Horoskop Září 2021, Horoskop Říjen 2021

HOROSKOP ZÁŘÍ 2021 A HOROSKOP ŘÍJEN 2021

ENERGIE tranzitu se prolínájí i DO MĚSÍCE ŘÍJEN 2021 A ovlivňují i ​​HOROSKOP ŘÍJEN 2021

V měsíci září a říjen 2021 jsou v činnosti astrologické tranzity, které úzce souvisí s předpovědí, kterou přináší věštkyně, a kterou popisuje Horoskop září 2021, a také měsíční Horoskop na měsíc říjen 2021, protože energie astrologické tranzitů se v těchto případů prolínají během několika měsíců roku 2021.

Slunce se v úvodu měsíce září 2021 nachází ve znamení Panna. Od 22. září se přesouvá do znamení váhy, kde působí až do 23. října 2021. Slunce, tak jako ostatní planety související s předpovědí horoskopu do velké míry zasáhnou energie všech 12 znamení zvěrokruhu, a ovlivní tak předpověď pro celý zvěrokruh. V měsíci September, a do jisté míry i v měsíci Říjen 2021 znát i vliv cúvajúcich planet, které se přesouvají i do Října a zasahují Horoskop Září 2021 ai Horoskop Říjen 2021. Planeta Jupiter, Uran, Pluto a planeta Saturn jsou v retrográdní pohybu během celého měsíce září, a několik planety se v této pozici udržují i během října, hlavně v úvodních říjnových dnech. Od 27. září také energii každého znamení zvěrokruhu zasáhne retrográdní Merkur ve znamení váhy, který zasáhne nejedno znamení až do 18. října. Je tedy jasné, že Astrologické změny a tranzity během těchto dvou měsíců roku 2021 pocítí každé znamení zvěrokruhu. Astrologické aspekty však působí v různých astrologických domech 12ti znamení zvěrokruhu, a takto působí na měsíční Horoskop 2021.

V tomto horoskopu si rozebereme, jak nejdůležitější astrologické tranzity zasáhnou zdraví, vitalitu, práci, finance a také lásku a rodinné vztahy jednotlivých znamení zvěrokruhu. Následně si v dolní části tohoto článku můžete přečíst konkrétní měsíční Horoskop pro vaše znamení, nebo pro jakékoliv znamení, které vás zajímá. Měsíční Horoskop září 2021 přináší předpověď pro 12 znamení zvěrokruhu, a měsíční Horoskop Říjen 2021 je postupně připravován věštkyní, a doplňován na naší webové stránce. Proto si pozorně Horoskop na jakýkoliv měsíc, který vás zajímá, a buďte připraveni na změny ve vašem životě, o kterých hovoří nejsilnější měsíční Astrologické tranzity.

Měsíční Horoskop Září 2021 - Beran, Býk, Blíženci, Rak, Lev, Panna, Váhy, Štír, Střelec, Kozoroh, Vodnář, Ryby - od věštkyně. Uvedené tranzity, o kterých si přečtete níže zasahují i energie měsíce Červen 2021. Přečtěte si proto na našich stránkách i Horoskop na příští měsíc - horoskop Červen 2021 pro všech 12 znamení zvěrokruhu.


HOROSKOP ZÁŘÍ 2021 SOUVISÍ S retrográdními planetami

ENERGIE retrográdních PLANET specifikuje AJ HOROSKOP ŘÍJEN 2021

Jak již Horoskop září 2021 vícekrát zmínil, během měsíce září se hned od úvodu těchto zářijových dní nacházejí 4 planety v retrográdní pohybu. Konkrétně je to Pluto, Uran, Jupiter a planeta Saturn. Planeta Saturn působí ve znamení Vodnář, během celého září 2021, a tato pomalá planeta astrologie výrazně ovlivní Horoskop září 2021.

