši majetnost a touhu po financích, nejen vztah s minulostí, který teď můžete přetvořit do pozirivního. Každopádně, nyní se ve vaší duši vynořuje karma, která se pojí s minulými lidmi a okolnostmi, které jsou nosným pilířem pocitu bezpečí u Raka.

Horoskop 2023 Rak popisuje závěr roku

Horoskop ale definuje mnoho zajímavých aspektů astrologie iv závěru roku 2023, kdy slunce přechází postupně od třetího až do sedmého astrologického domu. Slunce se posouvá od znamení Panna až ke znamení Kozoroh ve kterém ukončí rok 2023. Než však rok 2023 skončí, ještě Rak pocítí retrográdní merkur ve třetím domě. V závěru měsíce prosinec jsou ještě poslední chvíle roku 2023 soustředěny na lásku, protože umístění venuše v pátém domě přinese nejednomu Raku oblíbenost, ale i spontánní projev sexuality.

Horoskop 2023 Rak tedy ve své nejpřesnější předpovědi definuje mnoho různorodých astrologických tranzitů. Důležité není během roku 2023 pouze postavení vládnoucího měsíce, ale také síla ostatních astrologických tranzitů. Horoskop se v celoroční předpovědi tedy podívá i na pozici slunce, Merkuru, Venuše, Marsu i na astrologické domy, které budou v roce 2023 u Raka nejvíce zasaženy. Jak astrologie ovlivňuje různé směry života Raka? Více vám řekne kompletní Horoskop Rak 2023.


Roční horoskop 2023 Rak - negativa roku 2023

U raka je největším problémem roku 2023 nedostatek energie a také nechuť dělat některé věci, které jsou Rakovými povinnostmi. I nesprávné uvažování o minulosti může Raka brzdit před životním pokrokem ve středu roku 2023. Rak je podle charakteristických vlastností znamení Rak je podle charakteristických vlastností Rak. v první řadě označeny jako nejsoucitnější z dvanácti znamení zvěrokruhu.

Přesto se v roce 2023 projeví i negativní vlastnosti tohoto znamení, upozorňuje přesný Horoskop 2023 Rak. Velké problémy Raku způsobí náladovost. A to hlavně tehdy, když rak nepracuje se svými vnitřními emocemi. Pozor také na obviňování osatných bez jakýchkoli důkazů - právě tento negativní rys raka může být pod vlivem astrologických aspektů v roce 2023 zvýrazněn.

Podezrávavost, která je jedním z negativních rysů raka na rok 2023, může způsobit, že Rak bude pochybovat o dobrých úmyslech ostatních. Hlavně tehdy, bude-li ohroženo zdraví Rakova srdce a jeho emoce. Horoskop Raku radí, aby se v roce 2023 neutíkal pouze k neoprávněnému obviňování. Aby více pracoval se svou duší a snažil se naladit na pozitivní vlnu emocí.

Pokud se rak nepostará o své emocionální zdraví, může být ohroženo i jeho celoroční psychické zdraví a celková pohoda, varuje zdravotní horoskop rak. V tomto směru je nezbytné nejen posilovat čakrtu třetího oka, která znásobí Rakovou intuici , ale také meditace. Pokud bude intuice raka ještě silnější než obvykle, může Raka navést na nejsprávnější cestu života, říká nejpravdivější horoskop. Jinak, pokud léčení vašich emocí zanedbáte, může to mít na vaši duši skutečně devastační účinek během celého roku 2023, upozorňuje roční Horoskop Rak na velký rok 2023.

Druhý retrográdní Merkur vnímá Horoskop Rak 2023 jako ruši

Úvod roku může raka v prvních dnech potrápit. Retrográdní Merkur totiž působí na sedmý astrologický dům Raka, a to až do osmnáctého ledna 2023. Merkur se nyní nachází v závěrečné fázi zpětného pohybu. Je to první retrográdní merkur roku 2023 je Merkurem, který Raku přináší obavy, ale i frustraci. Rak se v úvodních dnech roku 2023 potýká s nervozitou a také s nerozhodností. Úvodní dny roku mohou prohloubit rakové introvertní způsoby vyjadřování, upozorňuje roční horoskop 2023.

