Horoskop Listopad 2022 Blíženci

Horoskop Blíženci - Listopad 2022

Energie, která bude doslova nezastavitelná se do vašeho života během tohoto měsíce nahrne pod vlivem mocného a silou nabitého Slunce. Tato energie vám dodá potřebnou odvahu k provádění věcí, na které jste se dosud necítili. Do vašeho života však Slunce přinese i důvěru a velkou sílu přátelství. Z tohoto důvodu se snažte upevňovat vaše přátelské vztahy. Někdo z vašich přátel bude také potřebovat vaši radu, kterou by jste měli mínit co nejlépe, a snažit se mu skutečně pomoci. Slunce ve vašem životě také během tohoto měsíce odhalí vaši mužskou stránku. Máte tak možnost užívat si fyzické pocity lásky. Svou energii během tohoto měsíce utrácejte na věci, které považujete za nezbytné a potřebné.

Horoskop Listopad 2022 Blíženci - Láska a Vztahy: Nenechte si v tomto měsíci poplést hlavu medovými řečičkami někoho, kdo chce narušit váš dlouhodobý vztah a klidný život. Dávejte si pozor na nepromyšlený románek. Váš partner uvidí tuto změnu, a i když se nepustíte do ničeho většího, i tak to bude znamenat problémy ve vašem partnerském životě. Pokud jste bez partnera a poohlížíte se po někom, kdo už partnera má, vyhoďte si to z hlavy. Ve vašem životě není prostor na takové neuvážené vztahy. Ublížili by jste nejedné duši, která by podle hvězd neměla být propojena s vaší osobou. Dávejte si pozor na pozvání od osob, jejichž emocionální status neznáte. Pozornost je nyní důležitá pokud nechcete být znovu zklamán. Vaše rodina má mnoho pracovních starostí. Zkuste je něčím povzbudit a pomozte jim s dětmi nebo s prací, pokud víte, jak na to. Neobávejte se pomoci, i když máte více povinností. Vaše duše bude v tomto měsíci silná a budete také cítit potřebu pomáhat. Pomoc vás motivuje k tomu být ještě lepším člověkem než dosud. Nepúšťajte sa do ohovárania vaších priateľov. Hodilo by to na vás zlé svetlo a mohli by ste prísť o priateľa, ktorý vás má skutočne rád.

Měsíční Horoskop Listopad Blíženci - Zdraví: Pokud vás potrápí nespavost nesahejte hned po léčivech na předpis. Kvalitně se můžete vyspat i díky přírodním formám, jako je doplnění hormonu melatoninu ve stravě, nebo jeho umělé doplnění. Vyhnete se tak negativnímu dopadu na váš organismus. Potřebujete si však pořádně odpočinout, aby vaše tělo necítilo oslabení. Pokud to zanedbáte, můžete rychle onemocnět, protože vaše tělo bude oslabené. V tomto měsíci zařaďte do vaší stravy větší množství vitaminů skupiny B. Dopřejte si ryby nebo luštěniny, které mimo jiné obsahují vlákninu. Ta výborně pročistí váš organismus a zabrání tak hromadění nechtěných bakterií ve vašich střevech. Nezapomínejte také na důležitý pitný režim. Vyhýbejte se však slazeným limonádám a nápojům, které obsahují umělá sladidla. Pokud máte chuť, dopřejte si dobrou kávu, ale namísto cukru použijte na slazení med nebo přírodní steviu.

Horoskop Listopad Blíženci - Kariéra a finance: Možná vám Merkur v tomto měsíci zatemní jasné přemýšlení, ale neobávejte se toho. Budete se na pracovní záležitosti dívat více jednostranně a nepříliš pesimisticky. Každopádně uvidíte několik věcí v novém světle a ve více oblastech si uvědomíte, že jejich přeceňujete. Díky tomu si uvědomíte, že věnujte práci až příliš velkou pozornost a zapomínáte na své koníčky. Zkuste se na pracovní věci dívat s větším odstupem během celého měsíce. Ne každý z vašich kolegů je i vaším přítelem. I když se to může tak jevit, i tak není dobré mluvit stále jen o vašem soukromí. Raději se více věnujte kvalitě odvedené práce.


Měsíční horoskop Listopad pro všechna Znamení Zvěrokruhu:

Váš aktuální Měsícní Horoskop Listopad 2022 Blíženci od věštkyně vám připomíná důležitost lásky, vztahů a přátelství pro znamení zvěrokruhu Blíženci. Přečtěte si nejen Horoskop Listopad, ale také Svůj Dnešní Horoskop Blíženci , nebo si otočte svou Tarotovou Kartu Dne Blíženci - pro online věštbu Tarotem. Všechny Horoskopy připravila věštkyně a tak můžete spoznat budoucnost i v tomto měsíci. Přejeme vám úspěšný Listopad 2022!


Vyskoušejte Také Horoskopy:


Beran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Štír Střelec Kozoroh Vodnář Ryby


Horoskop & Tarot přes Sociální Sítě:

Všechny horoskopy, tarot a věštění byly pro vás láskyplně připravila věštkyně Sibyla. Vydavatel článků - Tým Horoskop & Tarot. Nejlepší horoskopy najdete na https://horoskop-tarot.cz

Poznejte také věštby a horoskop v Slovenčine. www.horoskop-tarot.sk

Navštivte naši spřátelenou stránky v Anglickém Jazyce. www.horoscope-divination.com

Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránce souhlasíte, že je můžeme používat.

Autorská práva jsou vyhrazena. Jakékoliv rozmnožování části nebo celku textů, fotografií, jakýmkoliv způsobem, v českém, ale i v jiném jazyce bez písemného souhlasu majitele je zakázáno.