4 retrográdní planety během září znamenají v životě každého znamení zvěrokruhu pomalé pokrok, specifikuje měsíční Horoskop September 2021. Řada znamení zvěrokruhu má sklon dokončovat všechno, co v minulosti zanechalo nedokončené. Během působení 4 retrográdní planet v měsíci září 2021 popisuje Horoskop tento vliv tak, že člověk je příliš ustrašený, obezřetný, a dokonce i příliš šetrný. Pluto, který důležitou silou zasahuje jednotlivá znamení zvěrokruhu se v září nachází ve znamení Kozoroh.


HOROSKOP ZÁŘÍ 2021 popisuje Couvající PLUTO

Již v předchozích měsících jste mohli cítit sílu retrográdního Pluta, protože na 12 znamení zvěrokruhu působí v Kozorohu od 27. dubna. Jaké pocity vyvolává Pluto ve vašem životě? 12 znamení zvěrokruhu v těchto okamžicích stráví množství času ve svém vlastním vědomi, a bojuje s obrovským množstvím pocitů, které analyzuje, a o kterých uvažuje. Retrográdní Pluto je výjimečné svým darem na duchovní růst, který je umožněn každému znamení zvěrokruhu.

Například znamení Beran má možnost do velké míry vnímat svou kariéru, a pracovní povinnosti. Retrográdní Pluto se totiž nachází v 10. astrologickém domě Berana, a tak je do malé míry motivace a ambice brzděné, ale Beran má příležitost k dokončení důležitých úkolů, které mu jindy dělali starosti. Retrográdní Pluto ovlivňuje během tohoto měsíce na 7. astrologický dům Raka. 7. astrologický dům se označuje za domov harmonie a partnerství, a tak do invazivní míry ovlivní partnerské vztahy a manželství každého Raka. Může narušit vaši komunikaci, a může znamenat nerovnováhu ve vašich názorech s vaším partnerem. V tomto případě můžete překonávat velké problémy ve vztahu s druhými lidmi, nejen s partnerem, ale i v rodinných vztazích. V popředí každého Raka totiž stojí jeho vlastní já, rak má tendenci odmítat názory a postoje druhých, popisuje měsíční Horoskop September 2021. Více se však dočtete v osobním horoskopu Raka, který je připraven i na měsíc září 2021. Přečtěte si proto osobní Horoskop září 2021 , nejen pro znamení rak, ale i pro ostatní znamení zvěrokruhu.

Problémy v rodinných vztazích kvůli retrográdní planetě Pluto nacházející se ve znamení Kozoroh může v tomto období prožívat i znamení zvěrokruhu váhy. Při partnerském spojení, nebo v manželství znamení rak, a váhy, byly tedy od dubna 2021 a ještě během tohoto měsíce znatelné projevy nervozity a nedorozumění. Pokud patříte k takovému partnerskému spojení, nebo se zařazujete do tohoto manželství, můžete se těšit na to, že energie negativních vibrací se rozplynou od 6. října.

Každopádně, váhy budou překonávat problémy související s dětstvím, a mohou vnímat problémy, které souvisejí s výchovou vlastních dětí, a rodinou. Do jisté míry zasáhne Pluto také ostatní znamení zvěrokruhu, a každé znamení by si měl uvědomit, že právě díky Plutu v Couvající pohybu můžete změnit svůj vnitřní svět a pohled na problémy kolem vás.


HOROSKOP ZÁŘÍ 2021 OVLIVŇUJE i ZPĚTNÝ URAN

Září je ovlivněn i Couvající Uranem, který v některých případech znamená spoušť v mezilidských vztazích. Tato negativní stránka planety Uran se dotkne hlavně znamení zvěrokruhu, u kterých je Uran položený v 7. a ve 4. astrologickým domě, protože tyto domy jsou nejsilnější propojeny s rodinou, a s osobním životem. Uran v Couvající pohybu vnímáte během celého měsíce září i říjen 2021. Horoskop září, ale i měsíční Horoskop říjen 2021 tak předpovídají problémy v osobních vztazích během obou měsíců. Horoskop od věštkyně předpovídá největší komplikace v partnerských vztazích a v manželství hlavně u znamení Štír, které vnímá retrográdní uran v 7. astrologickým domě partnerství.