V roce 2023 se může u raka negativně projevit i druhý retrográdní Merkur, upozorňuje přesný Horoskop 2023 Rak. Ten se odehraje od 21. dubna do 15. května. Nejsilnější energii projeví tento Merkur od úvodu Května 2023, kdy je rak zasažen v oblasti kariéry, rodiny i manželství. Bohužel, v uvedených dnech se potýkáte s pocity odmítání a prožíváte opět nesprávné spojení s minulostí. Nyní vnímáte i to, že to, co se snažíte vysvětlit, vnímají ostatní jinak, než to bylo myšleno.

V těchto dnech nejpravdivější Horoskop důrazně doporučuje vyhýbat se podepisování důležitých dokumentů. Vyhýbejte se také konečnému rozhodování o věcech, které nemusí být rozhodnuty hned. Tyto dny totiž ovlivňují úsudek raka, který se může pod vlivem této pozice Merkuru nesprávně rozhodnout. Karma těchto dní vás také ztotožní s minulostí, u které hledáte útočiště. Roční Horoskop Rak 2023 však radí, abyste se zaměřovali převážně na přítomnost a budoucí plány.

Nevhodným chováním se projeví i rušivá pozice retrográdního Saturnu v 9. domě, předzvěstuje pravdivý Horoskop 2023. Tento tranzit není čistě negativní, právě naopak, představuje mnoho pozitivního. Ale v pohledu na negativní vibrování jeho energií může být u Raka důsledkem mnoha povinností. Pokud se díváme na kosmické energie dní od 17. Června do 04. Listopadu 2022, kdy Saturn v této pozici působí je jasné, že Rak bude čelit mnoha úkolům, které je třeba zvládnout. A tak může být toto období náročné na energii Raka, čte osud Horoskop 2023 Rak.

Energie se kterými pracuje Horoskop Rak 2023 v dalších měsících

Horoskop Rak 2023 však říká, že negativní energie budou nejcitelnější hlavně ve druhé polovině roku, která může být u Raka náročná na úkoly, povinnosti, i na energii. 23. Července 2023 končí sezóna Raka a Horoskop i věštkyně Sibyla věří, že Rak si plnými doušky užil oslavu svých narozenin, i příznivější první polovinu roku 2023. Ve druhé části roku upozorňuje Horoskop na několik rušivé tranzity a postavení planet ze správného životního směřování. Proto pozor, drazí raci i na negativní vibrace druhé části roku.

Druhá část roku 2023 je nabitá retrográdními energiemi, zvěstuje Horoskop Rak, které přicházejí od Venuše, dvakrát od Merkuru. Navíc, i Měsíc se projeví rušivým postavením, kdy nastanou až 2 měsíční úplňky během měsíce srpna 2023. První měsíční úplněk vyvolává kolem 01. srpna 2023 pocit a vliv na Horoskop 2023, že materiální zabezpečení je vše, co Rak pro život potřebuje. Není tedy žádným překvapením, že Rak se nyní potýká se starostmi ohledně peněz a výdajů. Tato poloha měsíce může naznačovat i dědictví a proto roční Horoskop radí, aby Rak dával velký pozor na zdraví členů rodiny.

V závěru měsíce srpna 2023 se objevuje druhý úplněk měsíce, který se odehraje v těchto dnech. 2 měsíční úplňky během Srpna mohou u Raka způsobit nespavost a následnou nervozitu, poukazuje velký horoskop 2023. Právě rak vnímá nejcitlivěji tyto fáze vládnoucí planety podle astrologie. Rak je nyní okouzlen cizími kulturami a nejeden Rak může podlehnout lásce za hranicemi. Tento aspekt je tedy varováním od horoskopu hlavně pro nezadané Raky, a převážně pro ty raky, kteří cestují. Sibyla radí – dávejte si pozor na románky, které mohou vážně poškodit váš vztah. Hlavně však myslíte na vaše zdraví a to iv případě románků u nezadaných Raků, dává důraz na závěr Horoskop Rak.

Rak je na postavení měsíce velmi citlivý. Mnohokrát se ve druhé polovině roku stane, že rak velmi přehnaně vnímá měsíční úplněk a nedokáže si během dní kolem úplňku dobře odpočinout. S tím mohou souviset i další problémy - zdravotního charakteru, vystříhá roční Horoskop 2023. Rak se musí dobře vyspat, aby uměl dobře fungovat. V opačném případě vás čekají náročné dny, kdy je energie na nulovém bodě.

