Horoskop 2023 Váhy

Planeta Venuše, která je vládnoucí planetou znamení Váhy stejně, jako u Býka, se od úvodu roku nachází u Vodnáře. Později se přemisťuje do znamení zvěrokruhu Ryby. Venuše se tedy nachází v pátém domě Vah, definuje Horoskop budoucnost Váhy pro rok 2023. A to hned od 03. ledna 2023. Znamená to, že na Váhu čeká od úvodu roku 2023 energie, která znamená plodnost, a někdy až dramatický přístup ke vztahům . Venuše k vám však směřuje i pozitivní stránku svého obličeje. Ta bude pohlazením pro duši nejedno Váhy.


Horoskop představuje Váhy pro rok 2023–2024

Hned s příchodem úvodu roku 2023 orientuje venuše pozornost vah na sebe sama. Pokud vás během Ledna 2023 čekají společenské události je jasné, že budete velmi oblíbenou, na první pohled charismatickou osobou, věští roční Horoskop Váhy. Sebevyjádření a obrovské charisma dává váhám postavení uvedené venuše. Prostřednictvím společenských kontaktů získáváte nové přátele. Pro nezadané váhy je astrologický aspekt zaměřen také na potěšení z intimních setkání. Proto vám horoskop Vah 2023 předpovídá hledání radosti ve spontánním projevení své sexuality.

O úvodních dnech roku 2023 mluví horoskop jako o období mnoha tranzitů. Ty mají vliv na dům romantiky, lásky. Ale i na dům plodnosti každé váhy. Z tohoto pohledu horoskop předpovídá plodné období pro každou váhu. Pokud se chystáte obohatit svou domácnost o prvního nebo dalšího potomka, a po tomto snu už dlouho toužíte, právě úvodní čtyři měsíce roku vám tento sen mohou jednoduše naplnit. Stačí se více zaměřit na sebe sama. I na cíle, kterých chcete s rokem 2023 dosáhnout.

Ve splnění tužeb vašeho srdce vám však nepomáhá i postavení důležitých astrologických aspektů v pátém domě. Od 20. února do šestnáctého března se venuše pohybuje sedmým domem, prognózuje velký Horoskop 2023. Znamená tak velký vliv na lásku každé váhy i na dobré osobní vztahy. Venuše v 7. domě je předzvěstí pevného, ​​dobrého a úspěšného manželství.

Pokud se v roce 2023 chystáte vstoupit do manželského svazku, nejvhodnějším obdobím jsou dny od 18. ledna do 21. dubna. Tehdy všechny astrologické aspekty předpovídají úspěch ve vašem rozhodnutí, popisuje rok 2023 Horoskop Váhy. Znamenají také láskyplné manželství do budoucnosti.

Merkur zasahuje Horoskop Váhy 2023

V roce 2023 se merkur nachází v retrográdním pohybu během čtyř období. Hned s příchodem roku se merkur v tomto směru usídluje ve čtvrtém domě, vypráví Horoskop minulosti Váhy 2023. Tam ovlivňuje minulost. U vah otevírá pocit propojení s minulostí. Ale hlavně s negativními pocity, které z minulosti vyplynou. Později se retrográdní Merkur během měsíce duben, a v první části května nachází v osmém domě. Zde může negativně ovlivnit intimní život Vah.

Váha se nyní soustředí na jiné oblasti života, předvídá roční Horoskop. Má sklon vyhýbat se intimnímu potěšení. Toto postavení merkuru může zasáhnout do vašich vztahů. A to hlavně tehdy, jsou-li založeny hlavně na intimní radosti. Co se týká dlouhodobých vztahů, vnímejte také potřeby vašeho partnera, kterého může merkur ovlivnit úplně jinak, než vaše znamení zvěrokruhu. Pokud se zajímáte io to, jak rok 2023 ovlivní lidi kolem vás, je nezbytné znát i jejich roční horoskop 2023.

Planeta venuše, která je pro váhy vládnoucí planetou a velmi silnou energií i v roce 2023 se od července do září nachází v 11. astrologickém domě. V couvajícím pohybu. Tato venuše je plná různorodých energií, přizvukuje Horoskop přátelství 2023 Váhy. A její poloha v 11. domě přátelství vás může vyděsit. Zasáhne nejen přátelské vztahy, ale i rodinné propojení a energii nezadaných vah. V tomto směru by měla být váha opatrná v přátelských vztazích se znamením rak, as druhým znamením v pořadí, býk.

Uvedená dvě znamení považuje horoskop 2023 váhy za ty, se kterými budou přátelské vztahy během roku nejkomplikovanější. Horoskop vztahů radí, aby se každá váha vyhýbala klepu. A to hlavně v období od 23. července do 4. září. Tehdy se venuše hýbe zpětně, připomíná Horoskop astrologie 2023 Váhy. A tak blokuje dobré osobní vztahy váhy. Z celkového hlediska dosahujete vynikajícího přátelského spojení, ale i dobrých vztahů v rodině se znamením beran, střelec a vodnář. Popsáno 3 znamení zvěrokruhu tvoří součást nejbližších přátel Váhy na rok 2023.