Nejlepším doporučením, které přináší věštkyně a Horoskop na měsíc Září 2021, a také Horoskop říjen 2021 je pro Štíra rozvíjení sebejistoty. V oblasti manželství a vztahu se vracíte do minulosti a uvědomujete si, že jste možná od ostatních čekali více, než jsou vám ve skutečnosti schopni dát. Taková pozice uranu naznačuje také problémy v manželských vztazích hlavně kvůli nevhodným mileneckým vztahem, nebo kvůli udržování takových vztahů, které do velké míry narušují Štírovy manželství.

Znamení Vodnář by mělo být během měsíce září 2021 a říjen 2021 obezřetné hlavně ve vztahu k rodinným příslušníkům. Uran v Couvající pozici působí na 4.astrologický dům Vodnáře, a Vodnáři přináší silný emocionální zmatek. Soustředíte se na vnitřně myšlenky které souvisí s vaším dětstvím, a tato pozice Couvající Uranu také podporuje konflikty v rodině. Dávejte si proto záležet na dobrých mezilidských vztazích během těchto dvou měsících roku 2021, protože zpětný Uran zasahuje váš 4. astrologický dům rodiny a domova.

Na naší stránce najdete i Rituály, které jsou doporučeny z hlediska bílé magie, během měsíčního novu - Rituály Bílé Magie - Měsíční Nov v slovenském jazyce.



ZPĚTNÝ JUPITER ovlivňuje MĚSÍČNÍ HOROSKOP ZÁŘÍ AJ HOROSKOP ŘÍJEN 2021

Jupiter v měsíci říjnu, konkrétně 18. října 2021, ukončí svůj 120 denní přechod Couvající pohybem znamením ryby a znamením Vodnář. Dokud však ještě působí v Couvající pohybu, a tedy až do 18. října, určitě se věnujte cestování, i na na velké dálky, zejména tehdy, pokud jste narozený ve znamení Blíženci. Jupiter se totiž nachází v 9. astrologickém domě Blíženců, Takto postavená planeta Jupiter znamená dobrý vztah k cestování, protože blíženec nebude chtít během měsíce září 2021 trávit hodně času na jednom místě. Takto postavený Jupiter také ovlivňuje i Blížencovy komunikační dovednosti, protože v tomto domě a v této pozici se cítí dobře. Blížencem tedy dodává silné komunikační dovednosti, a v práci možnost vyvýšit se nad konkurenci. Tyto retrográdně planety, které zasáhnou měsíční Horoskop Říjen 2021 a také měsíční Horoskop September 2021 působí od úvodu září 2021 na všech 12 znamení zvěrokruhu, ale nejdůležitější působení, které Horoskop 2021 září a říjen 2021 popisuje jsme si již uvedli.


SLUNCE, MĚSÍČNÍ FÁZE AJ VENUŠE zásahu MĚSÍČNÍ HOROSKOP 2021

K retrográdní planetám se však svým působením přidává i slunce, měsíční nov, přechod Venuše ale i planety Mars. Tyto tranzity do velké míry zasáhnou ještě měsíc září 2021, ale energie některých astrologických aspektů se prolínají až do října, definuje měsíční Horoskop na měsíc Září 2021.

V úvodu září 2021 se slunce přesouvá znamením Panna. Usídluje se například v 7. astrologickém domě znamení ryby, 4. astrologickém domě Blížence, zda v 10. domě Střelce. Slunce v 7. domě znamená pro ryby předpověď, že se budou nacházet v centru pozornosti ostatních lidí, no hlavně partnera, nebo členy rodiny. Takto stojící slunce ve 4. domě u Blíženců podtrhuje potřebu spojení se svým domovem, hledání zázemí, klidu, a uvolnění v kruhu nejbližších.

