Horoskop Říjen 2024 Býk

Horoskop Býk - Říjen 2024

Dávejte si během tohoto měsíce pozor na vliv Venuše. Vaše agresivita by vám mohla během měsíce způsobit řadu problémů. Ostatní se na vaše výkyvy nálad a podrážděné chování dívají jako na vaši slabost. V tomto měsíci jim máte možnost ukázat, že dokážete pracovat se svými emocemi, které víte udržet pod kontrolou. Respektujte osobitost každého člověka ve vaší domácnosti. Pokud se v tomto měsíci vynasnažíte soustředit na vaše zvládání emocí můžete očekávat, že to z vás udělá ještě šťastnějšího člověka. Je velmi důležité, aby jste posílily respekt, který by k vám vaše okolí mělo projevovat. Pokud se nebudete v tomto měsíci vědět rozhodnout, máte možnost požádat o radu vašeho přítele.

Horoskop Říjen 2024 Býk - Láska a Vztahy: Pokud jste chtěli něco z minulosti napravit, ten čas už prošel a nyní vám už nezbývá, jen se věnovat své budoucnosti. Minulost musí v tomto měsíci zůstat za vámi. Bude to však pro vás to nejlepší. Minulost už nezměníte, ale vaše budoucnost může být přesně podle vašich představ. Pokud se o to budete dostatečně snažit. Pokud jste nezadaný, je čas udělat si ve vašem životě pořádek. Dopřejte si chvíle rozmazlování a pohodu v horké lázni, který odstraní nepohodu z vašeho života. V rodinném životě nastane klidné období bez bouří, či hádek. Protože nemusíte řešit žádné komplikace, můžete svou energii soustředit plně na budování znalostí o sobě samém. Objevujte nové možnosti v životě, jako je cvičení či meditace. Ak ste už dlho nestretli niekoho zo svojích priateľov, je čas nájsť si čas na spoločnú kávu, či drink.

Měsíční Horoskop Říjen Býk - Zdraví: Špenátové lasagne, ratatouille, špenátový přívarek, zeleninový vývar ... Tato jídla jsou jen maličkou inspirací toho, co můžete během tohoto měsíce připravit sobě nebo své rodině. Dejte si však záležet na kvalitě kupovaných potravin a nekupujte zeleninu a ovoce ve výprodeji. Zajděte si na trh. Nebo nakupujte méně, ale v bio kvalitě. Je vhodné, pokud si tento měsíc přečtete o tom, jaké chemikálie mohou do těla dostat i přes zeleninu a ovoce, které považujeme za zdravé. Dávejte si pozor na chemické postřiky ovoce, které vám mohou spíše ublížit než pomoci.

Horoskop Říjen Býk - Kariéra a finance: Je ten správný čas uvažovat nad vzděláváním. Tato práce pro vás není tím, co vás bude bavit do konce života a pokud již dlouhodobější přemýšlíte na změnou pamatujte, že jedině vaše kreativita a nápady jsou vaším limitem. Pouze vaše myšlení je to, co vám dokáže otevřít cestu ke skutečnému pracovnímu štěstí. Rozhlížejte se po práci, která by vás bavila a více se v tomto směru vzdělávejte. Začátkem tohoto měsíce bude potřebovat kolega vaši radu. I když k němu necítíte velké sympatie, snažte se mu dobře poradit. Budete překvapen, ale později vám vaše pomoc bude několikanásobně vrácena.


Měsíční horoskop Říjen pro všechna Znamení Zvěrokruhu:

Váš aktuální Měsícní Horoskop Říjen 2024 Býk od věštkyně vám připomíná důležitost lásky, vztahů a přátelství pro znamení zvěrokruhu Býk. Přečtěte si nejen Horoskop Říjen, ale také Svůj Dnešní Horoskop Býk , nebo si otočte svou Tarotovou Kartu Dne Býk - pro online věštbu Tarotem. Všechny Horoskopy připravila věštkyně a tak můžete spoznat budoucnost i v tomto měsíci. Přejeme vám úspěšný Říjen 2024!


Vyskoušejte Také Horoskopy:


Beran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Štír Střelec Kozoroh Vodnář Ryby


Horoskop & Tarot přes Sociální Sítě:

Všechny horoskopy, tarot a věštění byly pro vás láskyplně připravila věštkyně Sibyla. Vydavatel článků - Tým Horoskop & Tarot. Nejlepší horoskopy najdete na https://horoskop-tarot.cz

Poznejte také věštby a horoskop v Slovenčine. www.horoskop-tarot.sk

Navštivte naši spřátelenou stránky v Anglickém Jazyce. www.horoscope-divination.com

Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránce souhlasíte, že je můžeme používat.

Autorská práva jsou vyhrazena. Jakékoliv rozmnožování části nebo celku textů, fotografií, jakýmkoliv způsobem, v českém, ale i v jiném jazyce bez písemného souhlasu majitele je zakázáno.