Zkuste své tělo během měsíčních úplňků dostatečně vyčerpat, abyste šli do postele zcela vyčerpaný, navrhuje roční horoskop 2023. Mysl zkuste uklidnit bylinkovým vývarem z Matěřídoušky. Ta vás mimo jiné uklidní a přináší i mnoho jiných zdraví prospěšných benefitů pro vaši psychiku i pro fyzické zdraví. Září 2023 se Venuše ukotví ve druhém domě, ve zpětném pohybu. Toto Venušine umístění má mnoho benefitů pro Raka, ale znamená také majetnost. Tyto pocity přicházející od Venuše se spojují s ronakou negativní energií od Saturnu, popisuje Horoskop Raka pro rok 2023. Proto je pocit majetnictví ještě silnější a Rak se soustředí na hromadění majetku a získávání lepšího osobního i finančního postavení.

Horoskop 2023 vypráví, že není tedy žádným překvapením, že Rak bude toužit po finančním přilepšení i přesto, že tento výsledek vyžaduje mnoho odhodlání a někdy až vyčerpávající úsilí. Následkem takto umístěné Venuše mohou být i problémy s opačným pohlavím a strach z projevování emocí. To může blokovat rozvoj lásky u začínajících vztahů, ale i rozvoj emocí u dlouhodobě zadaných raků, podtrhuje roční Horoskop 2023 Rak. V závěru roku se Rak soustředí na minulost a myslí si, že bezpečí, které v minulosti cítil už více neobjeví. Rak se může pod vlivem astrologických vibrací velmi připoutávat k minulosti, zdůrazňuje roční horoskop raka. Cítí spoutané ruce, protože se neumí osvobodit od minulých pocitů a od přikrášlování minulosti. Ta se může Raku někdy zdát růžovější, než opravdu byla.

V závěru přichází ještě rušivý měsíc Prosinec 2023, poukazuje roční Horoskop rak, který je specifický posledním rušivým couvajícím pohybem Merkuru. Také se Venuše pohybuje pátým astrologickým domem. Venuše může tímto postavením zasáhnout vztahy Raka, protože intimita je nyní hlavním zájmem raka. Partnerské vztahy nyní Rak navazuje velmi jednoduše a tak může tato Venušina energie znamenat neharmonické postavení. Spontánní projev sexuality může vézt až do intimních románků poškozujících dlouhotrvající vztahy, říká detailní Horoskop 2023 Rak. Buďte opatrní u příliš intimních vztahů s přáteli, kolegamí, se známými…

Horoskop 2023 Rak tedy ještě v závěru roku přehodnocuje poslední rušivé tranzity. Každopádně je z astrologického grafu zřejmé, že náročnějším obdobím pro nepřijemné aspekty bude právě období od dnů, kdy končí sezóna znamení Rak.


Roční horoskop 2023 Rak - pozitiva roku 2023

Jak už horoskop ve své osobní předpovědi na rok 2023 zmínil, úvod roku může být na chvíli rušivý. Hned po odeznění prvního zpětného Merkuru se však energie uklidňují a dostávají do správného kosmického vibrování směrem na Raka. Horoskop 2023 posuzuje vibrace kolem čtvrtého znamení v pořadí, jako příznivé, hlavně v první polovině roku. I následné měsíce jsou však předzvěstí boje mezi negativnějšími energiemi a čerpáním benefitů z, na první pohled negativních astrologických aspektů.

Do osmnáctého ledna tedy Merkur ve zpětném pohybu blokuje projevování příznivých astrologických energií. S odezněním tohoto Merkurova pohybu nastává obedibě, kdy silně příznivé energie létají nad rakem a propůjčují raku mnoho radosti, lásky, štěstí… Nejpravdivější Horoskop dále vzpomíná, že v únoru nachází astrologický graf Venuše v devátém a desátém domě. Venuše v devátém domě do 20. února může do života nezadaného raka přinést duševně spřízněného člověka. nejen laskavým postavením Venuše, ale také silou Jupiteru v desátém domě. S takto položeným Jupiterem se Rak dostává do pozice, kdy má dveře do kariérního štěstí otevřené dokořán. Horoskop práce a financí pro rok 2023 Rak říká, že toto umístění Jupiteru je uloženo v desátém domě až do 17. Května 2023.