Slunce v 10. astrologickém domě znamená pro znamení střelec až do 22. září pokrok v kariéře, možnosti na sebepoznání a sebevyjádření ve společnosti. Pro některé střelců znamená takto usazené slunce i společenské události, které by určitě žádný střelec neměl vynechat ze svého plánovacího kalendáře, zejména tehdy, jestliže tyto společenské události souvisejí s prací. Od 10. září se k slunci ve znamení Panna přidává Venuše procházející znamením Štír.


VENUŠE zasáhne MĚSÍČNÍ HOROSKOPY 2021 V 7 DOMĚ býka

Ovlivňuje VENUŠE TAKÉ HOROSKOP 2021 ŘÍJEN?

Venuše, silná planeta lásky, porozumění ... Je vládnoucí planetou znamení býk, a také znamení váhy. Když se Venuše nachází ve znamení Štír působí na 7. astrologický dům Býka, a silné zasáhne druhý astrologický dům znamení váhy. Býk může v těchto okamžicích, až do ukončení působení Venuše, tedy do 7. října 2021 očekávat šťastné a harmonické manželství. Většina vztahů v životě Býka bude přátelská, a nejen manžel, partner hraje důležitou roli v životě každého Býka, ale rozumíte si is vašimi přáteli, kteří pro vás nyní představují domů, bezpečí a oporu.

Vládnoucí planeta Vah, planeta Venuše, působí na druhý astrologický dům váhy. Signalizuje spojení s materiálním světem, a tak mají váhy v období působení Venuše možnost rychlého materiálního přilepšení, jako je výhra, štěstí v loterii nebo nečekané vylepšení rodinného rozpočtu. Pro jisté váhy může období přechodu planety Venuše přes znamení Štír, tedy dní od 10. září až do 7. října 2021, znamenat zvýšení platu v práci, či nové možnosti na finanční výdělek, které budou souviset s vaší kreativitou a pracovitostí, říká měsíční Horoskop September 2021, a tranzity popisuje i Horoskop Říjen 2021.

Ryby se během období Venuše ve znamení Štír cítí stotožnené s 9. astrologickým domem, který je domovem peněz, ale nabízí možnosti i těm rybám, které se snaží otěhotnět. Právě období od 10. září do 7. října je obdobím pro ryby, které se považuje za vhodné na otěhotnění, a znamená také ničím nerušené, a hlavně bezpečně těhotenství každé ryby. Vodnář se v tomto období soustředí plnou svou energii na kariéru, a na své ambice. Zaměřuje se i na společenské postavení, a někteří Vodnář se může rozhodnout pro změnu povolání, která však v období 4 cúvajúcich planet není doporučená. Znamení střelec v těchto chvílích medituje, a snaží se najít harmonii ve svém vlastním nitru, a snaží se uklidnit jakékoliv negativní energie ve své blízkosti.

Rak si užívá množství štěstí a radosti v kruhu svých přátel, a v kruhu rodiny. Každý rak, který je rodičům, si v období od 10. září 2021 do 7. října 2021 plnými doušky užívá rodičovské povinnosti, které jsou mu nyní blízké a těší ho.


Nástupuje MARS - PŘECHÁZÍ ZNAMENíM VÁHY, CO HOROSKOP Září 2021 VÝRAZNĚ ZMĚNÍ

K přechodu slunce a Venuše od 15. září přistupuje Mars, který vstupuje do znamení váhy, a soustřeďuje své energie na ovlivnění předpovědi a tak vám Horoskop září 2021 a Horoskop Říjen 2021 předpovídá i hlavní působení Marsu na Astrologické domy znamení zvěrokruhu.

