Horoskop Listopad 2022 Štír

Horoskop Štír - Listopad 2022

V první polovině měsíce vám Horoskop předpovídá celkově prospěšné období. Budete mít možnost prosadit vaše názory tam, kde to potřebujete. Někomu však v prvních dnech měsíce budete stát v cestě, a proto se bude snažit vaši dobrou pozici ovlivnit. Dávejte si pozor hlavně na takové lidi, kteří vám již v minulosti způsobovaly vrásky na čele. Horoskop na tento měsíc zdůrazňuje, že v první polovině měsíce si musíte dávat pozor hlavně na kolegy v práci, či na falešné přátelé. V druhé polovině měsíce zasvítí do vašich vztahů a života mocné slunce, které přinese teplo do vašeho domova i vašeho srdce. Budete mít možnost najít ztracené pohodlí, a více odpočívat. Věnujte se rodině. Nezapomínejte ani na nejstarší rodinné členy a věnujte jim dostatečnou pozornost a lásku. Zaslouží si to.

Horoskop Listopad 2022 Štír - Láska a Vztahy: Pokud se partnerovi svěříte posune to váš vztah dopředu. Dávejte si však pozor na vyjadřování a na tón vašeho hlasu. Pokud se pustíte do hádky, nebo pokud budete otázku mínit dříve než obvinění, bude to pravděpodobně začátek dlouhotrvající hádky. Nenechávejte si pocity jen pro sebe a důvěřujte více vašemu partnerovi. Pokud hledáte partnera zaměřte se na někoho ve vašem okolí, kdo o vás už déle projevuje zájem. Pokud jste si dosud nic nevšimli zeptejte se vašich přátel. Vědí o tom víc, než si myslíte. V tomto měsíci si zasloužíte odpočinek a proto by byl vhodný čas navštívit vaši rodinu, která se návštěvě potěší. Pokud se budete cítit vystresované nebo unaveně, právě rodinná pohoda vám dopomůže k lepšímu životnímu směřování a k získání nových energií. Priateľstvo je vec, ktorú by ste si mali strážiť. Pamätajte, že ak svojho priateľa zradíte, nikdy vám to neodpustí. Bude sa to s vami ťahať po zvyšok života.

Měsíční Horoskop Listopad Štír - Zdraví: V tomto měsíci vás mohou potrápit nepříjemné zažívací problémy. Nezapomínejte na příjem dostatečného množství vlákniny v přírodní formě. Zelenina a ovoce by se měly v tomto měsíci stát vašim přátelem. Vyhnete se tak problémům, které by mohly nastat později. Vláknina povzbudí vaše trávení a pročistí vám celé tělo. Nezapomínejte se více hýbat a vyberte se do přírody s někým, kdo vám je blízký. Podpoří to také vaše fyzické zdraví a čerstvý vzduch vám osvěží mysl a přinese nové, svěží nápady. Hlavně v druhé polovině měsíce nesmíte zapomínat na pravidelný pitný režim. Tento měsíc se zcela vyhýbejte slazeným nápojům a limonádám.

Horoskop Listopad Štír - Kariéra a finance: Pokud máte své představy o tom, kam by se měl váš profesní život pohnout, zkuste se na to zaměřit. Nikdo vám nestojí v cestě k tomu, aby jste všem ukázali co ve vás je. Pokud máte pocit, že vám lidé kolem váš úspěch nepřejí, máte pravděpodobně pravdu. Od kolegy se dozvíte zajímavou zprávu. Dobře si zvažte, jak s touto informací naložíte.


Měsíční horoskop Listopad pro všechna Znamení Zvěrokruhu:

Váš aktuální Měsícní Horoskop Listopad 2022 Štír od věštkyně vám připomíná důležitost lásky, vztahů a přátelství pro znamení zvěrokruhu Štír. Přečtěte si nejen Horoskop Listopad, ale také Svůj Dnešní Horoskop Štír , nebo si otočte svou Tarotovou Kartu Dne Štír - pro online věštbu Tarotem. Všechny Horoskopy připravila věštkyně a tak můžete spoznat budoucnost i v tomto měsíci. Přejeme vám úspěšný Listopad 2022!


Vyskoušejte Také Horoskopy:


Beran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Štír Střelec Kozoroh Vodnář Ryby


Horoskop & Tarot přes Sociální Sítě:

Všechny horoskopy, tarot a věštění byly pro vás láskyplně připravila věštkyně Sibyla. Vydavatel článků - Tým Horoskop & Tarot. Nejlepší horoskopy najdete na https://horoskop-tarot.cz

Poznejte také věštby a horoskop v Slovenčine. www.horoskop-tarot.sk

Navštivte naši spřátelenou stránky v Anglickém Jazyce. www.horoscope-divination.com

Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránce souhlasíte, že je můžeme používat.

Autorská práva jsou vyhrazena. Jakékoliv rozmnožování části nebo celku textů, fotografií, jakýmkoliv způsobem, v českém, ale i v jiném jazyce bez písemného souhlasu majitele je zakázáno.