Pokud se některé ze zmíněných znamení v roce 2023 stane vaším novým přítelemje jasné, že toto přátelství bude pevné a neoblomné, zvěstuje roční Horoskop Váhy. S postupem času se právě z těchto tří znamení může stát váš nejbližší rádce. Vaše spřízněná duše ve směru přátelství. Co se týká dlouhodobých partnerských vztahů nebo románků během roku 2023 u nezadané váhy, nejsilnější lásku najdete u znamení blíženci, lev a kozoroh. S uvedenými znameními nepředpovídá horoskop 2023 velké bouře, které by výrazně ohrožovaly budoucnost ve vztahu.

Horoskop Lásky Váhy pro rok 2023 popisuje vztahy a budoucnost

Samozřejmě, váhy musí znát i horoskop lásky a vztahů pro rok 2023. Protože tento horoskop sleduje i rušivější astrologické aspekty, které bude muset každá váha v roce 2023 překonat. Rok 2023 v lásce upozorňuje na znamení škorpión a ryby. U těchto 2 znamení přicházejí komplikace s celým rokem. Hlavně v lásce, osobních vztazích, a pro celkovou vztahovou budoucnosti. U štíra nenacházíte velké pochopení, upozorňuje Horoskop vztahu Vah na rok 2023. Co se týče ryb, váhy pociťují, jak je tato osobnost ryb zcela odlišná od jeho vlastní.

Váhy se tak setkávají s velkým nepochopením. Nesoustředí se na prohlubování tohoto vztahu. Tyto komplikované vztahy mohou být během roku 2023 nejvíce poškozeny, předpovídá horoskop vztahů 2023 váhy. Roční Horoskop a věštkyně sibyla posuzují i vztahy mezi spolupracovníky. Váhu čeká mimořádně zajímavý rok z hlediska kariéry. Řada astrologických aspektů roku se však točí kolem přátel, nezadaných a kolem minulých pocitů.

Horoskop 2023 pro Váhy upozorňuje i na komplikace

Horoskop řeší i vyhýbání se lásce a komplikované vztahy s některými lidmi. V neposlední řadě vás však horoskop na velký rok 2023 upozorňuje také na sílu astrologických aspektů spojených s pracovními povinnostmi váhy. Mezi spolupracovníky hledáte nejsilnější spojení se znamením panna a Štír. Tato dvě znamení vám dokážou dobře pomoci i poradit. Tvoříte spolu vynikající projekty i plány. S pannou a štírem můžete dokonce začít během roku 2023 podnikat v období, které je pro tyto začátky vhodné.

Více se dozvíte v části horoskop práce a financí 2023. Tento horoskop vás upozorní na nejdůležitější aspekty i na to, kdy je vhodný čas pro změnu, a kdy se změně raději vyhýbat. Když se díváme na astrologických graf 2023 pro znamení váhy je zřejmé, že váhy budou čelit i jistým životním zkouškám. Hned v úvodu roku bude touto zkouškou odanost ve vztahu, i vůči sobě samému. Venuše se totiž umisťuje v pátém domě, který je zodpovědný i za sexuální aférky v zaměstnání. Z tohoto pohledu vás horoskop varuje před vztahy. Zejména se znamením rak a štír.

Horoskop věští i novou energii pro Váhy pro rok 2023

Se zmíněnými dvěma znameními mohou váhy pociťovat velký nával sexuální energie. Ta může ovlivnit rční horoskop a také dobré kolegiální vztahy a přetvořit je v něco, co naruší dobrou reputaci vah. Buďte mimořádně opatrní a to hlavně během měsíce leden, a v závěru roku 2023. Konkrétně v závěrečných dnech prosince, radí osobní roční Horoskop Vah. 2 měsíce roku 2023 totiž představují největší zásah do vašich energií a do správného posuzování věci kolem.

Můžete se tedy nechat zmýlit obrovskou energií, která na vás nyní rychle působí, vnímá Horoskop energie a karmy 2023 pro znamení Váhy. Váš úsudek může být nesprávný. Od 23. září až do 23. října 2023 nastává sezóna vašeho znamení zvěrokruhu. V tomto období ukončil merkur své třetí retrográdní působení ve 12. domě. Cítíte obrovské pročištění energií, které byly spíše negativního charakteru, dodává v závěru roční Horoskop 2023.

Horoskop na závěrečné měsíce roku 2023 Váhy

Předchozí merkur se soustředil na blokování osobního pokroku. Sezóna znamení váhy je ovšem pro každého z vás velmi příznivá. Slunce se pohybuje prvním domem, což vám dává pocit velkého ztotožnění se sebou samým. Merkur se také usídluje v tomto domě, podtrhuje Horoskop. Venuše se přesouvá do domu dvanáctého. Zmíněné období, kdy slaví váha své narozeniny během roku 2023 je specifické tím, že nabízí váhám nejzajímavější okamžiky roku.