Mars ovlivní 3. astrologický dům Lva, druhý astrologický dům znamení Panna, a například i 7. astrologický dům znamení Beran. Pro lva znamená pozice Marsu v 3. domě rozvoj, dobré vztahy se sourozenci, ale do značné míry může narušovat komunikační dovednosti znamení Lev. Své myšlenky můžete prosazovat s nadšením, ale uvědomte si, že na vás působí i 4 Couvající planety astrologie, které nejsou vhodné pro velké životní kroky, nebo důležité životní změny, popisuje Horoskop September, ale také Horoskop Říjen 2021, protože vliv Marsu cítíme až do závěru měsíce Říjen 2021.

Kroťte své vášně, a zaměřte se hlavně na rozvíjení vaší tvořivosti, doporučuje Horoskop září 2021. Mars do 30. října působí na druhý astrologický dům Panny. Panna tak zaměřuje celé své úsilí a energii na vydělávání peněz, a na zlepšování rodinného rozpočtu. Některé Panny se rozhodnou odejít ze zaměstnání, ale tento krok není kvůli Couvající planetám rozumný. I když chcete začít podnikat, musíte si to předem naplánovat, doporučuje měsíční Horoskop září 2021. Marsem bude zasažen i 7. astrologický dům Berana, který znamená, že nezadaný Beran si vyhledává silného a odolného partnera pro svou budoucnost. V negativním směru to může také zapříčinit, že Beran bude od svého partnera vyžadovat dominantní chování, které ho nyní přitahuje, a které je mu nyní blízké.

Už 22. září se slunce přesouvá do znamení váhy, kde až do 23. října zapůsobí na měsíční Horoskop říjen 2021, ale několik dní ještě ovlivní i Horoskop září. Slunce ve znamení váhy ovlivní 7. astrologický dům Berana, a přidává se tak k působení na Marsu na 7. dům tohoto znamení zvěrokruhu. Slunce v 7. domě znamená klíčovou polohu pro Baranova vztahy a emoce. Beran je dominantní osobou, kterému je blízké dominantní chování. V těchto dnech se však dominantní chování vtiskuje do pozadí, a Beran objevuje i svou ženskou stránku, a dokáže být podřízen svému partnerovi, přátelům či členům rodiny jen proto, aby se ostatní v jeho okolí cítili dobře. Slunce do 23. října ovlivňuje nejen 7. astrologický dům Berana, ale Horoskop září 2021 mluví také o působení slunce na 10. dům Kozoroha, druhý dům znamení panna, a na 5. dům Blížence, či 6. Býka.

Pro Býka jsou to energie, které se spojují se zdravím. Nastává tak ideální příležitost na preventivní prohlídky, nebo na řešení takových zdravotních problémů, které jste v minulosti odmítali či neměli čas řešit. Zdravotní Horoskop 2021 pro měsíc září vám doporučuje, aby se nyní každý Býk zaměřil na své zdraví, a na sledování zdravotních problémů. Pro Pannu znamená slunce v druhém astrologickém domě mimořádný zisk, a energie které jsou spojeny s hmotnými a nehmotnými majetky. Máte sklon uplatnit se, a najít pozitivní vztah k penězům, a dokonce si i užívat jistou malou finanční výhru, předpovídá Horoskop září 2021. Slunce působí i na 10. dům Kozoroha, na dům kariéry a podnikavosti. Jelikož 4 Astrologické planety se nacházejí v Couvající pohybu, Kozoroh by si měl velmi dobře promyslet či změnit povolání, nebo zda odcestuje za prací do ciziny. V těchto měsících se tento krok Kozorohem nedoporučuje. Na druhé straně máte však možnost pokročit v zaměstnání ve kterém působíte, a nezaměstnaní mají možnost zachytit množství příležitostí a nových šancí, které se vám právě měsíci září, a v první části října budou pobízet samy. I planeta Merkur silně zasáhne energie, které popisuje měsíční Horoskop 2021 na měsíc září, a tyto energie souvisí ještě s měsícem říjen 2021. Merkur se však nachází v retrográdní pohybu od 27. září až do 18. října ...



