Horoskop Říjen 2024 Beran

Horoskop Beran - Říjen 2024

Je čas užít si romantiku a pohodu při svíčkách. Nezáleží na tom, jestli budete relaxovat samotě, nebo ve dvojici, najděte si tento měsíc více času na relax. Hvězdy vám tento měsíc posunou do života zajímavou osobu, která bude stát i za víc, než jen za jedno posezení u kávy. Otevírá se vám cesta a máte šanci poznat nejen nové přátele, ale i sebe sama. Mějte oči dokořán otevřené, ať vám šance neunikne mezi prsty. Pozitivní energie z vás doslova srší a právě během tohoto měsíce máte možnost trochu zapracovat i na své postavě. Pozitivní změny se vám tento měsíc nevyhnou.

Horoskop Říjen 2024 Beran - Láska a Vztahy: V tomto měsíci bude prostor na to, aby jste se odvázali a konaly více pudově. Váš partner bude nadšený tím, jaké nové nápady mu řeknete a s jakou energií budete v tomto měsíci řešit všechny problémy. Partner vás bude obdivovat. V druhé polovině měsíce můžete od partnera očekávat velmi příjemné překvapení. Pod vlivem Venuše budou mít nezadaní možnost poznat někoho skutečně zajímavého, kdo zamíchá jejich karty lásky. Soustřeďte vaši energii během tohoto měsíce k vlastnímu seberozvoji. Chcete-li být dobrým partnerem, musíte se oprostit od minulosti a kráčet s novou, svěží energií. Váš nový objekt zájmu bude pravděpodobně někdo, koho jste ještě nepotkali. Nátlak, pasivita a negativní postoj k životu však tuto osobu odradí. Dávejte si proto záležet na vašem vlastním vnímání světa. Někdo z rodiny vás pozve na příjemnou návštěvu. Neodkládejte to a věnujte se během tohoto měsíce i své rodině. Druhá polovina měsíce patří v rodinném životě odpouštění. Dopřejte si dar sobě samému a odpusťte ostatním. Pouze tak objevíte štěstí a uspokojení v emocích. Minulosť vás niekedy dobieha a vy sa trápite nad tým, ako ste zradili jedného z vaších priateľov. Už to nezmeníte a je čas pohnúť sa ďalej tak, ako to urobil on.

Měsíční Horoskop Říjen Beran - Zdraví: V stravování se snažte tento měsíc držet na uzdě. Hlavně začátkem měsíce si dopřejte více jídel, které pročistí vaše střeva. Zaměřte se na potraviny, které obsahují zvýšený podíl vlákniny a nastudujte si i oblast probiotik, které navrátí vaším střevům harmonii. Za vaše zdravotní komplikace totiž může právě nerovnováha v této oblasti. Tento měsíc se vyhýbejte kouření a alkohol pijte jen střídmě. Nejvhodnější bude omezit alkohol pouze na oslavy nebo výjimečné události. Kažopádne to s alkoholem nepřehánějte, protože by jste mohli přijít k úrazu. Začátkem druhé poloviny měsíce nezapomínejte na sportovní aktivitu a dostatečný pitný režim.

Horoskop Říjen Beran - Kariéra a finance: Nebojte se jakýchkoliv kariérních převratů. Když máte pocit, že se firmě, ve které pracujete nedaří, pravděpodobně nejste daleko od pravdy. Tento měsíc vás ovlivní měsíční úplněk a pod jeho vlivem se můžete nejlépe rozhodnout kam bude směřovat vaše kariéra. Je čas věnovat se učení a seberozvoji. Ve vašem pracovním životě může nastat v tomto měsíci napětí mezi kolegy. Vyhněte se konfliktům a pokud mají problém s vámi, ukažte jim sílu vaší osobnosti. Zapomeňte však na řešení sporů hádkami. Nechte je ať si spory řeší bez vás.


Měsíční horoskop Říjen pro všechna Znamení Zvěrokruhu:

Váš aktuální Měsícní Horoskop Říjen 2024 Beran od věštkyně vám připomíná důležitost lásky, vztahů a přátelství pro znamení zvěrokruhu Beran. Přečtěte si nejen Horoskop Říjen, ale také Svůj Dnešní Horoskop Beran , nebo si otočte svou Tarotovou Kartu Dne Beran - pro online věštbu Tarotem. Všechny Horoskopy připravila věštkyně a tak můžete spoznat budoucnost i v tomto měsíci. Přejeme vám úspěšný Říjen 2024!


Vyskoušejte Také Horoskopy:


Beran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Štír Střelec Kozoroh Vodnář Ryby


Horoskop & Tarot přes Sociální Sítě:

Všechny horoskopy, tarot a věštění byly pro vás láskyplně připravila věštkyně Sibyla. Vydavatel článků - Tým Horoskop & Tarot. Nejlepší horoskopy najdete na https://horoskop-tarot.cz

Poznejte také věštby a horoskop v Slovenčine. www.horoskop-tarot.sk

Navštivte naši spřátelenou stránky v Anglickém Jazyce. www.horoscope-divination.com

Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránce souhlasíte, že je můžeme používat.

Autorská práva jsou vyhrazena. Jakékoliv rozmnožování části nebo celku textů, fotografií, jakýmkoliv způsobem, v českém, ale i v jiném jazyce bez písemného souhlasu majitele je zakázáno.