V těchto dnech budou rušivé aspekty pouze mírně ovlivňovat příznivé působení Jupitera na kariéru Raka. A proto astrologický graf 2023 říká, že rak bude v úvodu roku úspěšný v tom, co dělá. A v neposlední řadě se podaří konečně uspět i těm rakům, kteří práci hledají.

Čeká raků pozitivní efekt Horoskopu 2023?

Nezaměstnaní raci se konečně setkají s úspěchem a s kariérním štěstím, popisuje Horoskop. Ten však zároveň radí nezaměstnaným Rakům, aby se během ledna připravili na tuto radostnou stránku roku tím, že si připraví kvalitní životopis a budou aktivní v hledání zaměstnání. Věštkyně Sibyla upozorňuje, že nic nepřijde bez přičinění Raka. Rak se musí snažit, ale snaha bude jistě oceněna. A sílu vám dávají tranzity měsíce leden, a také celé první polovině roku 2023.

Horoskop 2023 Rak vás v prvním i ve druhém čtvrtletí roku ztotožňuje se skutečnými hodnotami. Závěr měsíce Duben 2023 a první polovina Května je špcifická Merkurem retrográdním v jedenáctém domě. I když je tento aspekt zpravidla negativním, můžete z něj i čerpat. A to meditací a cvičením se svou psychikou.

Retrográdní Merkur je obecně obdobím, které vás může trápit, poukazuje Rakov karmický Horoskop 2023. Ale na druhé straně máte příležitost vrátit se k chuti z dětství. Vzpomeňte si na radostné chutě a vůně vašeho dětství. Připravte sobě nebo vašim milovaným jídlo, nápoj, program, přecházku do přírody či setkání, které vás opět propojí s pozitivními pocity z dětství.

Mystika této planety ve zpětném pohybu totiž upozorňuje i na minulé věci, specifikuje Horoskop 2023, které vás naplňovaly štěstím. Nostalgie je u Raka spojena s každým retrográdním Merkurem roku 2023. Jedenáctý dům obsazený Merkurem nyní ztotožňuje raka s milovanými minulými věcmi, které vám pomáhají přesouvat se přes nejhorší energie tohoto tranzitu.

Mars se projeví pozitivně, říká Horoskop 2023 Rak

Pozitivním postavením je Mars ve druhém domě, který Rak cítí od 20. května až do desátého července 2023. Z toho důvodu vnímá Rak toto postavení i přes jeho sezónu a tedy i během období, kdy někteří Raci slaví letošní narozeniny. Oslavy tedy nebudou pouze jediným zájmem Raka. Horoskop 2023 Rak předpovídá díky tomuto Marsovému postavení i mimořádný finanční zisk. Čeká vás uspokojení v oblasti financí.

Mars je také specifický pohonnou energií, která bude Raka správně navigovat ke zlepšení finanční situace. Využijete své nadání pro to, abyste uspokojili vaše finanční zájmy roku 2023. Objevujete nejen způsob, jak vydělat, ale uspokojujete i své sebeukotvení ve společnosti. Nacházíte se nyní na správném místě, nebo směřujete tam, kde budete finančně uspokojeni, říká Horoskop.

Mars ve druhém domě nebývá šťastným aspektem pro vztahy. Ty však posiluje Venuše umístěná ve druhém domě ronvako jako planeta Mars. Opět tyto aspekty ovlivňují příznivě finance. Navíc, Rak objevuje radost iv tom, že spolu s blízkým přítelem, rodinným příslušníkem nebo s partnerem společně objevujete vlastní prostor. Vnímáte také možnosti na budování větší sebedůvěry a hlubších vztahů prostřednictvím nápadů a iniciátivy. následovat rady od věštkyně. Ta se soustředí i na couvající planety Merkur, Venuše a Saturn, které jsou specifické pro druhou polovinu roku. Rakové pozitivní pocity ovšem ovlivňuje i Mars ve dvanáctém domě, který může však Rak také využít pro své úspěchy budoucnosti.

Horoskop vnímá Červenec a Září 2023 jako příznivé měsíce Raka

Od 23. Července je Venuše v couvajícím směru a od 23. Srpna se k ní přidává i Merkur. Je tak obsazen druhý a třetí dům raka planetami v retrográdním pohybu. Navíc, během tohoto období je i Saturn nastaven stejně, tentokrát v devátém domě. Ano, couvající planety jsou obecně rušivým tranzitem. Nyní však Sibyla prozradí Raku, jak tato období využít pro obrovské pozitivní životní změny v životě Raka.