HOROSKOP ŘÍJEN 2021 zasáhne retrográdní MERKUR

Retrográdní Merkur je jedním z nejkomplikovanějších a invazivních astrologických tranzitů, který není příliš pozitivní. Proto si rozebereme působení na Horoskop 2021 září v závěru měsíce, a působení na Horoskop říjen 2021 iz pohledu retrográdního Merkuru, který přináší znamením zvěrokruhu různorodé energie, protože souvisí s různými domy znamení zvěrokruhu.

U Berana se retrográdní Merkur projeví v 7. domě. Když se Merkur dostává do Couvající pohybu, stává se tak pátou planetou, která v těchto chvílích působí na energie 12ti znamení zvěrokruhu. Všechno kolem je pomaleji. Všechny věci které chcete řešit mají čas. Vaše rozhodnutí musí být opatrně, a vaše pokrok v práci či v rodinném životě je propojeno is Couvající Merkurem. Více o tom, jak i retrográdní Merkur zasáhne váš Horoskop září 2021, a také měsíční Horoskop říjen 2021 se dozvíte v specifickém horoskopu pro vaše znamení zvěrokruhu.

U Berana působí na 7. astrologický dům, a tak se budete pokoušet svému partnerovi, zda svému nejbližšímu milovanému člověku vysvětlovat věci po svém. Působí na 6. dům Býka, kdy by Býk měl pochopit své cíle, a touhy související s pracovními povinnostmi, během září i Října, věští Býkov Horoskop Říjen 2021. Zpětný Merkur souvisí s 5. domovem Blížence od 27. září do 18. října. Blíženci tedy pociťují problémy intimního charakteru, které mohou být konfrontovány s konfliktem, ústícím do poškozující nevěry či románku, který vám nesvědčí. Tento Merkur souvisí se 4. domem Raka, a působí na rodinné vztahy, a udržuje mentální procesy Raka na vyšší emoční úrovni. Dokud se Merkur nachází ve 4. astrologickém domě, vzpomínáte na minulost, a díky tomu dokážete pochopit členy vaší rodiny, a vašich nejbližších, dodává raků Horoskop Říjen 2021.

Retrográdní Merkur se nachází ve 3. astrologickém domě Lva, kde způsobuje problémy v přátelských a rodinných vztazích s druhými. Konfrontační energie cítíte hlavně se sourozenci. U Panny zasáhne Couvající Merkur druhý astrologický dům, a Horoskop 2021 na měsíc Říjen a Horoskop Září 2021 pro poslední dny Září naznačuje, že máte tendenci vyhazovat peníze ven oknem a kupovat takové věci, které nepotřebujete. Ve vahách se Merkur nachází v prvním domě astrologie. Lidé ve vašem okolí se vám nyní mohou zdát dětinští, a pokud chcete být šťastný, v těchto okamžicích potřebujete cítit pozornost ostatních.

U Štíra je zasažen 12. dům Couvajícím Merkurem. Pro Štíra to znamená, sklon k introvertní povaze, protože každý Štír má tendenci více přemýšlet a analyzovat. 11. dům Střelce ovlivní Couvající Merkur také v tomto období. Užívejte si samotářskou povahu, i když cítíte, že potřebujete ve vašem okolí ostatních lidí. Vyhledáváte hlavně takové kontakty a osobní vztahy, které jsou pro vás hodnotné.