Můžete se realizovat přes věcí, které vám přinášejí úspěch, navrhuje Horoskop rozvoje Váhy 2023. Právě tehdy je nejvhodnější čas na začátek podnikání, nebo jakéhokoli projektu, který vás naplňuje radostí. Vaše osobní nastavení i postoj vůči sobě samému se nyní projeví tak, že budete moci dobré rady poskytnout i ostatním. Opět se stáváte člověkem mimořádně oblíbeným v kolektivu a mezi přáteli.

Závěrečné měsíce roku 2023 jsou příznivé z hlediska budování lepších osobních vztahů. A to zejména se sourozenci, rodiči, popisuje vztahový Horoskop váhy na celý rok 2023. Tyto dny jsou předzvěstí i dalších společenských událostí roku 2023, na které budete jistě pozváni. V tomto okamžiku se můžete rozhodnout, jestli chcete svou energii zaměřit na tyto společenské události. Posuzujete, zda vám společnost ostatních dělá radost, nebo raději zůstanete v blízkosti vaší rodiny. Pokud se rozhodnete tak či onak, uděláte správný krok, abyste se cítili dobře.

Jak zasáhne Horoskop Váhy Mars?

Mars, který se nachází ve třetím domě vás vybízí, abyste se více soustředili na sebe i na vaši rodinu. Co takhle zkombinovat tyto energie a vzít někoho z rodinných příslušníků na místo, které vám dělá radost? Závěrečné měsíce roku jsou podle horoskopu bohaté na získávání nových kontaktů. Vnímáte, jak vám tyto nové známosti dokáží změnit svět. Jak vám dokážou pomoci do budoucnosti. Radí v závěru roku roční Horoskop 2023.

Závěr roku 2023 však není jen předzvěstí pozitivních aspektů. Od 13. prosince až do 02. Ledna 2024 se projeví poslední merkur ve zpětném pohybu. Tento merkur zasahuje celý zvěrokruh a také roční Horoskop. Nejen znamení vodnář. Může vás ovlivnit z negativního pohledu, kde ovlivňuje hlavně rodinné vztahy, ale i lásku. Na druhé straně vám však může dát do daru období, které je vhodné pro meditaci. A na posuzování minulých rozhodnutí.

Horoskop Váhy 2023 ještě upozorňuje na retrográdní planety

Horoskop 2023 váhy tedy neposuzuje pouze vládnoucí planetu venuše, která v roce 2023 také ovlivní váhy. Horoskop se zabývá také vládnoucím prvkem vah, kterým je vzdušný element. Vzduch vládne nejen váhám, ale také znamení blíženci, a znamení vodnář. Šťastnými čísly pro rok 2023 u každé váhy jsou číslice 3, 4 a číslo 6. Také se za šťastné považují všechny kombinace těchto čísel.

Vhodným dnem k podpisu smluv, nebo velká životní rozhodnutí je pátek, ale ne během pohybu retrográdních planet. Pátky jsou u vah obecně považovány za šťastný den, zvýrazňuje předpověď štěstí 2023 Váhy. Jinak tomu nebude ani letos. Z pozitivních vlastností bude nejvíce projevena vaše laskavost a smysl pro spravedlnost, která vás neopouští ani v tomto roce. Nyní je s vámi spojena červená barva. Léčit budete muset hlavně zemskou čakru, která může být ve druhé dekádě roku velmi narušena.

Více o tom, jak pracovat se svým psychickým zdravím is energiemi roku 2023 vám našepne i horoskop zdraví, který je poslední kapitolou celé předpovědi. Aby se váhy cítily harmonicky během celého roku, je nezbytné odstranit ze svého života sebelítost, nerozhodnost, a hlavně posuzování života ostatních, dodává celoroční horoskop pro rok 2023.


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdní energie působící na Horoskop 2023 Váhy

Horoskop 2023 Váhy & Merkúr

Horoskop 2023 Váhy & Venuše

Horoskop 2023 Váhy & Mars

Jupiter

Saturn

Uran

Neptún

Pluto


Vyskoušejte Také Horoskopy:



Beran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Štír Střelec Kozoroh Vodnář Ryby


Horoskop & Tarot přes Sociální Sítě:

Všechny horoskopy, tarot a věštění byly pro vás láskyplně připravila věštkyně Sibyla. Vydavatel článků - Tým Horoskop & Tarot. Nejlepší horoskopy najdete na https://horoskop-tarot.cz

Poznejte také věštby a horoskop v Slovenčine. www.horoskop-tarot.sk

Navštivte naši spřátelenou stránky v Anglickém Jazyce. www.horoscope-divination.com

Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránce souhlasíte, že je můžeme používat.

Autorská práva jsou vyhrazena. Jakékoliv rozmnožování části nebo celku textů, fotografií, jakýmkoliv způsobem, v českém, ale i v jiném jazyce bez písemného souhlasu majitele je zakázáno.