V první řadě, zpětný Saturn v devátém domě znamená u Raka zesílení inteligence, moudrosti, dává Rakovi nový pohled na svět a důležité věci kolem, definuje personální Horoskop Rak. Nakonec tak Saturn nabídne Raku nové cesty, které jsou příznivější. Pokud posílíte Třetí oko – čakru intuice, uchopíte všechny příležitosti. Pokračujete tak v misi, která úspěšně vybuduje podklad k duchovnímu pokroku. A takto využijete energii Saturnu po ukončení sezóny Raka (23. července 2023) až do 04. listopadu 2023. Od dne kdy končí Raková sezóna se překlápí i Venuše v couvající, podtrhuje roční Horoskop rak. Ta je velmi specifická a znamená štěstí pro Raky, kteří se živí, nebo se chtějí živit jako umělci. Znamená velké štěstí pro kreativní a umělecky nadané raky. Vnímáte i minulost a pokud se správně nastavíte, minulost se vynoří pouze v souvislosti s příznivými vzpomínkami a radostí. Do 04. září vás Venuše láska, pokud ji správně zužitkujete, vykládá Horoskop Rak detailní věštbu pro rok 2023.

Třetí couvající Merkur se projeví od 23. Srpna 2023 do 15. Září 2023. A právě tento Merkur je tranzitem nových kontaktů, říká roční Horoskop 2023 Rak. Chová se jako bumerangový efekt, který vás nyní spojí s lidmi, které jste ztratili. Pokud si to tak přejete. Horoskop 2023 Rak je mimořádně prospěšný pro ty Raky, kteří hledají práci či lásku. Podporuje nové věci, pokud je hledáte u těch, kteří byli a jsou pro vás důležití. Tento Merkur roku 2023 vám umožňuje posunout se po jeho odeznění v dlouhodobém horizontu.

Horoskop 2023 Rak ještě v závěru hodnotí listopad a prosinec

V závěrečných měsících roku - Listopad a Prosinec 2023 jsou příznivě postaveny planety tak, aby mohl rak povzbudit vlastní zdraví. I když může být Prosinec 2023 náročný tak mnoho závisí na tom, jak využijete příznivý Listopad. Ten se zdá být mocným měsícem na podporu zdraví, energie a vitality. Cvičení vás může těšit a Listopad je perfektním měsícem pro Raka, který chce začít cvičit, našeptává Horoskop Rak. Můžete žít zdravě a třeba i hubnout…

Jak vidíte, drazí Raci, rok 2023 je nabitý mimořádně příznivými tranzity. Tyto příznivé vibrace směřující na Raka a váš Horoskop musí být využity každým rakem, který vnímá tyto řádky. Uvedené rady i popis krásných energií roku 2023 jsou tím nejlepším doporučením pro Raka, který touží po radosti, po štěstí a spokojenosti v roce 2023. Horoskop Rak tedy představuje komplexní seznam doporučení i varování pro tu nejplnohodnotnější budoucnost raka.


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdní energie působící na Horoskop 2023 Rak

Horoskop 2023 Rak & Merkúr

Horoskop 2023 Rak & Venuše

Horoskop 2023 Rak & Mars

Jupiter

Saturn

Uran

Neptún

Pluto


Vyskoušejte Také Horoskopy:



Beran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Štír Střelec Kozoroh Vodnář Ryby


Horoskop & Tarot přes Sociální Sítě:

Všechny horoskopy, tarot a věštění byly pro vás láskyplně připravila věštkyně Sibyla. Vydavatel článků - Tým Horoskop & Tarot. Nejlepší horoskopy najdete na https://horoskop-tarot.cz

Poznejte také věštby a horoskop v Slovenčine. www.horoskop-tarot.sk

Navštivte naši spřátelenou stránky v Anglickém Jazyce. www.horoscope-divination.com

Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránce souhlasíte, že je můžeme používat.

Autorská práva jsou vyhrazena. Jakékoliv rozmnožování části nebo celku textů, fotografií, jakýmkoliv způsobem, v českém, ale i v jiném jazyce bez písemného souhlasu majitele je zakázáno.