Retrográdní Merkur ještě zasáhne 3 znamení zvěrokruhu, konkrétně znamení Kozoroh, Vodnář a Ryby, kdy Horoskop 2021 Září a také měsíční Horoskop říjen 2021 předpovídá vliv u Kozoroha na 10. dům, u Vodnáře na 9, a u Ryb na 8. astrologický dům. Pro Kozoroha znamená toto umístění Merkuru větší práci na tom, aby dosáhl úspěchu v budoucnosti. Vodnář je v těchto dnech obohacen přijetím rad od druhých lidí, a osvobodí se od spoutání v jisté životní oblasti. Znamení Ryby pocítí problémy v intimní oblasti života, předpovídá měsíční Horoskop 2021. Můžete cítit problémy se sexuálním životem, a budete hledat hlouběji odpovědi na vaše otázky o životě, budoucnosti, ale také o vašich vztazích.

Takový bude nejdůležitější vliv Couvající planety Merkur, který zasáhne spíše Horoskop říjen 2021, protože tento vliv vnímáte až do 18. října. Během období Couvající Merkuru se nedoporučují dělat důležitá životní rozhodnutí. Nedoporučuje se svatba, a nedoporučuje se ani podepisování důležitých dokumentů. Pokud chcete změnit zaměstnání, začít s podnikáním, nebo vycestovat do zahraničí, vynechejte ze svého plánování období retrográdního Merkuru, které nastává od 27. září do 18. října.


Více o tom, co nedělat během působení retrográdních planet si můžete přečíst i na spřátelené slovenské stránce. Ačkoliv stránka souvisí už s horoskopem na rok 2022, je jistým vodítkem toho, čemu se vyhýbat, pokud jsou planety retrográdní i během roku 2021, protože tato pravidla platí obecně, pro každý retrográdní pohyb planet. Význam Retrográdních Planet

Přečtěte si také o Rituálech Měsíčního úplňku, které se ztotožňují s praktikami bílé magie a mohou vám pomoci v přilákání toho, po čem toužíte, v slovenském jazyce. Připravte se na květnový měsíční úplněk a přečtěte si celý Horoskop Září 2021, pro všechny 12 znamení zvěrokruhu.

#astrologie # horoskopzari2021 #mesicnihoroskop #horoskopycz #zverokruh #zari #zari2021

Přejeme vám harmonii a štěstí v životě, a věříme že tento článek vám pomohl lépe poznat muže narozeného ve znamení Beran, jeho přednosti ale i pohnutky. Neváhejte a Poznejte také Horoskopy na jednotlivá období pro znamení Beran, nebo si přečtěte o konkrétní kompatibilitě ve vztahu. Přečtěte si také váš Horoskop na Dnes pro jakékoliv znamení a otočte si svou Taorotovú kartu dne .

Nyní už znáte Horoskop září 2021 a poznali jste i Horoskop Říjen 2021, který znamená úvod do říjnových energií. Energie předpovědi od věštkyně se prolínají až do měsíce října, a proto si můžete tento Horoskop přečíst i jako úvod do Horoskopu říjen 2021, pro všech 12 znamení zvěrokruhu. Chcete-li se dozvědět více, o vaší lásce, o zdraví, práci, či penězích během aktuálního měsíce neváhejte, a přečtěte si váš aktuální měsíční Horoskop. Horoskop září 2021, a také předpověď a horoskop říjen 2021 byl připraven věštkyní, exkluzivně pro stránku horoskop-tarot.sk

#astrologie #horoskopzari2021 #mesacnyhoroskop #horoskoprijen2021 #horoskopycz #zverokruh


Horoskop Září 2021 pro 12 Znamení Zvěrokruhu

Pro více zábavy ze světa astrologie, horoskopů a tarotu, odebírejte náš Facebook nebo Instagram: 👇


Pokud se vám líbí náš obsah, sdílejte jej na FACEBOOKU.

Přihlaste se k odběru našich kanálů na Facebooku a YouTube. Sledujte novinky ze světa horoskopů, tarotu a věštění.



Kontaktujte nás: e-mailem na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

♥ Přejeme vám velkou lásku a spokojenost, váš Horoskop & Tarot ♥


♥ Horoskop, Věštění, Tarot ♥